Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niewiele na razie wiem, zapytałam o warunki, w jakich mieszkałby Jaruś i zgodę na wizytę przedadopcyjną.
P.Paulina znalazła Jarusia na allegro poprzez dogomanię :lol: Pytała czy istnieje możliwość transportu (i koszty tego), bo sama nie ma możliwości przyjechać po Jarusia.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 napisał(a):
Super, ze tak szybko dzialasz Murko :klacz: Andzia tez blyskawica jest :fadein:

andzia może i błyskawiczna...ale mogłam dzisiaj a pani jest poza Kielcami;) umówiona jestem dopiero na czwartek do południa...tak więc trzeba uzbroić się w cierpliwość

Posted

Uwaga paskudna reklama :)

Serdecznie zapraszam na bazarek ogłoszeniowo, banerkowo, tekstowy.

Za jedynie 10 zł możecie otrzymać:

• Dwa teksty do ogłoszeń (króciutki i długi)
• Banerek
• Ogłoszenia na 57 stronach!
Co nas wyróżnia?

* cena- w komplecie taniej
* teksty- pisane od ręki, przez zespół humanistyczno- ścisły chwytające za serce
* ogłoszenia na portalach różnych miast (lista sporządzona na podstawie listy największych polskich miast) - nie raz pieski znajdują domy w najodleglejszych miejscach Polski.

Cały dochód zostanie przekazany na psiaki w potrzebie- Joy`a i Fabio- linki w sygnaturze.

+ inne pieski, które pilnie będą potrzebowały pomocy.

Pozdrawiam ;)

Posted

Jaruś faktycznie trochę się zasiedział w hoteliku, ale w jego przypadku to chyba dobrze, bo był taki wycofany, u Murki spokojnie dochodził do siebie. Grzecznie czekamy na rozwój wydarzeń, a na miejsce Jarusia już mamy własną kolejkę psiaków , na szczęście kilka z nich znalazło wcześniej domek,.