maarit Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Leyla'] Jakby mnie tak ktoś prosił, to bym nie wypadła :rolleyes: .....................:evil_lol: Pirat trzymaj się psiaku - wszystko będzie dobrze... Quote
snuszak Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 i ja trzymam kciuki! Siusiaku trzymaj się na miejscu! Quote
bagulek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 witam coraz więcej dobrych wiadomości dotyczących zdrowia "naszego bohatera" pojawia się na wątku :) trzymamy kciuki za jutrzejsza akcję oraz czekamy niecierpliwie na kolejne nowe wieści o Piracie pozdrawiam wszystkie cioteczki :D Quote
Lu_Gosiak Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 siusiak na miejscu siedzi:bigcool::bigcool: jutro Piracik jedzie Quote
Gdusia Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Podnosimy :) Szybkiego powrotu do zdrowia zycze :) Quote
Leyla Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):siusiak na miejscu siedzi:bigcool::bigcool: jutro Piracik jedzie ....tara ra ra ra i od jutra nowe życie wiedzie...:bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Lilmo Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Ja także trzymam mocno kciuki za jutrzejszą podróż Piracika po lepsze życie! Piraciku teraz już będzie tylko co raz lepiej, uwierz w to kochany! Quote
supergoga Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Właśnie wróciłam z pracy. Jestem po rozmowie z p. Krzysztofem, który jutro wiezie Pirata. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Siusiak na razie siedzi na miejscu. Oby do jutra nie wypadł. Layla - czy z zapłatą możemy się umówić, że przed spotkaniem i odbiorem Pirata zatankujesz paliwo na fakturę na Fundacje, przekażesz fakturę p. Krzysztofowi, a ja się spotkam odbiorę i przeleję od razu na konto? Bo z finansami musimy jakoś to załatwić. Dane do faktury Fundacja dla Zwierząt Animalia Ul. Polanka 35/11 61-131 Poznań tel. 691 095 646 NIP – 782-234-41-37 W razie czego mój tel. 609 601 362. Gdybys znała kwotę przed 8.00 to napisz sms, ale to pewnie nierealne. Czy opcja wyżej jest do zaakceptowania. Piraciku, trzymaj się kochanie. Quote
maarit Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 A ja nie będę miała dostępu do neta i pewnie nie przeczytam o dzielnym Piracie i jego wyprawie:placz: no chyba że będzie już coś wiadomo przed wieczorem... Piracie nie daj się "bidzie". Będzie już tylko lepiej...;) Quote
marysia55 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Gonia13 napisał(a):A ja nie będę miała dostępu do neta i pewnie nie przeczytam o dzielnym Piracie i jego wyprawie:placz: no chyba że będzie już coś wiadomo przed wieczorem... Piracie nie daj się "bidzie". Będzie już tylko lepiej...;) daj telefon to Ci zadzwonię :evil_lol::evil_lol: Quote
Leyla Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='supergoga']Właśnie wróciłam z pracy. Jestem po rozmowie z p. Krzysztofem, który jutro wiezie Pirata. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Siusiak na razie siedzi na miejscu. Oby do jutra nie wypadł. Layla - czy z zapłatą możemy się umówić, że przed spotkaniem i odbiorem Pirata zatankujesz paliwo na fakturę na Fundacje, przekażesz fakturę p. Krzysztofowi, a ja się spotkam odbiorę i przeleję od razu na konto? Bo z finansami musimy jakoś to załatwić. Dane do faktury Fundacja dla Zwierząt Animalia Ul. Polanka 35/11 61-131 Poznań <B><FONT face="Times New Roman">tel. Quote
Leyla Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Leyla'][quote name='supergoga']Właśnie wróciłam z pracy. Jestem po rozmowie z p. Krzysztofem, który jutro wiezie Pirata. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Siusiak na razie siedzi na miejscu. Oby do jutra nie wypadł. Layla - czy z zapłatą możemy się umówić, że przed spotkaniem i odbiorem Pirata zatankujesz paliwo na fakturę na Fundacje, przekażesz fakturę p. Krzysztofowi, a ja się spotkam odbiorę i przeleję od razu na konto? Bo z finansami musimy jakoś to załatwić. Dane do faktury Fundacja dla Zwierząt Animalia Ul. Polanka 35/11 61-131 Poznań <B><FONT face="Times New Roman">tel. Ale ja sobie już zatankowałam:splat: Quote
Leyla Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Ale dobra zatankuje pod Strykowem, nie martw sie ,tylko Piracika wyciągaj rano:loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Piraciku nawet nie wiesz ze od jutra /właściwie dzisiaj/ zaczniesz nowe zycie;);) juz bez bólu Quote
supergoga Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Hmm, bez bólu to się chyba nie da - bo jednak jeszcze boli. Ale nowe na pewno. Mam nadzieje, że nabierze wiary w siebie i co dla mnie najważniejsze, za=najdzie dom dla siebie na zawsze. Quote
marysia55 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):Piraciku nawet nie wiesz ze od jutra /właściwie dzisiaj/ zaczniesz nowe zycie;);) juz bez bólu Gosia :loveu:, tu chyba ważniejsze jest to , że koło niego będzie jeden człowiek. mam wrażenie, że jego psychika na tym skorzysta. Według mnie on sie troche gubi w tym chaosie wielu osób przy nim. Chociaz wiemy, że wszyscy chcą dla niego jak najlepiej. On o tym nie wie i dlatego jest taki wycofany. Quote
Lu_Gosiak Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 bez bólu chodziło mi, że żaden człowiek już Go nie skrzywdzi - nie pozwolimy na to:mad::evil_lol: Quote
Saphira Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Będzie dobrze. Czas goi rany. Psiunek powoli zapomni przyzwyczaji się do nowej sytuacji. Zacznie chodzić i się aklimatyzować. Dajcie mu czas. nie poganiajcie;) Quote
Ajula Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Pirat jest już koło Łodzi leży cichutko na materacu, jakby go nie było Quote
zachary Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Teraz leży cichutko, niepewny swego losu, ....ale za niedługo będzie szalał na swoich trzech łapkach.Tak się stanie, na pewno.Dogomaniacy czynią cuda, przecież to psi czarodzieje, prawda?;) Quote
Ajula Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Piracik zmienił brykę, teraz jedzie z Laylą :lol: Quote
Recommended Posts