Negri_2008 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='karina1002'] Oni muszą przyjechać i zadzwonić do schroniska. I schronisko musi zabrać. Nie ma gadania. Ja to bym to określiła tak: niby muszą ale kiedy przyjadą to już inna sprawa. Kiedyś wzywałam straż miejską do psa, który zwiał z lecznicy w trakcie leczenia i wiedziałam gdzie jest. Gdybym czekała na nich to pies przemieściłby się na drugą stronę miasta. Soorki Żorż za tego offa . Walcz o życie piesku :loveu: Quote
Donvitow Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Wyniki bardzo dobre/ biochemia/:multi: Quote
Donvitow Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Byłem z nim na spacerze. Nawarczał na Wetkę która zakładała mu kołnierz. Na spacerku 5 minut siusiania/ kroplówki/. Ładna cooopa. Ale on wysoki. Tylna część psa jeszcze fatalna dlatego fotnąłem z komórki przód.:evil_lol: Quote
Malutka86 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Donvitow napisał(a): Nawarczał na Wetkę która zakładała mu kołnierz. No to charakterek ma:cool3: Quote
margot1504 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 ZORZ bedzie dobrze ! robisz piekne postepy. ale miales szczescie ,ze trafiles na tak wspanialego czlowieka. Zdrowiej psino Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Żorżowi się musi udać :loveu:. Podziękowania dla tych, którzy się zajęli tym skrzywdzonym wielkopsem:loveu:. Quote
GoniaP Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Malutka86 napisał(a):Ufff dzielna psina:loveu: saganka napisał(a):Uff, jak dobrze, ze jest dobrze :lol: pinkmoon napisał(a):Dobrze że chociaż u tego wielkopsa dobre wiadomości! margot1504 napisał(a):ZORZ bedzie dobrze ! robisz piekne postepy. Kochani, nie wiwatujmy jeszcze, bo przed Żorżem daleka droga do zdrowia. Owszem, najbardziej czekaliśmy na wyniki biochemii, i całe szczęście, że są dobre - to znaczy, że pies ma szansę. ALE! Lekarz, który prowadzi Żorża twierdzi, że rokowania są na razie ostrożne. Nie zniosłabym kolejnego rozczarowania... Quote
ania_to_ja Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Jako że mój podopieczny dla którego zbierałam pieniązki na bazarku odszedł to postanwiam cześć z uzyskanych pieniędzy przeznaczycz na Żorża:p http://www.dogomania.pl/forum/f99/ubranka-na-rzecz-szariczka-zorza-do-28-09-2009-a-146999/ pozdrawiam Quote
Donvitow Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='ania_to_ja']Jako że mój podopieczny dla którego zbierałam pieniązki na bazarku odszedł to postanwiam cześć z uzyskanych pieniędzy przeznaczycz na Żorża:p http://www.dogomania.pl/forum/f99/ubranka-na-rzecz-szariczka-zorza-do-28-09-2009-a-146999/ pozdrawiam Bardzo nam przykro.:-(. Dziękujemy. Nie robilem fotek Georga z tyłu. Dość dziś mamy nieszczęść. Quote
GoniaP Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 ania_to_ja napisał(a):Jako że mój podopieczny dla którego zbierałam pieniązki na bazarku odszedł to postanwiam cześć z uzyskanych pieniędzy przeznaczycz na Żorża:p Bardzo to przykre :( Dziękujemy za Twoją decyzję! Donvitow napisał(a):Bardzo nam przykro.:-(. Dziękujemy. Nie robilem fotek Georga z tyłu. Dość dziś mamy nieszczęść. I dobrze, dziś i tak jest smutny dzień... A czy larwy już wszystkie wybite??? Quote
Donvitow Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Larwy były w coopie dzisiaj. Mamy nadzieje że tylko wlazły przez odbyt jak psiak był słaby. Zabiegu dzisiaj nie bylo bo maluch za slaby. Quote
gameta Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Donvitow napisał(a):Larwy były w coopie dzisiaj. Mamy nadzieje że tylko wlazły przez odbyt jak psiak był słaby. Zabiegu dzisiaj nie bylo bo maluch za slaby. A USG miał robione? Robaki w środku nie są ok :shake: Quote
GoniaP Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Jak to sobie wlazły??? To znaczy, że są w jelitach??? A ja myślałam, że środek, który zaaplikował mu lekarz je wybił! I co teraz??????? Quote
Donvitow Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ja się cieszę że on wstał i obszedł lecznicę ze mną. Troszkę chwiejnie ale czy ja wiem co mu tam dają. Po spacerze natychmiast dostał lek p- bólowy i się połozył. Będzie dobrze. Quote
Margo05 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Miejmy nadzieję, że nie ma ich tyle co Trevor :shake::shake::shake: Quote
Margo05 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Przepraszam Goniu, nie chciałam straszyć :( Tylko jak pomyślę o Trevorze, o tych larwach, które jeszcze dziś się z niego wysypywały... i to dzięki temu @$#%@$#^ to jakoś nie umiem złapać optymizmu. Z Żorżem będzie inaczej, da radę. Jest młodszy, silniejszy, ma dobrą biochemię no i sam chodzi. Trevor nie był w stanie :shake: Quote
Moskik Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Ja również wystawiłam bazarek.Miał być przeznaczony dla Trevorka. Niestety Trevorek nie doczekał tej chwili. Cały dochód z bazarku będzie przeznaczony dla Żorża. Trzymaj się maluchu i walcz. Quote
saganka Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Margo05 napisał(a): Z Żorżem będzie inaczej, da radę. Jest młodszy, silniejszy, ma dobrą biochemię no i sam chodzi. Trevor nie był w stanie :shake: O to mi chodzilo - jemu musi sie udac, choc jemu.. To takie "zamawianie" przyszlosci, jakos przeciez musimy sie podnosic na duchu.. Widac, ze ma wole walki.. No i ta biochemia- jeszcze mu stan zapalny nie poniszczyl nerek, watroby.. To mimo wszystko duzo, prawda? Przerazajace sa te larwy.. Czy one moga wedrowac po jego ciele? Pytam, bo nie wiem, kompletnie sie na tym nie znam.. Quote
Moskik Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Link do mojego bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/f99/kilka-rzeczy-dla-zorza-do-28-09-2009-a-147011/#post13006867 Później dodam jeszcze kilka rzeczy. Quote
Paulina_mickey Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Czy mogę Go dodać na naszą klasę?Do bernardynów w potrzebie? Quote
kahoona Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Czy mogę Go dodać na naszą klasę?Do bernardynów w potrzebie? oczywiście;) Quote
Moskik Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Dodałam nowe rzeczy. http://www.dogomania.pl/forum/f99/kilka-rzeczy-dla-zorza-do-28-09-2009-a-147011/ Quote
Madallena Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Pytanie mam: Zebrane pieniądze na Trevora (a tak właściciwe to jaka to kwota?) będą przekazane na leczenie Żorża? Quote
Recommended Posts