Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, przepraszam za zaśmiecanie wątku- ale może komuś potrzebny jest transport w okolicach drogi Elbląg-Konin, Elbląg-Poznań, Poznań-Trójmiasto, czy jakiekolwiek inne połączenie, które rozpoczęłoby się w okolicach Konina, a skończyło gdzieś na północy Polski?

Nie ukrywam, że tym razem mi potrzebny jest transport do Konina :oops:
I bardzo zależy mi na tym, bym się tam dostała- a jedyną okazją, jest transport jakiegoś psiaka w te regiony- wtedy zabrałby mnie mój tata..

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jamor, powiem tylko - DZIĘKUJĘ.
Pirat lezy na sercu bardzo, smutek jego i żal i kalectwo.
Szkoda że tak musiało sie stać.

JUtro siądę i zrobie przelew za część pobytu - przeleją za 1 m-c na razie.

Mam nadzieję, że Pirat wreszcie uwoerzy, że juz nikt go nie skrzywdzi więcej.
A nawet własne nogi i pośladki (hmmm, ciekawe jakie???) proponuja :p

Posted

[quote name='dana']Majqa, kiedy Ty śpisz ? :crazyeye::crazyeye: (...).
Wy mi to robicie specjalnie, wcześniej uzgadniając sobie na PW. :evil_lol: Co wątek - to samo pytanie! Już mnie Ajula podbierała, czym się faszeruję. :evil_lol:
Zdrowiej Piraciku :loveu:, zdrowiej. To co złe, masz już za sobą, choć pewno bido jeszcze w to nie wierzysz. :-(

Posted

mysza 1 napisał(a):
A czym, to może i ja bym wzięła;) Całuski dla cudnego Piracika, skradł mi serce:loveu:

To są czcze pomówienia. :evil_lol: Dołączam się do buziaków dla Pirata. :loveu:

Posted

pirat w niedzielę kilka godzin lezakował na słoncu u frontu boksu. dzis podczas sikania podczas koncowej fazy wypłynełu mu z susiaka kilka kropel moczu podbiegnietych krwią oraz taki glutek dł 1,5 cm, srednicy ok 3 mm. jakis skrzep ? nie mam pojecia. dzis tradycyjnie wchodzac do niego przed łapki kładłem mu smakołyka, skromnie ,a dało sie zauwazyc kiwniecie ogonkiem. :multi:

Posted

[quote name='majqa']Wy mi to robicie specjalnie, wcześniej uzgadniając sobie na PW. :evil_lol: Co wątek - to samo pytanie! Już mnie Ajula podbierała, czym się faszeruję. :evil_lol:

[quote name='mysza 1']A czym, to może i ja bym wzięła;)

Może też bym się skusiła.... ;) :evil_lol:
Przydałby mi się jeszcze jakiś dobry sposób na wydłużenie dnia, na wszystko brakuje mi czasu, a chciałabym tyle zrobić.... :evil_lol:

Posted

jamor napisał(a):
pirat w niedzielę kilka godzin lezakował na słoncu u frontu boksu. dzis podczas sikania podczas koncowej fazy wypłynełu mu z susiaka kilka kropel moczu podbiegnietych krwią oraz taki glutek dł 1,5 cm, srednicy ok 3 mm. jakis skrzep ? nie mam pojecia. dzis tradycyjnie wchodzac do niego przed łapki kładłem mu smakołyka, skromnie ,a dało sie zauwazyc kiwniecie ogonkiem. :multi:

Dobrze byłoby pobrać mocz do badania.... :roll:
Czy Pirat siusia w miarę regularnie ?

Posted

jamor napisał(a):

Krew w moczu i skrzep? Kurcze... Chyba konieczna będzie wizyta u weta i badanie moczu.
W przypadku takiego psiaka nieśmiałe kiwnięcie ogonkiem bardzo cieszy. :lol:

Posted

Martwi mnie ta wiadomość. On z tym siusiaczkiem wypadającym walczył, miał zakładany kapciuch - może tam się cos dzieje.

Gdzie mogę dostać dane do przelewu - Jamor, bardzo prosze, daj link, albo napisz - chciałam przed wyjazdem uregulować pierwszy miesiąc psiaak.
Dzisiaj zasiadłam a tu...nie wiem gdzie przelewać.

I gdzie można poczytac o Piraciku poza jego wątkiem tutaj?:oops: