Ra_dunia Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 nooo.... niech się ktoś zakocha tak jak my... :) Quote
Murka Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 majuska napisał(a):Też mnie bardzo Jarus ujął i bardzo go polecałam, ale wiecie jak to jest..... Wiemy, wiemy... w każdym razie bardzo nam miło, że podesłałaś Jarusia :) Quote
majuska Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 No...nie mam na razie żadnego odzewu..ale zawsze jak ktos pyta o psiaka to podsyłam kandydatów, może jeszcze się coś wydarzy... Quote
Ulka18 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Jarus nareszcie doczekal sie pierwszego obserwatora. Oby sie wreszcie cos zaczelo dziac w adopcjach :kciuki: http://www.allegro.pl/item886013708_jarus_niewielki_kudlaty_mix_szpic_jamnik.html Quote
halcia Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Zawsze to jakis" skowronek"....ale Halus miał dwóch.... Quote
karolciasz28 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Jaki fajny:loveu::loveu::loveu: Wiem upierdliwa jestem,ale tekst do ogłoszeń?:evil_lol: Quote
eloise Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 a stąd :) Życie psów przebywających w schroniskach nie jest kolorowe. To ciągła i nieustająca walka. Walka o spojrzenie człowieka, o jego dotyk, czasami o przetrwanie. Ale nie wszystkie psy walczą. Niektóre się poddają. I wiecie co? To chyba jest najgorsze. Taki pies, siedzący ciągle w budzie, zupełnie obojętny na to, co dzieje się wokół niego. Najsmutniejszy widok w każdym schronisku... Takim psiakiem był kudłaty Jaruś. Ale tak, dobrze czytacie BYŁ! Jaruś dostał szansę na normalność i z tej szansy skorzystał. W hoteliku dla zwierząt w potrzebie znalazł coś, o czym nawet nie śnił, że w ogóle istnieje. Znalazł miłość, ciepło, spokój... i nagle - coś w nim pękło. Jego psie serduszko wreszcie odnalazło dawno zaginiony rytm "warto żyć, warto żyć..." Prosimy - podaruj Jarusiowi kochający i ciepły dom. Spraw, aby rytm "warto żyć" został zastąpiony nowym: "życie jest piękne!" Jaruś na prawdę na to zasłużył i tak bardzo, bardzo się stara... Obecnie Jaruś przebywa w hoteliku dla psów i się ośmiela. Nauczył się chodzić na smyczy i załatwiać potrzeby na spacerkach. Robi się coraz weselszy. Uszka i ogonek coraz częściej wędrują do góry. Jaruś to łagodny, przymilny psiaczek, który potrzebuje dobrego wyrozumiałego domu. Jak pokocha to na amen. Jest czujny i szczekliwy: -) Przed adopcją zostanie wykastrowany. [FONT=Arial]Zastrzegamy prawo do wizyty przed- i poadopcyjnej oraz utrzymywania stałego kontaktu z adoptującymi. [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Arial]Jeśli możesz pokochać Jarusia i dać mu dom skontaktuj się z 503 68 30 50, [email protected] , [email protected][/FONT] Quote
karolciasz28 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Kupię psa, psiamania, e-ogłoszenia24, pineska, przygarnij zwierzaka, adopcje psów, ojej, pet world, morusek, gumtree (WAWA) Na razie tyle bo ja bym chyba miała dom dla Jarusia,ale na razie bez żadnej podniety dziewczyny;) Wyślę PW Murce. Tylko 2 pytania czy Jarek zgadza się z innymi psami,i czy nie niszczył by mebli w domu,ja myślę że z tymi meblami to na pewno nie bo przy jego wieku.;) Quote
Filipki Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Cieszę się , że Jaruś ma tylu sympatyków i nieustanne podziękowania dla wszystkich , którzy go ogłaszają. Boję się jednak, że Jaruś miał niszczycielskie zapędy, ale to oczywiście Murka wie najlepiej. Quote
halcia Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Cos tam Murka kiedys wspominała,ale czekamy na Jej opinie. Quote
Murka Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Już odpisałam na PW karolciasz, zanim tu zajrzałam... Jaruś niestety może niszczyć, ma skłonności ku temu. Poza tym nie ma łatwego charakteru, wymaga cierpliwości i wyrozumiałości (trzeba umiejętnie się z nim obchodzić, bo gdy się wystraszy i nie ma możliwości ucieczki to potrafi capnąć). Z psami się zgadza ogólnie, nie jest agresywny, ale nie pała też do nich wielką miłością, nie chce się bawić itp. Jako towarzysz dla psa, który sprawia problemy (niszczy) nie nadaje się niestety, bo pani może mieć podwójny problem... To za duże ryzyko. Jeśli chodzi o wiek, to Jaruś ma więcej energii niż niejeden młodzieniaszek :) Wesołek z niego. Tylko, że też niestety nerwusek i strachajło... Quote
karolciasz28 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Dostałam PW, Jaruś szukamy dalej.. Majuska mi wyślę foty pudelki z Mielca Buni bodajże i wyślę tej pani może się spodoba.:) Quote
kaskadaffik Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 No to Jarusiu szukamy dalej, wypatrujemy domku :) Quote
Ra_dunia Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 super, że będą dodatkowe ogłoszenia. Mam nadzieję, że przyniosą domek Jarusiowi. Eloise - świetnie, że uaktualniłaś tekst :) Nie ma to jak zgrany team ogłoszeniowy :D Quote
Murka Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Jaruś - łakomczuch czeka na człowieka :) Quote
Ulka18 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Jarusiowego domku cos nie widac i nie widac.... Quote
Filipki Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Mało kto jest chętny na starsze pieski, a przecież one też zasługują na domek i miłość. Quote
Reno2001 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Niech ktoś w końcu wypatrzy futrzaka. To taki wdzięczny psiak!!! Quote
Murka Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 W ogóle ktoś mógłby się zainteresować jakimkolwiek psiakiem, jest taki zastój jak rok temu :( Quote
Ulka18 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Szczerze : przedstawilabym Karmelke i Jarusia Fundacji. Nie wierze, zeby sie tam nie spodobali. Takie male psiaczki ciesza sie tam powodzeniem. Quote
Filipki Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ja oczywiście jestem za. Węgielek też u nas bez szans, znalazł wspaniały dom. Podobnie inne starsze pieski Dyzio, Zyzio, Hyzio, Magia itd. Quote
kaskadaffik Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Jarusiu hopkaj i szukaj domku, ja zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/178413-Walentynkowo-lampka-sexi-koszulki-pA-amki-kartki-rA-A-noA-ci-na-Mielec-31-01 Quote
Recommended Posts