Murka Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Hurrra, Jaruś zamieszka w Kielcach :multi::multi::multi: andzia dzisiaj była na wizycie i jest ZA :lol: Chyba najpiękniejsze co usłyszałam, to odpowiedź na pytanie dlaczego właśnie Jaruś: bo ma małe szanse na adopcję :cool3: Jaruś pojedzie do domku po świętach :p Quote
Dzika_Figa Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ale fajnie! Fantastycznie! Wspaniale! Przy okazji bezczelnie zapraszam na bazarek ze zdjęciami mojego autorstwa (w podpisie) Quote
eloise Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! to nas andzia zaskoczyła- miała iść jutro :) hurra hurra hurra :) Quote
kaskadaffik Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ale superrrrrrrrrrr, to milutka wiadomość na dobranoc, Andzia i Murka dziękujemy :) :) Quote
eloise Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Murka'][B] Chyba najpiękniejsze co usłyszałam, to odpowiedź na pytanie dlaczego właśnie Jaruś: bo ma małe szanse na adopcję :cool3: motywacja właściwa- z tego powodu trafił do mnie Ofkors, małe szanse na adopcje-cieszy mnie, ze jest nas więcej! także poza dogo :) Quote
Murka Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Nas jeszcze czeka kąpiel Jarusia przed podróżą ;) Nastawiam się psychicznie. Quote
Ulka18 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Super, super, super :klacz: Myslalam, ze Cioteczki pisza nt. dzisiejszej wizyty, ze kciuki trzymaja, a tutaj juz decyzja jest podjeta. No to sie Jarus doczekal :fadein: Quote
majuska Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Super, bardzo sie cieszę, trzymam kciuki za kąpiel:eviltong::lol: Quote
karolciasz28 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Super ja też trzymam kciuki, i to nie tylko za kąpiel;););) Quote
Filipki Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 W pierwszej wersji myślałam ,że to Prima Aprilis. Nie mogę uwierzyć.Murka, Czyli Brawurka też znalazła dom i możemy brac następnego ?Dziękuje Andzi za wizytę i wszystkim Cioteczkom za ogłaszanie Jarusia. Quote
Ra_dunia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Serio? Ale przecież wizyta miała być dzisiaj? Jak ja lubię takie niespodzianki! Poproszę o więcej! HUUURAAAA!!! Filipki - ja się mimo wszystko radzę wstrzymać ze 2 tygodnie po adopcji... wiadomo jak to teraz jest :( Choć oczywiście mam nadzieję, że domki najwłaściwsze ze wszystkich możliwych i żadnych nieprzyjemnych niespodzianek nie będzie. Quote
Ulka18 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 A kiedy po swietach Jarus pojedzie do domku? Jest jakas ustalona data? Quote
andzia69 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='eloise']jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! to nas andzia zaskoczyła- miała iść jutro :) hurra hurra hurra :)[/QUOTE] eee - to był pryma aprilis:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ulka18 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Andziu, czy myslisz, ze zwrot Jarusia z tego domku nie bedzie mozliwy? Filipki maja stale miejsce u Murkow i mogliby wziac kolejnego psiaka. Quote
Murka Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Jaruś pojedzie do domku już we wtorek :) Zawiezie go TZ (a może pojedziemy razem) za zwrotem kosztów 100 zł. Oczywiście te koszty pokrywa p.Paulina. Myślę, że to wystarczy jako forma opłaty adopcyjnej i możemy pominąć te 50 zł z aukcji allegro? andzia jak i nikt inny nie może na pewno zagwarantować, że nie będzie zwrotu. Nie da się wszystkiego przewidzieć. Możemy odczekać czas jakiś od adopcji, możemy też przy okazji czwartkowej wizyty w Mielcu zabrać następcę Jarusia, a gdyby (tfu, tfu) Jaruś wrócił to znajdziemy dla niego miejsce w hoteliku tak jak dla Brawurki. Quote
Ra_dunia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ulka... ja się boję, że ostatnio wszystko jest możliwe... Przecież domki są sprawdzane przez doświadczone osoby. Murka z domkami rozmawia, przedstawia charaktery, wyjaśnia problemy, domki zapewniają, że nie oddadzą, że rozumieją... a potem... taka cudna, malutka Kawa wraca z adopcji, bo się czegoś przestraszyła i nie chciała wychodzić na dwór...Jakoś u Murki oporów nie ma... Wiesz jak jest ostatnio niestety :( Quote
kaskadaffik Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Jesoooo mimo wszystko, z różnymi powrotami ja się bardzo cieszę, bo Jaruś tyle czekał malutki, oby wszystko posżło jak najlepiej :) :) :) Quote
Filipki Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Problem z wracaniem z adopcji chyba jest nie do przewidzenia. Haluś wrócił po pół roku. Jeśli Mariusz jedzie w czwartek do Mielca , to szkoda takiej okazji zmarnować, koszt podróży sie rozłoży , a kolejna psina nie będzie czekać w boksie. Ostateczna decyzja należy oczywiście do Murków.Chcemy teraz wziąc takiego małego pieska. Wybraliśmy Zelka boks 195, w galerii na 11 stronie. Wydaje mi się , że jest mniej problemowy niż Jaruś, a w schronisku taki mały szaraczek jest niezauważalny , z hoteliku na pewno znajdzie domek. Nie wiem tylko czy można jakoś sprawdzić czy Żelek jest jeszcze w schronie? Quote
kaskadaffik Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Filipki wrócił Nero/Rudi ;)... :) wiem, że wiecie tylko się pomylyło :) sprawdzę jutro, bo jade z paszportami :) Quote
Filipki Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Kaskadaffik masz racje , oczywiście wrócił Nero, ale zawsze je mylimy, a one oba takie "halciowe". Super, że możesz sprawdzić. Zelek wydaje się byc taki słodki i bezbronny.Zastanawiałam się jak taka malizna radzi sobie w boksie. Quote
andzia69 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Murka'] andzia jak i nikt inny nie może na pewno zagwarantować, że nie będzie zwrotu. [/QUOTE] no niestety...chociaz bardzo bym chciała żeby żadne pieseczki nie wracały z adopcji:-( przegadałam z nimi ponad godzinę...myśleli, ze to taka słuzbowa wizyta i nastawiali się na wypełnianie ankiety:evil_lol: mam nadzieję, że wszystko będzie ok:p Quote
MagdaNS Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Jarusiu kochany, niech ten domek będzie Twoim najlepszym domkiem, w którym będziesz kochany jak nikt inny na świecie! Quote
Ulka18 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Napisalam do P.Izy w sprawie Żelka. Bo ostatnio sprawdzala strone i nie zglaszala, ze Żelek poszedl do adopcji, także powinien byc w schronisku. Quote
Reno2001 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Pozostaje nam trzymac kciuki i wuerzyc, że będzie wszystko OK i nowi opiekunowie Jarusia nie zrażą się od razu jesli pojawią się jakieś problemy. My jestesmy tutaj, możemy zawsze cos podpowiedziec, poradzic. Każda z nas ma jakieś doświadczenia z różnymi psami. Wystarczy uwierzyc w siebie, psa i dac trochę czasu. Mureczko, czy Państwo są na dogomanii? Fajnie by było, gdyby się mogli zarejestrowac. Bardzo to pomogło np. Zbyszkowi od Carmenki. Quote
Recommended Posts