Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wróciłam i zaglądam. Filmik pokazuje jak biega Piracik, dobrze, że jakoś z tym się pogodził. Tylko ten lęk przed człowiekiem - tak jak pisze Jamor - to prędko nie minie.

Myślę, że zabiorę sie też za ogłoszenia, może znajdzie się ktoś, kto da mu dom na zawsze.
Tyle że to musi być ktoś naprawdę sprawdzony, pewny i przede wszystkim doświadczony.
Taki młody pies i tyle tragedii. Ręce powoli opadają - nie powiem gdzie...

Gdyby była konieczność konsultacji tych suysiów Piratpwych - niestety też mogę tylko finansami pomóc. Nie dojadę.
Oby nie było to potrzebne, ale jak na pozabiegowe to trochę długo.

Czekamy na kolejne wieści.
A swoją droga kuracja za pomocą 2 pielęgniarek okazała się sukcesem. Nawet mój TZ zastrzygł uszami i zapaliły mu się błyski. Chyba musze uważać, czy po nzozach nie zaczyna jeździć.:cool1:

Posted

Przydałoby mu się allegro pewnie. Szkoda że nie umiem zrobic takiego, jak to które było, ze zdjęciami w treści. Było piekne.
Ja moge zrobić aukcje charytatywna na fundacyjnym koncie. tylko nie mam nawet pomysłu na tekst.
Może napiszcie jak się robi taka aukcje jak była dla niego zrobiona (chodzi o zdjęcia między tekstem).

Posted

Wielkie, wielkie dzięki.
Jamor, jak tam Piracik, czy były dalsze proby przekonania do spaceru?
I czy udało się wysłać rachunek? Bo koleżanka od pocztowych spraw nie mówiła, żeby przyszedł.

Posted

Specjalnie dla Ciebie skopiowalam z pierwszej strony:lol:

Fundacja dla Zwierząt Animalia

Ul. Polanka 35/11
61-131 Poznań

Konto bankowe:
Nordea Bank Polska S.A. Oddział POB Poznań I
53 1440 1286 0000 0000 0453 3704

Konto dla przelewów z zagranicy:

IBAN: PL53 1440 1286 0000 0000 0453 3704

SWIFT: NDEA PL P2

Numer konta jest ten sam , tylko przed wpisujesz PL, poza tym kod SWIFT koniecznie, no i cala reszta jak wyzej.

Posted

Wielkie dzięki za pomoc i za wstawienie konta. JUtro uaktualnie wpłaty Piratowe - pod moją nieobecność rejestrowała rachunki koleżanka, teraz musze to wszystko przepisać na poszczególne konta.

Posted

[quote name='supergoga']Przydałoby mu się allegro pewnie. Szkoda że nie umiem zrobic takiego, jak to które było, ze zdjęciami w treści. Było piekne.
Ja moge zrobić aukcje charytatywna na fundacyjnym koncie. tylko nie mam nawet pomysłu na tekst.
Może napiszcie jak się robi taka aukcje jak była dla niego zrobiona (chodzi o zdjęcia między tekstem).

ja mu robiłam allegro, ale się skończyło.. jak ktoś zafunduje wyróżnienie to odnowię ;)

PRZEŻYŁ HORROR,STRACIŁ NOGĘ,TERAZ BŁAGA O DOM (698458751) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

spajkus74 napisał(a):
Nawet nie wiem o co chodzi i jak sie to robi:roll:

kliknij na "narzedzia watku" i wybierz subskrybuj temat. W "panelu uzytkownika"mozesz znalezc sukskrybowane watki.