Dana i Muszkieterowie Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 GoniaP napisał(a):Żorż pozdrawia świątecznie: http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/Zorz26122009?feat=directlink . Goniu, dziękuję :loveu:. Piękny, dostojny Żorżyk pod choinką :-o :loveu: Wreszcie w swoim domu, wreszcie naprawdę kochany ! Warto było, naprawdę, dla tego widoku :lol: Wzruszające tak bardzo, że zawołałam Męża, żeby zobaczył, jak ogromna i niesamowita jest ta metamorfoza Żorżyka:loveu: Cieszę się niezmiernie, Żorżyku :loveu: Quote
Nadziejka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 :iloveyou::Cool!::bye::tree1:Cuda cuda i jeszcze raz cuda sie zdarzaja jupijajjjjjj:loveu::loveu:Zorzuniu oby twe zycie bylo juz tylko pelne milosci i tulenia i spania i chrapania na poduniach :loveu:Alez wiesci o matenkooooooo pieknie pomilionkroc pieknie i cudownie :multi::multi::multi:Dzieki wam wszystkim Czarodziejkom psiaczkowym:loveu::loveu: Quote
ludwa Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 a ten mały to kiler jakiś;) Ona ma takie obłąkańcze oczy. Trzeba Żorża ratować;) Quote
grzybkowa Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 to ostatnie zdjecie rewelacja ... Żorż udko podłapał... głodny nie bedzie :D Quote
GoniaP Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Droga Pani Małgosiu! Właśnie minął rok od dnia, kiedy zamieszkałem w nowym domu. Wszyscy, którzy pamiętają mnie z tamtych dni twierdzą, że bardzo się zmieniłem. Nie tylko odrosło mi futro, ale podobno nabrałem ciała – nie do końca wiem co to znaczy, ale tak mówią. Ja sam czuję się teraz taki odważny, wiem, że miotła to takie coś z kijem nie do bicia, lecz do zamiatania, a noże służą do krojenia pysznych rzeczy w kuchni. W moim domu mam bardzo odpowiedzialne zadanie, muszę pilnować, aby nikt, kogo nie zaprosili moi państwo nie wszedł do ogrodu i do domu. Staram się jak mogę, szczekam groźnie przy płocie, kiedy tylko zobaczę intruza. Pomaga mi w tym moja koleżanka Holly. To bardzo sprytna suczka, nauczyła mnie jak zrywa się jabłka i śliwki z drzewa, umie też wyrywać marchewki z ziemi, ale ja takich brudnych nie jadam. Nadal pozostałem łakomczuchem, nie mogę się opanować, kiedy widzę suchą bułkę, skaczę wtedy z radości. Kiedyś tak skoczyłem, że przewróciłem moją panią, trochę się potłukła. Myślę, że się nie gniewa, bo zawsze znajdzie się dla mnie sucha bułka. Oprócz mnie i Holly mieszka z nami kilka kotów. Jestem bardzo cierpliwy, kiedy do mnie przychodzą i nic im nie robię, moi państwo chwalą mnie za to. Lubię być chwalony, wtedy wydaję się być jeszcze większy. Pewnego razu jednak nie wytrzymałem i kiedy kot próbował zjeść moje jedzenie z miski warknąłem na niego - na szczęście uciekł. Nareszcie nadeszła zima, bardzo jestem z tego zadowolony, kładę się na śniegu, mróz wcale mi nie przeszkadza, mam przecież cudowne, długie i cieplutkie futro. Kiedy za mocno wieje wiatr chowam się do budy i stamtąd obserwuję, co dzieje się na moim terenie. Nie rozumiem mojej koleżanki, która zimą woli wygrzewać się w domu. Wracając do mojego futra, to muszę się Pani przyznać, że nie bardzo lubię, kiedy moi państwo je szczotkują. Przynoszę w nim z dworu tyle różnych rzeczy – liście, małe patyki, nasiona roślin, kawałki słomy no i oczywiście rzepy, a oni wszystko to usuwają tą okropną szczotką. Syzyfowa praca. Ponieważ zbliżają się Święta Bożego Narodzenia chciałbym życzyć Pani i wszystkim, którzy mi pomogli, oraz tym, którzy pomagają takim zwierzakom jak ja, aby upłynęły w miłej, rodzinnej atmosferze z dala od trosk i problemów, aby dały siłę do dalszej pracy i „ nadzieję, że się jeszcze zmieni świat”. Pozdrawiam serdecznie Żorż PS. Mam nadzieję, że mnie Pani kiedyś odwiedzi i będę mógł osobiście podziękować za pomoc. Ja naprawdę jestem łagodnym psem (oprócz suchych bułek lubię parówki). W załączniku kilka moich zdjęć. Quote
GoniaP Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Link do albumu zdjęć Króla Zborowa :-D [FONT="]http://picasaweb.google.com/mmstrzelec/George?authkey=Gv1sRgCKrqv4bKjd7vlAE# . [/FONT] Quote
gameta Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Genialne! Chciałabym zobaczyć Żorża zrywającego śliwki :D Edit: Wieeeeeeeelkie WOW! On jest gigantyczny i ma niesamowicie piękne futro!!! A gdzie goły tyłek, po którym go identyfikowałam?! Quote
PaulinaT Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Bosko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
kuba123 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/198650-SKANDAL czytajcie, sprawdzajcie, rozsyłajcie gdzie się tylko da Quote
eski Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Przepiękny nasz Żorżyk ;) Ukłony dla rodziny psiaczka Quote
Recommended Posts