Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jamor juz czeka. Piracik dojeżdża.
Jak przyjechaliśmy rano do hotelu - gdy nas zobaczył zamarł - jak wtedy gdy widzi ludzi. Jakby udawał że go nie ma.
Mój Darek z Panem z hotelu w kocu przenieśli Pirata do autka. Ułozył się i pojechał.

Ma nadal niesłychanie smutne oczy. Jak na tyle dni - to za bardzo.
Ważne jest że z tego co mówili Panowie - przemieszczał się do drugiej części boksu (zdjęli ściankę dzieląca kojec i miał duzy apartament) żeby się załatwić./

Trawienie ok, koopki ładne, tylko trzeba powtórzyć odrobaczenie, bo chyba coś tam jest.

Książeczka zdrowia jest w fazie uzupełniania wszystkich wpisów, a moja wetja która szyła siusiaka będzie dopiero w ponioedziałek - wtedy wypisze wszystko co dawała i wyślemy do Jamora.

Zdjęcia z ekspedycji mam - wstawię za chwilę.
Dzieki Wam wszystkim bardzo!!!

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pirat dojechał i teraz wiem ,że trafił w najlepsze ręce. Piękna okolica ,świetne apartamenty i co najważniejsze- ludzie kochani. Lu Gosia wstawi fotki:p

Posted

A ja wstawię z pożegnania Pirata w Poznaniu.
Bądź grzeczny kochanie - my o tobie nie zapomnimy i postaramy się szukać najlepszego domu - tylko wróć do formy.

Tak wyglądał Pirat przygotowany do podrózy w aucie TZ-a Ajuli.
Panie Krzysztofie, wielkie dzięki - za takie warunki na drogę.

Layla - dzięki za transport docelowa Piracika.

Wam wszystkim - nie mam słów, więc nic już nie powiem.
Jesteście WIELCY!!!

LuGosiak - nie mam słów...:buzi:

Posted

Layla - :Rose::modla::modla::modla:

A wiemy jak przyjał zmiane opiekuna Piracik. Bo że mu się tam podoba - to się nie dziwię. Czy można tam też pojechac na wypoczynek - mogę spać z takim misiem.;)

Posted

supergoga napisał(a):
Layla - :Rose::modla::modla::modla:

A wiemy jak przyjał zmiane opiekuna Piracik. Bo że mu się tam podoba - to się nie dziwię. Czy można tam też pojechac na wypoczynek - mogę spać z takim misiem.;)

Mi nie ma za co dziękować, zawiozlam razem z TZ Ajulki i tyle,żeby tylko taka robota była na dogo;)
Mało po sobie pokazywał emocji ,tylko przerażliwy strach:shake: Ale gdy Jamor go dotykał ,było trochę lepiej. Poczuł na sobie troskę ... Jak wszedł do swojego pokoiku to sami widzicie jaką ma minę "chcę tu już zostać" "tylko mnie stąd nie zabierajcie" Czy to mi się nie śni" itd. ;):razz:

Posted

ale się wzruszyłam :bigcry: ten misio rozwalił mnie kompletnie
dla takich chwil warto żyć
wierzę, że Pirat także zrozumie, że warto żyć i teraz już będzie tylko lepiej

Posted

Łezki szczęścia płyną po policzkach jak patrzę na te zdjęcia. Tyle biedak przeszedł, tyle wycierpiał ,ale na jego szczęście czuwały nad nim anioły - Wy wszyscy:Rose::Rose::Rose:

Misia już widać "zawłaszczył";)

Posted

Teraz juz wiecie, dlaczego tak mi zależało na tym, aby przenieść go tam, gdzie ktos poświęci mu więcej uwagi i pomoże.
Obraz nędzy i rozpaczy.
LuGosiak - dzięki, wezmę z wątku. Niestety na stronie Fundacji moge mieć tylko 50 kB foty.

Posted

supergoga napisał(a):
Teraz juz wiecie, dlaczego tak mi zależało na tym, aby przenieść go tam, gdzie ktos poświęci mu więcej uwagi i pomoże.
Obraz nędzy i rozpaczy.
LuGosiak - dzięki, wezmę z wątku. Niestety na stronie Fundacji moge mieć tylko 50 kB foty.

supergoga, jak masz problem z wielkoscią fot, to napisz mi które Ci mam zmniejszyć a zmneijsze bez zmniejszania wielkosci zdjęcia ;)

Posted

No i znowu rozryczałam się na piracim wątku. Zdjęcie leżącego na trawie skulonego Pirata rozrywa serce. Gdybym mogła dorwać tego, kto Ci to zrobił maleńki:placz:
Kolejne zdjęcia dodają nadziei na to, że los tego psiaka się teraz odmieni. Piraciku jestem myślami i całym sercem przy Tobie piesku. Wierzę w to, że teraz będzie już tylko lepiej.

Posted

Piraciku kochany!!!!Śledzę Twój wątek od paru dni,masz tylu wspaniałych kochajacych serc.Z ulgą przeczytałam dzisiejsze wieści o Tobie,należy Ci się cudowne życie i chyba takie już na razie masz.Życzymy Ci z Sonią przede wszystki zdrowia i więcej ufności dla tych wspaniałych ludzi.Cieszy mnie/gdy czytam ile ludzi potrafi oddać wszystko dla biednej istotki/to serce me rosnie z rodości,że są jeszcze tacy ludzie.Dzięki wszystkim za wszystko.Piraciku....będziemy Cię z Sonią odwiedzać na dogo,bądź szczęśliwy!!!!!

Posted

trzeba wejsc na stronke www.jamor.pl tam galeria, album zdjec, tam poszukac albumu pirata, wrzuciłem kilka, korzystac.
rane mu przemyłem, bo troche mu tam sie paskudziło, saypałem. do poniedziałku taka porcedura, w poniedziałek bede miał specjalny srodek na jego ranę, wiec bedzie lux. jutro bez sniadania, zamiast tego tabletki, trzeba go wyczyscic, bo ..., napisze do moniki co. pies jest zmeczony tym co sie przy nim dzieje, ale nie umika kontaktu wzrokowego, bedzie dobrze. najpierw ciałko, potem główka, czas leczy rany.