Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 613
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

saganka napisał(a):
DEklaruje 100 zl na hotelik.
Dziękuję Saganko!
Mam jeszcze gorsze wieści, Jamor jedzie na delegację a hotelowe psy zostawia pod opieką żony. Na wątku hotelu napisał, że od teraz to 7 listopada nie przyjmuje psów powyżej 30kg :placz::placz::placz::placz:
I więc i ta opcja odpadła, ja się chyba potnę!

Posted

gameta napisał(a):
A jaki jest koszt pozostawienia w szpitalu Żorża na kolejne 3 tygodnie? I czy byłoby to możliwe? (...)

Nim się potniesz dzwoń i pytaj o opcję zatrzymania psa w lecznicy za odpłatnością.

Posted

Przeciez sa inne hoteliki jeszcze prawda? Kurcze, no.. Czy on moze byc przewieziony do tego hotelu gdzies dalej? Czy niebardzo?
Popytam sie znajomych bernomaniakow, czy nie maja czegos.. W sumie to nie bern, ale chrakter ma bernenski, mozna uznac go za honorowego berna.

Posted

[quote name='GoniaP']Isadorko, zmień proszę tytuł wątku na: "Żorż wygrał życie, walczy o dom - dt na cito!" czy jakoś tak...

Tytuł zmieniny.
Gonia zapytaj tutaj (u Astaroth):
Czy jest zapotrzebowanie na hotelik/dt koło Warszawy? - Dogomania Forum

dziewczyna z zamiłowania do rehabilitacji ruchowej psiaków (szykuje sie i zbiera kasę na kurs). Mam u niej jamnika i naprawde jest OK (niedaleko jamora)

Ewentualnie mogę się dokopwac do telefonu Astaroth.

:)

Posted

saganka napisał(a):
Dostalam pytanie ale nie wiem jak to sprawdzic - jak Źorż do dzieci?

Hm... tu odpowiedź może zależeć od tego, jak małych dzieci.

Posted

Tylko szacunkowo. Na koniec miesiąca dług w klinice to kwota pomiędzy 1500 a 2000zł. Od 1 października koszt pobytu w klinice ok 18zł/za dobę plus leki i opieka.

Posted

GoniaP napisał(a):
Tylko szacunkowo. Na koniec miesiąca dług w klinice to kwota pomiędzy 1500 a 2000zł. Od 1 października koszt pobytu w klinice ok 18zł/za dobę plus leki i opieka.

Ale czy może zostać jeszcze te 3 tygodnie???

Posted

GoniaP napisał(a):

Poprosze o nr konta do przelewow z zagranicy i SWIFT
wysle w poniedzialek 1000 zl