Dana i Muszkieterowie Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Pirat śmiga, jakby miał cztery zupełnie sprawne łapki:crazyeye::crazyeye:. Quote
supergoga Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Wróciłam i zaglądam. Filmik pokazuje jak biega Piracik, dobrze, że jakoś z tym się pogodził. Tylko ten lęk przed człowiekiem - tak jak pisze Jamor - to prędko nie minie. Myślę, że zabiorę sie też za ogłoszenia, może znajdzie się ktoś, kto da mu dom na zawsze. Tyle że to musi być ktoś naprawdę sprawdzony, pewny i przede wszystkim doświadczony. Taki młody pies i tyle tragedii. Ręce powoli opadają - nie powiem gdzie... Gdyby była konieczność konsultacji tych suysiów Piratpwych - niestety też mogę tylko finansami pomóc. Nie dojadę. Oby nie było to potrzebne, ale jak na pozabiegowe to trochę długo. Czekamy na kolejne wieści. A swoją droga kuracja za pomocą 2 pielęgniarek okazała się sukcesem. Nawet mój TZ zastrzygł uszami i zapaliły mu się błyski. Chyba musze uważać, czy po nzozach nie zaczyna jeździć.:cool1: Quote
Asior Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ale jaja ... jak on wie, który to jego kojec, :crazyeye: jak kilka pod rząd otwartych Quote
__Lara Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Kochany piesku, przytulam Cię mocno do serca! Żeby znalazł się dom, który da Ci masę miłości! Quote
Monia70 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 On ciągle przerażony :-(:-( :shake: Ale biega naprawde doskonale. Przytulam Cię skarbie ! Quote
supergoga Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Przydałoby mu się allegro pewnie. Szkoda że nie umiem zrobic takiego, jak to które było, ze zdjęciami w treści. Było piekne. Ja moge zrobić aukcje charytatywna na fundacyjnym koncie. tylko nie mam nawet pomysłu na tekst. Może napiszcie jak się robi taka aukcje jak była dla niego zrobiona (chodzi o zdjęcia między tekstem). Quote
Selenga Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 przelałam dla Pirata 169 zł z bazarku sadzonkowego (1/3 kwoty z bazarku, bo był na 3 psy) Quote
supergoga Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Wielkie, wielkie dzięki. Jamor, jak tam Piracik, czy były dalsze proby przekonania do spaceru? I czy udało się wysłać rachunek? Bo koleżanka od pocztowych spraw nie mówiła, żeby przyszedł. Quote
spajkus74 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Miejmy nadzieje ze szybko zaufa czlowiekowi Quote
spajkus74 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Chcialabym wyslac na niego jakies pieniazki ale niestety, nie wiem numeru konta z zagranicy!! Moze ktos by mi pomogl !! Quote
Kaja i Aza Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Specjalnie dla Ciebie skopiowalam z pierwszej strony:lol: Fundacja dla Zwierząt Animalia Ul. Polanka 35/11 61-131 Poznań Konto bankowe: Nordea Bank Polska S.A. Oddział POB Poznań I 53 1440 1286 0000 0000 0453 3704 Konto dla przelewów z zagranicy: IBAN: PL53 1440 1286 0000 0000 0453 3704 SWIFT: NDEA PL P2 Numer konta jest ten sam , tylko przed wpisujesz PL, poza tym kod SWIFT koniecznie, no i cala reszta jak wyzej. Quote
supergoga Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Wielkie dzięki za pomoc i za wstawienie konta. JUtro uaktualnie wpłaty Piratowe - pod moją nieobecność rejestrowała rachunki koleżanka, teraz musze to wszystko przepisać na poszczególne konta. Quote
spajkus74 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Dziekuje bardzo. W poniedzialek zrobie przelew i sle calusy dla Piracika. Jak mi jest szkoda tej psinki !!! Quote
Kaja i Aza Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 spajkus, jeszcze jedno; watek sobie zasubskrybuj, bo ci sie zgubi. Quote
Asior Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='supergoga']Przydałoby mu się allegro pewnie. Szkoda że nie umiem zrobic takiego, jak to które było, ze zdjęciami w treści. Było piekne. Ja moge zrobić aukcje charytatywna na fundacyjnym koncie. tylko nie mam nawet pomysłu na tekst. Może napiszcie jak się robi taka aukcje jak była dla niego zrobiona (chodzi o zdjęcia między tekstem). ja mu robiłam allegro, ale się skończyło.. jak ktoś zafunduje wyróżnienie to odnowię ;) PRZEŻYŁ HORROR,STRACIŁ NOGĘ,TERAZ BŁAGA O DOM (698458751) - Aukcje internetowe Allegro Quote
zachary Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Asior, ja zafunduję.Ile i komu wpłacić z tego tytułu? Quote
supergoga Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Dzięki Wam wielkie. Może i jemu sie uda. Quote
spajkus74 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Kaja i Aza napisał(a):spajkus, jeszcze jedno; watek sobie zasubskrybuj, bo ci sie zgubi. Nawet nie wiem o co chodzi i jak sie to robi:roll: Quote
malicja Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 spajkus74 napisał(a):Nawet nie wiem o co chodzi i jak sie to robi:roll: kliknij na "narzedzia watku" i wybierz subskrybuj temat. W "panelu uzytkownika"mozesz znalezc sukskrybowane watki. Quote
marysia55 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Pirat :loveu: nocne mizianko od ciotki Marysi. Twój domek na pewno niedługo sie odezwie . Quote
hop! Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Pamiętam o Piracie... Tylko ostatnio brakuje mi czasu. Quote
Recommended Posts