Bogusik Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 2 minuty temu, Tola napisał: Wszystko jest w porządku i pod kontrolą, Foxik i biały kolega już zabrani z boksów ogólnych i czekają na wyjazd, ale jadą w sobotę rano ;) Puchatka jedzie w piątek, bo TZ nie da rady zmieścić w aucie 3 kontenerów :) Pisała o tym Murka ;) Uffff...Dzięki za potwierdzenie :) Taki galimatias z tymi transportami,że naprawdę można się pogubić.... Quote
agat21 Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 Przybiły mnie wiesci o "agresywnym" psie. :( Co teraz z nim tam będzie? Czy oprócz Murkowego wchodzi w grę inny hotel? Nie wszystkie biorą duże psy :( Pewnie dlatego Jo pomyślała o Jamorze. Czy jakiś inny przychodzi Wam do głowy? Quote
kajtek Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 22 minuty temu, agat21 napisał: Przybiły mnie wiesci o "agresywnym" psie. :( Co teraz z nim tam będzie? Czy oprócz Murkowego wchodzi w grę inny hotel? Nie wszystkie biorą duże psy :( Pewnie dlatego Jo pomyślała o Jamorze. Czy jakiś inny przychodzi Wam do głowy? agat21 skontaktujcie się z forumową słodkokwaśna / wątek słodkopsiaków na Dogo / Przytulisko i hotelik dla psiaków http://przygarnijpsa.pl/ w Lisowie, kilkanaście kilometrów za Kielcami i uwielbia owczarki :-) Quote
elik Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 6 godzin temu, Tola napisał: Czy ktoś mógłby na FB napisać, ze pies nie był agresywny i że nie gryzł ludzi!!! Pies powarkiwał, bo się bronił, nic więcej. Boże, co za nowe historie tam powstają :( :( Weszłam na to wydarzenie, zeby sprostować, ale tam sie nie da dodać postu. Quote
Tyśka) Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 4 minuty temu, elik napisał: Weszłam na to wydarzenie, zeby sprostować, ale tam sie nie da dodać postu. elik, trzeba być członkiem grupy, aby móc komentować. Poproś o dołączenie. Quote
elik Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 Tysiu kochana już nie mam siły, padam z nóg i myślę tylko o spaniu. Juto muszę wcześnie wstać. Ktoś już skomentował: Małgorzata Kamińska opamiętajcie się -co wypisujecie za bzdury ? Rzucał się by pogryźć ????? Sami tworzycie jakieś dziwne historie nie znając psa. Pomyślcie dwa razy zanim coś napiszecie !!!!! Najwyżej jutro coś napiszę Quote
konfirm31 Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 To napisała nasza forumowa Mdk i myślę, że to wystarczy. I oczywiście, w pełni popieram Jej wypowiedź. Uważam, że nie ma co się wydawać w awantury na fb, tylko zająć się pomocą ONkowi. 2 Quote
Tyśka) Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Też tak uważam, jak konfirm. Lepiej spożytkować tę energię na pomoc. :) Ja cieszę się, że chociaż belg i ten jeden owczarek otrzymały pomoc, teraz wyciągnięcie staruszka w naszych rękach. Nieraz dogo pokazało, że ma moc :) 1 Quote
konfirm31 Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 I jeszcze staruszka ONeczka została i czeka na pomoc. Quote
Jo37 Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 17 minut temu, konfirm31 napisał: I jeszcze staruszka ONeczka została i czeka na pomoc. Już niedługo będzie miała swój wątek. 1 Quote
Tola Posted January 27, 2017 Author Posted January 27, 2017 Godzinę temu schron opuściła Alaska, która ma swój już własny wątek i mała Puchatka Quote
Tola Posted January 27, 2017 Author Posted January 27, 2017 Przed chwilką dzwoniła p. Ania z Gorzowa - owczarek super, całą drogę przytulał się, prosił o głaskanie. Teraz jest na odkazaniu w gabinecie;), potem czeka go SPA i dostanę zdjęcia :) 1 Quote
Anula Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Zapraszam na wątek Puchatki i Teri. http://www.dogomania.com/forum/topic/338245-puchatka-i-teri-mają-szansę-na-opuszczenie-schroniskapotrzebna-pomoc/ Quote
Havanka Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 3 godziny temu, Tola napisał: Przed chwilką dzwoniła p. Ania z Gorzowa - owczarek super, całą drogę przytulał się, prosił o głaskanie. Teraz jest na odkazaniu w gabinecie;), potem czeka go SPA i dostanę zdjęcia :) Chociaż tu dobre wieści o owczarku. Czekamy na zdjecia ! Quote
Onaa Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Dnia 2.01.2017 o 12:38, Tola napisał: No i zamojskie staruszki, które przewijają się na zdjęciach ze schronu od paru lat Duża suczka, bardzo przyjazna, łągodna. Zawsze podbiegała do siatki, lizała nam ręce, a teraz - zobaczcie Duża, około 35kg starsza sunia, cicha i zrezygnowana, od dawna w schronisku .... duży, starszy psiak około 30kg psia babcia, bardzo spokojna i cicha ... Kilkuletnia suczka ok 30kg - trafiła do schroniska jako podrostek razem z siostrą i mamą. Cały czas czeka na swój dom, bardzo lgnie do ludzi .... Starsza sunia, bardzo długo w schronisku, około 25 kg, nieufna, ale bardzo ciekawska. Suczka ma prawdopodobnie spore problemy zdrowotne, bardzo ciężko oddycha. Martwi mnie los tych staruszkow, zwl tej psiej babuni:( Quote
Onaa Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Dnia 5.01.2017 o 18:48, Tola napisał: Tutaj jeszcze starsze sunie Ta po lewej to chyba ta sunia, która jest od szczeniaka, ale nie jestem pewna... I jeszcze te staruszki :( Quote
sybil Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 O matko, jakie ona ma błagające spojrzenie ..... Quote
mdk8 Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Tola który z tych dwóch owczarków w końcu był agresorem bo na fb osoba .która była po psa zarzuca mi pisanie bzdur. Twierdzi , że to ten co został był agresorem w stosunku do tego co pojechał . " Wioleta Tazbir To jest bzdury wlasnie ten ktory pojechal byl chroniony przez tego na chwytaku...trzeba spojrzec na zdjecia ktore sa na wydarzeniu !!!!I Ania byla osobiscie przy pogryzieniu I wie ktory jest ktory!!! Lubię to! · Odpowiedz · 10 godz. Wioleta Tazbir A opinie nikt mu nie wystawia tylko prawde sie stwierdza bo skoro nawet chcial gryzc ludzi to byl nie tym spokojnie, co???Kazdy madry trzeba po jechac tam I sie samemu przekonac Ania spedzilismy po nad 24 godz w drodze bez snu!!!! Quote
Tola Posted January 27, 2017 Author Posted January 27, 2017 ten co pojechał 17 minut temu, mdk8 napisał: Tola który z tych dwóch owczarków w końcu był agresorem bo na fb osoba .która była po psa zarzuca mi pisanie bzdur. Twierdzi , że to ten co został był agresorem w stosunku do tego co pojechał . " Wioleta Tazbir To jest bzdury wlasnie ten ktory pojechal byl chroniony przez tego na chwytaku...trzeba spojrzec na zdjecia ktore sa na wydarzeniu !!!!I Ania byla osobiscie przy pogryzieniu I wie ktory jest ktory!!! Lubię to! · Odpowiedz · 10 godz. Wioleta Tazbir A opinie nikt mu nie wystawia tylko prawde sie stwierdza bo skoro nawet chcial gryzc ludzi to byl nie tym spokojnie, co???Kazdy madry trzeba po jechac tam I sie samemu przekonac Ania spedzilismy po nad 24 godz w drodze bez snu!!!! mdk8- bardzo dobrze napisałaś, bo na Fb wczoraj była informacja, napisala to Marzena M. . ze ten pies, który został nie pojechał, bo jest bardzo agresywny do ludzi, a to nieprawda! Dwa razy prosiłam ją, aby usunęła ten wpis no i wreszcie zmieniła treść i nie ma tam juz tego wpisu o agresywności staruszka do ludzi. Ten co pojechał faktycznie atakował tego starszego, ale tuz przed wyjazdem - wpis na FB nie dotyczył jego. Quote
Tola Posted January 27, 2017 Author Posted January 27, 2017 Ta Wioletta pisze bzdury - w schronie został ten wciśnięty na zdjęciach w kąt boksu. Najlepiej dać sobie spoko,j, bo widzę, ze najwięcej FB mają do powiedzenia osoby, które nie były przy tej sytuacji. Quote
mdk8 Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 ok. Bo ta Wioleta podobno była po psa z Anią i 1 minutę temu, Tola napisał: Ta Wioletta pisze bzdury - w schronie został ten wciśnięty na zdjęciach w kąt boksu. no właśnie. Widać na zdjęciach. Chcą abyśmy się dogadały co do pomocy psu. Co mam im napisać ? Quote
Recommended Posts