GoniaP Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 saganka napisał(a):DEklaruje 100 zl na hotelik. Dziękuję Saganko! Mam jeszcze gorsze wieści, Jamor jedzie na delegację a hotelowe psy zostawia pod opieką żony. Na wątku hotelu napisał, że od teraz to 7 listopada nie przyjmuje psów powyżej 30kg :placz::placz::placz::placz: I więc i ta opcja odpadła, ja się chyba potnę! Quote
majqa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 gameta napisał(a):A jaki jest koszt pozostawienia w szpitalu Żorża na kolejne 3 tygodnie? I czy byłoby to możliwe? (...) Nim się potniesz dzwoń i pytaj o opcję zatrzymania psa w lecznicy za odpłatnością. Quote
GoniaP Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Isadorko, zmień proszę tytuł wątku na: "Żorż wygrał życie, walczy o dom - dt na cito!" czy jakoś tak... Quote
Isadora7 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 majqa napisał(a):Nim się potniesz dzwoń i pytaj o opcję zatrzymania psa w lecznicy za odpłatnością. Ooooo dokładnie .... Quote
saganka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Przeciez sa inne hoteliki jeszcze prawda? Kurcze, no.. Czy on moze byc przewieziony do tego hotelu gdzies dalej? Czy niebardzo? Popytam sie znajomych bernomaniakow, czy nie maja czegos.. W sumie to nie bern, ale chrakter ma bernenski, mozna uznac go za honorowego berna. Quote
Malwi Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 to może ja przerobie banerek ? .... on bardziej na moskiewskiego wygląda prawda ? czy to ja mam jakieś zwidy ? EDIT: (podlinkowany) Quote
saganka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 wydaje mi sie ze charakter z opiswo ma bardziej beniowy.. Dobra psinka z niego Porozsylalam pytanie o dom tymczasowy w ciepelku.. Quote
Isadora7 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='GoniaP']Isadorko, zmień proszę tytuł wątku na: "Żorż wygrał życie, walczy o dom - dt na cito!" czy jakoś tak... Tytuł zmieniny. Gonia zapytaj tutaj (u Astaroth): Czy jest zapotrzebowanie na hotelik/dt koło Warszawy? - Dogomania Forum dziewczyna z zamiłowania do rehabilitacji ruchowej psiaków (szykuje sie i zbiera kasę na kurs). Mam u niej jamnika i naprawde jest OK (niedaleko jamora) Ewentualnie mogę się dokopwac do telefonu Astaroth. :) Quote
saganka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Dostalam pytanie ale nie wiem jak to sprawdzic - jak Źorż do dzieci? Quote
majqa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 saganka napisał(a):Dostalam pytanie ale nie wiem jak to sprawdzic - jak Źorż do dzieci? Hm... tu odpowiedź może zależeć od tego, jak małych dzieci. Quote
spajkus74 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 witam juz znacie koszta leczenia Zorza w klinice ? Quote
GoniaP Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Tylko szacunkowo. Na koniec miesiąca dług w klinice to kwota pomiędzy 1500 a 2000zł. Od 1 października koszt pobytu w klinice ok 18zł/za dobę plus leki i opieka. Quote
GoniaP Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 saganka napisał(a):Malych kilkuletnich.. Saganko, uważam, że toz byt wielkie ryzyko, niestety. Quote
gameta Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 GoniaP napisał(a):Tylko szacunkowo. Na koniec miesiąca dług w klinice to kwota pomiędzy 1500 a 2000zł. Od 1 października koszt pobytu w klinice ok 18zł/za dobę plus leki i opieka. Ale czy może zostać jeszcze te 3 tygodnie??? Quote
spajkus74 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 GoniaP napisał(a):Tylko szacunkowo. Na koniec miesiąca dług w klinice to kwota pomiędzy 1500 a 2000zł. Od 1 października koszt pobytu w klinice ok 18zł/za dobę plus leki i opieka. Poprosze o nr konta do przelewow z zagranicy i SWIFT wysle w poniedzialek 1000 zl Quote
Isadora7 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 spajkus74 napisał(a):Poprosze o nr konta do przelewow z zagranicy i SWIFT wysle w poniedzialek 1000 zl Zemdlałam.... :loveu::loveu::loveu: Quote
Cantadorra Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Isadora7 napisał(a):Zemdlałam.... :loveu::loveu::loveu: A ja oslupialam :loveu: Quote
saganka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 A ja bym go wycalowala z calych sil!! :loveu: Quote
GoniaP Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Jak wyjdę z szoku to coś napiszę :evil_lol: Quote
majqa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 To się nazywa przyjść z odsieczą... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
GoniaP Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 gameta napisał(a):Ale czy może zostać jeszcze te 3 tygodnie??? Odpowiem jak będę pewna na 100% Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Żorż, zdrowiej dalej piesku :loveu::loveu: Donvitov pewnie Cię dalej odwiedza, pomimo banana..... Quote
Recommended Posts