Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Leyla']

Jakby mnie tak ktoś prosił, to bym nie wypadła :rolleyes:
.....................:evil_lol:

Pirat trzymaj się psiaku - wszystko będzie dobrze...

Posted

witam
coraz więcej dobrych wiadomości dotyczących zdrowia "naszego bohatera" pojawia się na wątku :) trzymamy kciuki za jutrzejsza akcję oraz czekamy niecierpliwie na kolejne nowe wieści o Piracie
pozdrawiam wszystkie cioteczki :D

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
siusiak na miejscu siedzi:bigcool::bigcool: jutro Piracik jedzie

....tara ra ra ra i od jutra nowe życie wiedzie...:bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

Ja także trzymam mocno kciuki za jutrzejszą podróż Piracika po lepsze życie! Piraciku teraz już będzie tylko co raz lepiej, uwierz w to kochany!

Posted

Właśnie wróciłam z pracy. Jestem po rozmowie z p. Krzysztofem, który jutro wiezie Pirata.
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Siusiak na razie siedzi na miejscu. Oby do jutra nie wypadł.

Layla - czy z zapłatą możemy się umówić, że przed spotkaniem i odbiorem Pirata zatankujesz paliwo na fakturę na Fundacje, przekażesz fakturę p. Krzysztofowi, a ja się spotkam odbiorę i przeleję od razu na konto?
Bo z finansami musimy jakoś to załatwić.

Dane do faktury

Fundacja dla Zwierząt Animalia
Ul. Polanka 35/11
61-131 Poznań
tel. 691 095 646
NIP – 782-234-41-37

W razie czego mój tel. 609 601 362.

Gdybys znała kwotę przed 8.00 to napisz sms, ale to pewnie nierealne.
Czy opcja wyżej jest do zaakceptowania.

Piraciku, trzymaj się kochanie.

Posted

A ja nie będę miała dostępu do neta i pewnie nie przeczytam o dzielnym Piracie i jego wyprawie:placz: no chyba że będzie już coś wiadomo przed wieczorem...
Piracie nie daj się "bidzie". Będzie już tylko lepiej...;)

Posted

Gonia13 napisał(a):
A ja nie będę miała dostępu do neta i pewnie nie przeczytam o dzielnym Piracie i jego wyprawie:placz: no chyba że będzie już coś wiadomo przed wieczorem...
Piracie nie daj się "bidzie". Będzie już tylko lepiej...;)

daj telefon to Ci zadzwonię :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='supergoga']Właśnie wróciłam z pracy. Jestem po rozmowie z p. Krzysztofem, który jutro wiezie Pirata.

Layla - czy z zapłatą możemy się umówić, że przed spotkaniem i odbiorem Pirata zatankujesz paliwo na fakturę na Fundacje, przekażesz fakturę p. Krzysztofowi, a ja się spotkam odbiorę i przeleję od razu na konto?

Dane do faktury

Ul. Polanka 35/11
61-131 Poznań

<B><FONT face="Times New Roman">tel.

Posted

[quote name='Leyla'][quote name='supergoga']Właśnie wróciłam z pracy. Jestem po rozmowie z p. Krzysztofem, który jutro wiezie Pirata.

Dane do faktury

Ul. Polanka 35/11
61-131 Poznań

<B><FONT face="Times New Roman">tel.

Ale ja sobie już zatankowałam:splat:

Posted

Hmm, bez bólu to się chyba nie da - bo jednak jeszcze boli. Ale nowe na pewno. Mam nadzieje, że nabierze wiary w siebie i co dla mnie najważniejsze, za=najdzie dom dla siebie na zawsze.

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Piraciku nawet nie wiesz ze od jutra /właściwie dzisiaj/ zaczniesz nowe zycie;);) juz bez bólu

Gosia :loveu:, tu chyba ważniejsze jest to , że koło niego będzie jeden człowiek. mam wrażenie, że jego psychika na tym skorzysta. Według mnie on sie troche gubi w tym chaosie wielu osób przy nim. Chociaz wiemy, że wszyscy chcą dla niego jak najlepiej. On o tym nie wie i dlatego jest taki wycofany.

Posted

Będzie dobrze. Czas goi rany. Psiunek powoli zapomni przyzwyczaji się do nowej sytuacji. Zacznie chodzić i się aklimatyzować. Dajcie mu czas. nie poganiajcie;)

Posted

Teraz leży cichutko, niepewny swego losu, ....ale za niedługo będzie szalał na swoich trzech łapkach.Tak się stanie, na pewno.Dogomaniacy czynią cuda, przecież to psi czarodzieje, prawda?;)