Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, mdk8 napisał:

ok. Bo ta Wioleta podobno była po psa z Anią i 

no właśnie. Widać na zdjęciach. 

Chcą abyśmy się dogadały co do pomocy psu. Co mam im napisać ?

Pies nie pojedzie do schroniska w Gorzowie.

Mają DT dla niego?

Mają mój nr telefonu, czy trzeba rozmawiać na forum FB???

Posted
4 minuty temu, Tola napisał:

Pies nie pojedzie do schroniska w Gorzowie.

Mają DT dla niego?

Mają mój nr telefonu, czy trzeba rozmawiać na forum???

która ma Twój telefon? To napiszę aby kontaktowały się z Tobą .

to jest moja odpowiedź na wpis Wiolety:

na dogo jest więcej zdjęć psów i to ja mam rację . więc proszę nie zarzucać mi pisania bzdur. Ponadto mam info od wiarygodnej osoby , która regularnie bywa w schronie. "

Posted
3 minuty temu, mdk8 napisał:

która ma Twój telefon? To napiszę aby kontaktowały się z Tobą .

to jest moja odpowiedź na wpis Wiolety:

na dogo jest więcej zdjęć psów i to ja mam rację . więc proszę nie zarzucać mi pisania bzdur. Ponadto mam info od wiarygodnej osoby , która regularnie bywa w schronie. "

Marzena M ma mój nr, Wioletta tez podobno.

Zresztą jest w 1 wpisie, pod nr do schronu

Posted
4 minuty temu, Tola napisał:

Marzena M ma mój nr, Wioletta tez podobno.

Zresztą jest w 1 wpisie, pod nr do schronu

ok. Napiszę im aby kontaktowały się z Tobą . 

Posted

Tolu ja rozumiem, że teraz psiaki są najważniejsze, ale ciągle mam zapytania o kotki. Podany jest Twój nr telefon u, ale pytający wola e-mail, a ten jest mój,OLX wstawia sam z profilu i nie można zmieni więc piszą ciągle do mnie, a ja odpisuję, żeby dzwonić na podany w ogłoszeniu numer. Czy otrzymujesz telefoniczne zapytania o te kociaki ?

Teraz jest kolejne zapytanie:

Witam serdecznie
Czy ogłoszenie jest aktualne? Chciałam zapytać czy są to kotki czy koty ? Ile dokładnie miesięcy mają? Pozdrawiam.

Co odpowiedzieć ?

Posted
6 godzin temu, elik napisał:

Tolu ja rozumiem, że teraz psiaki są najważniejsze, ale ciągle mam zapytania o kotki. Podany jest Twój nr telefon u, ale pytający wola e-mail, a ten jest mój,OLX wstawia sam z profilu i nie można zmieni więc piszą ciągle do mnie, a ja odpisuję, żeby dzwonić na podany w ogłoszeniu numer. Czy otrzymujesz telefoniczne zapytania o te kociaki ?

Teraz jest kolejne zapytanie:

Witam serdecznie
Czy ogłoszenie jest aktualne? Chciałam zapytać czy są to kotki czy koty ? Ile dokładnie miesięcy mają? Pozdrawiam.

Co odpowiedzieć ?

Elu - o te małe kociaki nie mam zapytań telefonicznych.

Wiem, ze takie ciągłe zapytania to  dla Ciebie duże utrudnienie , ale najlepiej kierować jest do mnie, ci najbardziej zainteresowoani na pewno zadzwonią.

Skorzystam z okazji i uaktualnię zdjęcia kociaków, dla których szukam domu.

Posted

Mały Oskarek - śliczny kotek, mama to bardzo przytulasna kotka, a maluch niestety nie za bardzo przepada za dotykiem :(

Potrzebny cierpliwy dom, bo kotek wymaga jeszcze pracy

DSCN4522.JPG

DSCN4521.JPG

DSCN4514.JPG

DSCN4512.JPG

DSCN4513.JPG

Posted

Nasz nowy nabytek - Maja, ok. roczna kooteczka, korzysta z kuwety, czeka na sterylizację.

Maja te największe mrozy przeżyła na parkingu; podobno była tam z bratem, ale nie udało nam się go odnalezc.

Maja trafiła do nas w bardzo złym stanie, wychudzona. To jedyna nasza kotka, która przebywa w DT, reszta czeka na dom w gabinecie. 

unnamed.jpg

5.jpg

3.jpg

1.jpg

4.jpg

Posted

Jest jeszcze Białasek, ale o niego nie mam zapytań od lipca - tez już rezydent w gabinecie :(

Utrzymanie kotów w gabinecie kosztuje - 10 zl/doba :(

1.jpg

2.jpg

4.jpg

7.jpg

5.jpg

Posted

Tak, wszystkie piękne.

Zrobię im nowe ogłoszenie, asle zmorą jest ten mój adres e-mail, którego nie mogę zmienić, bo system sam generuje go z mojego profilu na OLX, a w treści ogłoszenia nie można wpisać adresu, gdyż program reaguje na znak @ w treści ogłoszenia i nie puszcza ogłoszenia z tym znakiem na stronę ogłoszeń OLX.

Czy ktoś zna sposób na "oszukanie" programu i podanie adresu e-mail Toli ?

Posted

Elik a próbowałaś może podać mail w treści ale z pominięciem "małpy"? Możliwe, że jeśli podasz go np. w takiej formie: jan.kowalski[małpa]wp.com, i podasz w nawiasie informację, żeby zamienić słowo "małpa" na odpowiedni symbol to portal to puści. Nie próbowałam tego ale możliwe, że w ten sposób da się obejść te zabezpieczenia.

Posted
1 minutę temu, Marysia O. napisał:

Elik a próbowałaś może podać mail w treści ale z pominięciem "małpy"? Możliwe, że jeśli podasz go np. w takiej formie: jan.kowalski[małpa]wp.com, i podasz w nawiasie informację, żeby zamienić słowo "małpa" na odpowiedni symbol to portal to puści. Nie próbowałam tego możliwe, że w ten sposób da się obejść te zabezpieczenia.

Jest to możliwe :) Spróbuję.

Dzięki za podpowiedź  buziaczki 2.jpg

Posted

Transport zamojskiej owczareczki do DT u Malagos będzie kosztował 500 zł. Połowę z tej sumy już mamy. Gdyby jeszcze ktoś mógł coś dorzucić, to zapraszam na bazarek:

Posted
14 godzin temu, Tola napisał:

Jest jeszcze Białasek, ale o niego nie mam zapytań od lipca - tez już rezydent w gabinecie :(

Utrzymanie kotów w gabinecie kosztuje - 10 zl/doba :(

1.jpg

Białasek też sliczny - dziwne, ze nie ma chetnych To też jeszcze młodzieniec ?

Posted
12 godzin temu, Aldrumka napisał:

Białasek też sliczny - dziwne, ze nie ma chetnych To też jeszcze młodzieniec ?

Ma ok. 7 mies. jest już wykastrowany.

Dla mnie to wielkie zaskoczenie, ze nikt o niego nie pyta - do tej pory biało - rude koty nie zagrzewały długo miejsca ...

Nie wiem, co z nim nie tak :(