Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
19 godzin temu, Tola napisał:

Havankę poprosiłam o OLX na Warszawę.

Felix 4 miesiąc czeka na dom:(

Feliks na Warszawę: https://www.olx.pl/oferta/mlodziutki-kotek-w-bialym-zabociku-czeka-na-fajny-dom-mlodziutki-ko-CID103-IDDip6u.html

a Rubinkowi zrobię wieczorem.

Edytuję; Rubinek jako Filemon na Warszawę:https://www.olx.pl/oferta/maly-filemon-czeka-na-nowy-dom-CID103-IDDiJIv.html

Jeżeli trzeba, to zmienię miasto, tylko podpowiedzcie na jakie.

Posted
8 godzin temu, b-b napisał:

Jasne:)

Edit: Feliks na Gliwice https://www.olx.pl/oferta/feliks-CID103-IDDipin.html

7 godzin temu, Havanka napisał:

Feliks na Warszawę: https://www.olx.pl/oferta/mlodziutki-kotek-w-bialym-zabociku-czeka-na-fajny-dom-mlodziutki-ko-CID103-IDDip6u.html

a Rubinkowi zrobię wieczorem.

Edytuję; Rubinek jako Filemon na Warszawę:https://www.olx.pl/oferta/maly-filemon-czeka-na-nowy-dom-CID103-IDDiJIv.html

Jeżeli trzeba, to zmienię miasto, tylko podpowiedzcie na jakie.

Bardzo dziękujęserce-ruchomy-obrazek-0128.gif

Może teraz coś ruszy, bo szkoda  kociaków, tyle czasu czekają i nic, zwłaszcza Felix vel Wojak nie ma szczęścia:(.

Pani Justyna podesłała jeszcze jedno jego zdjęcie

8cbde14bd4cbd98bmed.jpg

Posted

Czekoladowy labrador, który ledwo chodzi wrócił do właściciela:

(kopiuję z FB)
"Kochani! Wy jesteście wspaniali!
To dzięki Wam, waszym udostępnieniom sąsiad pogadał z sąsiadem, że widział w Internecie zdjęcie psa sąsiada i tak oto nasz Labradorek wrócił w swoje 4 ściany! Dziękujemy wszystkim internetowym i sąsiadowi! Razem możemy więcej! "

Obraz może zawierać: pies i tekst

• Like 2
Posted
4 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

(kopiuję z FB)
To dzięki Wam, waszym udostępnieniom sąsiad pogadał z sąsiadem, że widział w Internecie zdjęcie psa sąsiada i tak oto nasz Labradorek wrócił w swoje 4 ściany! Dziękujemy wszystkim internetowym i sąsiadowi! Razem możemy więcej! "

Mam nadzieję, że piesio ma dobry domek

Posted
1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

(kopiuję z FB)

Jeśli to dobry dom, to, to jest dobra wiadomość  :)  A wiadomo jak piesio się zgubił?

Posted

Skoro to zamojski wątek - to skorzystam i proszę o rozpowszechnianie informacji już zamieszczanej na znajomych facebookach.

W schronisku zamojskim czekają na dobrych ludzi Muminek i Florka - dwa owczarki belgijskie malinois, oba serdeczne do ludzi, łagodne, spragnione kontaktu,  bardzo, ale to baaardzo chętne do każdej formy współpracy z człowiekiem. Potrafią chodzić na smyczy, wracają na zawołanie, reagują na różne polecenia, Muminek aportuje do ręki. Każdemu, kto przygarnie któreś z nich, oferuję nieodpłatną nieograniczoną czasowo pomoc szkoleniową w Krakowie, a poza Krakowem  kilka bezpłatnych zajęć z trenerem w Wieliczce, Rzeszowie lub w Pszowie/Raciborzu - mam tam zaprzyjaźnione trenerki, które już na to wyraziły zgodę. Jeśli ktokolwiek będzie zainteresowany - proszę o kontakt na priv.

Posted
1 godzinę temu, Sowa napisał:

Skoro to zamojski wątek - to skorzystam i proszę o rozpowszechnianie informacji już zamieszczanej na znajomych facebookach.

W schronisku zamojskim czekają na dobrych ludzi Muminek i Florka - dwa owczarki belgijskie malinois, oba serdeczne do ludzi, łagodne, spragnione kontaktu,  bardzo, ale to baaardzo chętne do każdej formy współpracy z człowiekiem. Potrafią chodzić na smyczy, wracają na zawołanie, reagują na różne polecenia, Muminek aportuje do ręki. Każdemu, kto przygarnie któreś z nich, oferuję nieodpłatną nieograniczoną czasowo pomoc szkoleniową w Krakowie, a poza Krakowem  kilka bezpłatnych zajęć z trenerem w Wieliczce, Rzeszowie lub w Pszowie/Raciborzu - mam tam zaprzyjaźnione trenerki, które już na to wyraziły zgodę. Jeśli ktokolwiek będzie zainteresowany - proszę o kontakt na priv.

Czy wchodzi w rachubę ogłoszenie na OLX? Jeśli tak, to mogę zrobić.

EDIT

Już wiem :)

Posted
Dnia 10.01.2020 o 20:08, Tola napisał:

Dzisiaj TZ zrobił zdjęcia temu psiakowi - chyba jest niewidomy albo bardzo słabo widzi:(

Zaćma?

ec4a0ddbabc36fbcmed.jpg

1d020a0a80c0f300med.jpg

ci dwaj nadal w schronisku? Nie mogę przestać o nich myśleć

Posted
22 godziny temu, mari23 napisał:

ci dwaj nadal w schronisku? Nie mogę przestać o nich myśleć

Myślę, że nadal tam są, cud się nie zdarzył...

To rezydenci z dlugim stażem w schronisku, zwłaszcza ten dropiaty.

Posted

Rubinek ma dom!!!

0020b7651ff0f68emed.jpg

W poniedziałek wieczorem zadzwoniła pani z Warszawy, z dzielnicy Jo37 - dzisiaj przed chwilką Jo37 wróciła z wizyty i Rubinek może się pakować:).

Dom w bloku, kotek na razie jedynak, młodzi właściciele.

Jo37 - pięknie dziękuje za ekspresową wizytęserce-ruchomy-obrazek-0115.gif

• Like 3
  • Upvote 1
Posted
56 minut temu, Bogusik napisał:

Wstawiłam prośbę wraz z plakatem na swoim profilu fb.Moja  najbliższa rodzina oddaje 1% na Zea i choć nie jest tego wiele,to zawsze jakiś grosik wpadnie.

Wiem i bardzo dziękuję, dostajemy wydruk darczyńców