halcia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Majuska która ma "oko" do psów...tez mi zawsze mówi,ze ich nie odróznia,tych"moich rudasów"a przeciez sie róznia...:evil_lol:Jarus,masz tam zostac!wyczuj domek i nie urzadzaj dziwnych manewrów!Bądz szczęśliwy i bardzo kochany. Quote
Murka Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 P.Paulina właśnie próbuje się zarejestrować, czeka na link aktywacyjny :) Wyprawka już dla Jarusia kupiona :) Quote
halcia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Przygotowania swiadcza o dobrej woli.Będzie dobrze!Czekamy na kolejną dogomankę:lol: Quote
Ulka18 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 No to czekamy na Pania Pauline na watku. Gdyby sie cos (odpukac) w pierwszych dniach z Jarusiem dzialo, to przeciez bedziemy radzic, pomagac. Czas zleci szybko, Jarus sie na pewno oswoi, jesli moja Casablanka dala rady, to i on da. Casablanka juz prawie 3 lata jest u nas, wiekszym strachulcem byla niz Jarus. http://www.dogomania.pl/threads/67927-CASABLANKA-mini-collie-z-Mielca-ZOSTAJE-U-ULKI18-PROSIMY-O-KCIUKI-ZA-JEJ-ZDROWIE/page99 Filipki, nie wiadomo czy jest Żelek w schronisku. Moze innego psiaczka wezmiecie np. sunie ze 103? Temat: Re: Piesek Zelek z b. 195 Od: [email protected] Data: Pt Kwietnia 2 2010, 1:09 pm JEGO NIE MA TAM NA WYBIEGU, JEST TYLKO TA SUNIA I PIESEK CZARNY Z BIAŁA KRAWATKĄ I OBOK NA WYBIEGACH TEŻ GO NIE MA . Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Witam! Mam na imię Paulina i to ja wezmę Jarusia! :) Długo trwała moja rejestracja, ale jak mawia klasyk, do trzech razy sztuka! Trzeci adres mejlowy zadziałał, więc szybciutko kliknęłam link aktywacyjny i przytuptałam tutaj, żeby się pochwalić, że na Jarusia czekają już kocyki, jedzonko i zabawki! :) Proszę nie "czarno-wróżyć"! Jarusiowi musi się u nas spodobać, bo ja już wymyśliłam jakie kupię kalosze na jesienne spacery po lesie! I kosz, w którym będzie podróżował jak kupię samochód. Jakby co, to będę tutaj prosić o pomoc. Najbardziej się boję tego, że będzie tęsknił za poprzednimi opiekunami i będzie piszczał albo wył. Co prawda do tej pory dogadywałam się ze wszystkimi psami, jakie spotkałam, więc może Jaruś da się przekupić ciasteczkiem w kształcie kości (też już przygotowane!). Pozdrawiam wszystkich! Trzymajcie za nas kciuki! Ps. A jaką mam piękną szczotkę do czesania Jarusia... Ach! Quote
Reno2001 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Witaj Paulino!!! Baaardzo się cieszymy, że zechciałas dac domek Jarusiowi. To nasze goopie czarnowidztwo to niestety efekt nieudanych adopcji. Ale póki co odsuwamy wszelakie złe myśli na bok, bo ... PO PROSTU MUSI BYC DOBRZE!!!!!!!! Quote
halcia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Teraz sobie przypomniałam Żelka.Robiłam mu zdjecia.Pamietam jak bardzo garnął sie do człowiekaZbyszek wtedy mówił,ze bardzo fajny psiak.Pchał sie cały w siatke,zeby go głaskac,łapkami zaczepiał...Moze go odnajdziemy w srode Aga? Quote
andzia69 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Witamy p. Paulino na dogo:p to ja byłam u was robić "ankietę";):lol: mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze - w razie co jestem na miejscu:) Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Witam, witam! :D I od razu wszystkich zapraszam tu: http://jarusiowy-blog.blogspot.com/ Moje świeże dzieło. Z czasem pojawią się zdjęcia itd. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze! Quote
Filipki Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Halcia , jak pamiętasz Żelka to może się go uda namierzyć, przy tylu psach mógł zostać gdzieś przeniesiony. Wydaje się byc fajnym psiakiem , który w hoteliku znalazłby szanse. Jęśli się nie odnajdzie , to oczywiście , że przyjedzie inny . żaden problem. Myśmy myśleli o tym uszatym rudzielcu, który zasiedział się w boksie 90. Bylby komplet z Halciowymi rudaskami , tylko nasz w wersji mini. dzisiaj mija równo 2 lata jak pierwszy "nasz" mielczak zamieszkał u Murki. To był Fafik, też zresztą "pomyłka". Wydaje się , że Jaruś jest trochę podobny do Fafika. bardzo się cieszę, że Paulina zdecydowała sie na adopcję Jarcia i jest już z nami na dogo. Ulka , a która to ta sunia ze 103. ? Quote
kaskadaffik Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Witam, witam nową Panią Jarusiową :) :) Filipki nie zdążyłam dzisiaj ale jutro sama zaglądnę, chociaż jak piszą że nie ma to pewnie nie ma........ Quote
majuska Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Bardzo podoba mi sie fragment jak to przyszła szalona i gadatliwa pani na wizytę:evil_lol: Gdyby Andzia poszła z halcią.....to nie wiem co by w blogu napisano:eviltong: ( a..i halcia też ma papugę ) Quote
Filipki Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Mnie też się ten fragment spodobał, a trzy psy to super pomysł, my mamy cztery , ale kota i papugi już nie. Natomiast 2 godziny temu mieliśmy akcję , bo jeden z naszych psiaków złapał jeża , nosił go w pyszczku i nie chciał oddać. Posłuchał dopiero TZa. Jeża już ewakuowaliśmy w bezpieczne miejsce, pokłutą buźkę zaopatrzyli. W poszukiwaniu Suni 103 przejrzałam galerię, zakochałam sie jeszcze w paru psiakach. Ta suńka tez słodka i jeszcze MIoduś i parę innych. Czy Jaruś już spakowany? Quote
agusiazet Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Zaledwie dwa dni mnie tu nie było, a tu takie radosne wieści!!! Jaruś -szczęścia!!! Quote
kaskadaffik Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Jesoooo Filipki mój Lobo przedwczoraj zrobił to samo, a myślałąm, że pies nie weźmie jeża do pyska, tylko mój go położył przed soba i obszczekiwał żeby się pokazał ;) a to nie szczekający malamut :) Jeż już bezpieczny w polach :) Jarusiu gratulacje :) Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Filipki'] jeden z naszych psiaków złapał jeża , nosił go w pyszczku i nie chciał oddać. [/QUOTE] Zabierał się do niego... jak pies do jeża! :D Quote
agusiazet Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Radosnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych! Quote
Ulka18 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Jak tam Jarus? Wyszykowany do drogi do swojego domu? Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Dom wyszykowany na przyjazd! Meldujemy gotowość! Quote
anciaahk Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Kilka dni mnie nie było a tu takie nowiny :). Witamy serdecznie Pańciów Jarusia :). Fragment o gadatliwej Pani był najlepszy!!! I wszystko będzie dobrze, musi być :). Pozdrawiam! Quote
eloise Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 anciaahk- kilka dni?? chyba tygodni! i nie znikaj tak więcej :mad: Quote
karolciasz28 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Jarek lepiej trafić nie mogłeś! Szczęścia chłopie.:p:loveu: Quote
Ra_dunia Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 pierwsze dogowe kroki po świętach kieruję na wątek Jarusia ;) a tu już jego pańciostwo zarejestrowane :) SUPER! Witamy i obiecujemy odpuścić czarnowidztwo ;) Jaruś - będziesz miał super chłopie :D tylko bądź grzeczny, pamiętaj ;) Quote
Filipki Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Jaruś musi być grzeczny . Dom przygotowany, państwo czekają, wszystko musi się ułożyć. Quote
Recommended Posts