elik Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 11 minut temu, Tola napisał: Po raz ostatni w tym roku. A może w ogóle po raz ostatni. Tolu, czemu tak piszesz ? Dlaczego miałoby być po raz ostatni ? Quote
Onaa Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Przed chwilą, Tola napisał: Po raz ostatni w tym roku. A może w ogóle po raz ostatni. ?? Quote
Anula Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Tola wcześniej wstawiałaś już tego psiaka,pisałaś,że jest średniej wielkości suczka,czy to jest ta sama? Pisałaś także,że 18 psiaków jest po zabiegach,czy one nadal są w jednym boksie,czy już rozmieszczone po innych boksach? Quote
Anecik Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Właśnie, czemu wogóle może po raz ostatni? Quote
konfirm31 Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Fundacji ZEA, wszystkim zamojskim Cioteczkom zrzeszonym i nie, wszystkim dogomaniakom i fejsbukowiczom wspierającym zamojskie psy i koty, składam najgorętsze, najbardziej serdeczne życzenia świąteczne. Zdrowia, szczęścia, pomyślności dla Was i Waszych Rodzin, psów, kotów i wszego Stworzenia! Wesołych świąt!! Quote
Bogusik Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Tolu kochana,mnie też bardzo zmartwił Twój wpis...??? Quote
Anecik Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Szczęśliwych, spokojnych, przeżytych w zgodzie ze światem i z sobą samym, pełnych życia i miłości świąt Bożego Narodzenia oraz niesamowitego, niezapomnianego, niepowtarzalnego sylwestra życzą Aneta z Arkiem i całe Mimronkowo Quote
Tola Posted December 22, 2016 Author Posted December 22, 2016 9 godzin temu, elik napisał: Tolu, czemu tak piszesz ? Dlaczego miałoby być po raz ostatni ? 9 godzin temu, Onaa napisał: 9 godzin temu, Anula napisał: Tola wcześniej wstawiałaś już tego psiaka,pisałaś,że jest średniej wielkości suczka,czy to jest ta sama? Pisałaś także,że 18 psiaków jest po zabiegach,czy one nadal są w jednym boksie,czy już rozmieszczone po innych boksach? 8 godzin temu, anecik napisał: Właśnie, czemu wogóle może po raz ostatni? 7 godzin temu, Bogusik napisał: Tolu kochana,mnie też bardzo zmartwił Twój wpis...??? Kochane - chwila słabości, już to wykasowałam Quote
Tola Posted December 22, 2016 Author Posted December 22, 2016 9 godzin temu, Anula napisał: Tola wcześniej wstawiałaś już tego psiaka,pisałaś,że jest średniej wielkości suczka,czy to jest ta sama? Pisałaś także,że 18 psiaków jest po zabiegach,czy one nadal są w jednym boksie,czy już rozmieszczone po innych boksach? Psiaki są już w różnych boksach ogólnych. Anulka - to jest piesek; A to suczka Quote
Tola Posted December 22, 2016 Author Posted December 22, 2016 Życzę, aby przy świątecznym stole nie zabrakło radości i ciepła rodzinnego, a Nowy Rok przyniósł ze sobą szczęście i pomyślność. Quote
Tola Posted December 22, 2016 Author Posted December 22, 2016 Życzenia świąteczne od Baldo i jego Rodziny Quote
elik Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Jestem spokojna o los Dafi, ale teraz siedzi mi w głowie te 18 suczek po sterylizacji :( Przecież już nie powinni robić tych zabiegów przy tak niskich temperaturach ! Co to za lekarze i co to za ludzie z tych schroniskowych wetów ! Zero empatii dla tych biednych zwierzątek :( Quote
kajtek Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Tola, Alaskan malamutte jesteście wspaniałe i trudno wyrazić wdzięczność za to, co robicie dla tych wszystkich biedaków. Święta i znów będą żywe prezenty... Wiele razy oglądałam filmik, ale zawsze ściska mi się gardło, a oczy wilgotnieją :-( http://blog.theanimalrescuesite.com/thegiftdog/?utm_source=jg&utm_medium=fb&utm_term=20150609&utm_campaign=thegiftdog Quote
Alaskan malamutte Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 41 minut temu, elik napisał: Jestem spokojna o los Dafi, ale teraz siedzi mi w głowie te 18 suczek po sterylizacji :( Przecież już nie powinni robić tych zabiegów przy tak niskich temperaturach ! Co to za lekarze i co to za ludzie z tych schroniskowych wetów ! Zero empatii dla tych biednych zwierzątek :( Elu, Dafi była najmniejsza z tych wszystkich suczek i piesków, które były sterylizowane. Quote
Onaa Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Podłapałam od elficzkowej bo bardzo mi się spotkały życzenia.. Quote
Recommended Posts