Rybc!a Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Dziewczyny, przepraszam za zaśmiecanie wątku- ale może komuś potrzebny jest transport w okolicach drogi Elbląg-Konin, Elbląg-Poznań, Poznań-Trójmiasto, czy jakiekolwiek inne połączenie, które rozpoczęłoby się w okolicach Konina, a skończyło gdzieś na północy Polski? Nie ukrywam, że tym razem mi potrzebny jest transport do Konina :oops: I bardzo zależy mi na tym, bym się tam dostała- a jedyną okazją, jest transport jakiegoś psiaka w te regiony- wtedy zabrałby mnie mój tata.. Quote
PaulinaT Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ojojoj jakie postępy Pirat zrobił :multi: A filmik ekstra. Kochane ciotki zapraszam też na wątek małego Szarika. Quote
supergoga Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Jamor, powiem tylko - DZIĘKUJĘ. Pirat lezy na sercu bardzo, smutek jego i żal i kalectwo. Szkoda że tak musiało sie stać. JUtro siądę i zrobie przelew za część pobytu - przeleją za 1 m-c na razie. Mam nadzieję, że Pirat wreszcie uwoerzy, że juz nikt go nie skrzywdzi więcej. A nawet własne nogi i pośladki (hmmm, ciekawe jakie???) proponuja :p Quote
Asior Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 skończyło się allegro Pirata. co robić?? odnawiać?? Quote
majqa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='dana']Majqa, kiedy Ty śpisz ? :crazyeye::crazyeye: (...). Wy mi to robicie specjalnie, wcześniej uzgadniając sobie na PW. :evil_lol: Co wątek - to samo pytanie! Już mnie Ajula podbierała, czym się faszeruję. :evil_lol: Zdrowiej Piraciku :loveu:, zdrowiej. To co złe, masz już za sobą, choć pewno bido jeszcze w to nie wierzysz. :-( Quote
mysza 1 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 A czym, to może i ja bym wzięła;) Całuski dla cudnego Piracika, skradł mi serce:loveu: Quote
majqa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 mysza 1 napisał(a):A czym, to może i ja bym wzięła;) Całuski dla cudnego Piracika, skradł mi serce:loveu: To są czcze pomówienia. :evil_lol: Dołączam się do buziaków dla Pirata. :loveu: Quote
jamor Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 pirat w niedzielę kilka godzin lezakował na słoncu u frontu boksu. dzis podczas sikania podczas koncowej fazy wypłynełu mu z susiaka kilka kropel moczu podbiegnietych krwią oraz taki glutek dł 1,5 cm, srednicy ok 3 mm. jakis skrzep ? nie mam pojecia. dzis tradycyjnie wchodzac do niego przed łapki kładłem mu smakołyka, skromnie ,a dało sie zauwazyc kiwniecie ogonkiem. :multi: Quote
majqa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 jamor napisał(a):(...) dało sie zauwazyc kiwniecie ogonkiem. :multi: Wow! Dobry znak!!! :multi: Quote
Kamila_s Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 no jak sa pierwsze zawirowania ogonasem to dobry znak:loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='majqa']Wy mi to robicie specjalnie, wcześniej uzgadniając sobie na PW. :evil_lol: Co wątek - to samo pytanie! Już mnie Ajula podbierała, czym się faszeruję. :evil_lol: [quote name='mysza 1']A czym, to może i ja bym wzięła;) Może też bym się skusiła.... ;) :evil_lol: Przydałby mi się jeszcze jakiś dobry sposób na wydłużenie dnia, na wszystko brakuje mi czasu, a chciałabym tyle zrobić.... :evil_lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 jamor napisał(a):pirat w niedzielę kilka godzin lezakował na słoncu u frontu boksu. dzis podczas sikania podczas koncowej fazy wypłynełu mu z susiaka kilka kropel moczu podbiegnietych krwią oraz taki glutek dł 1,5 cm, srednicy ok 3 mm. jakis skrzep ? nie mam pojecia. dzis tradycyjnie wchodzac do niego przed łapki kładłem mu smakołyka, skromnie ,a dało sie zauwazyc kiwniecie ogonkiem. :multi: Dobrze byłoby pobrać mocz do badania.... :roll: Czy Pirat siusia w miarę regularnie ? Quote
Lu_Gosiak Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 jamor napisał(a):........, skromnie ,a dało sie zauwazyc kiwniecie ogonkiem. :multi: ...jeszcze bedzie tym ogonem młynki wywijał:multi::multi: Quote
Leyla Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ufffffff...nareszcie jakiś pozytywny znak :crazyeye: Quote
majqa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Leyla napisał(a):Ufffffff...nareszcie jakiś pozytywny znak :crazyeye: Małymi kroczkami nabiera bida zaufania. Quote
Fredziu123 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 W końcu jakieś dobre wieści. Trzymaj się Pirat !!! Quote
hop! Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 jamor napisał(a):pirat w niedzielę kilka godzin lezakował na słoncu u frontu boksu. dzis podczas sikania podczas koncowej fazy wypłynełu mu z susiaka kilka kropel moczu podbiegnietych krwią oraz taki glutek dł 1,5 cm, srednicy ok 3 mm. jakis skrzep ? nie mam pojecia. dzis tradycyjnie wchodzac do niego przed łapki kładłem mu smakołyka, skromnie ,a dało sie zauwazyc kiwniecie ogonkiem. :multi: Krew w moczu i skrzep? Kurcze... Chyba konieczna będzie wizyta u weta i badanie moczu. W przypadku takiego psiaka nieśmiałe kiwnięcie ogonkiem bardzo cieszy. :lol: Quote
Selenga Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 bazarek m.in. na Pirata Sadzonki z mojej działki na Skrytka, Pirata i Ogonka - do 31.08 - Dogomania Forum Quote
mysza 1 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Trochę czasu i bedzie jeszcze lepiej:loveu: Quote
Alicja Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 skrzepik krwi w moczu może być z zapalenia pęcherza o co u psiaczków nietrudno jak po zabiegu są Quote
supergoga Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Martwi mnie ta wiadomość. On z tym siusiaczkiem wypadającym walczył, miał zakładany kapciuch - może tam się cos dzieje. Gdzie mogę dostać dane do przelewu - Jamor, bardzo prosze, daj link, albo napisz - chciałam przed wyjazdem uregulować pierwszy miesiąc psiaak. Dzisiaj zasiadłam a tu...nie wiem gdzie przelewać. I gdzie można poczytac o Piraciku poza jego wątkiem tutaj?:oops: Quote
Lilmo Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='supergoga'] I gdzie można poczytac o Piraciku poza jego wątkiem tutaj?:oops: Supergoga poniżej podaję link do wątku hotelikowego: http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-u-jamora-propozycja-138231/index37.html#post12786553 Quote
Recommended Posts