Tola Posted November 18, 2015 Author Posted November 18, 2015 Przedstawiam Białkę - koteczkę zabraną z patologii, męczoną, głodzoną. Kotka już bezpieczna no i szukamy nowego domciu. Kotka ma jakieś 3 miesiące może 3,5. Już została odrobaczona i odpchlona. Jest bardzo żywa i rozbiegana., ale i wielka pieszczoszka, po wzięciu na ręce cały czas mruczy. Jest prawie cała biała, tylko przy ogonie ma kilka rudych włosków, a na główce kilka czarnych. Quote
Havanka Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Śliczna ta Białeczka, tylko chudziutka. Ale nie dziwota. Dobrze, ze w ogóle przeżyła. Czuję, ze nie poczeka długo na dom. Quote
mar.gajko Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Te koty to macie jeden piękniejszy od drugiego :) Bielinka pięknota :) Quote
terra Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Przecudna koteczka, moje marzenie. :) Coś mi się wydaje, że będzie miała takie wzięcie jak Miodka ;) Na W-wę robić ogłoszenia? edit: Zrobiłam przed południem ogłoszenie Bielce z imieniem Śnieżynka, miałam dwa pytania, podałam namiary do Toli. To tak tytułem informacji gdy będą ludziska pytać o kicię. Quote
Tola Posted November 19, 2015 Author Posted November 19, 2015 Red za TM :( Tyle w życiu wycierpiał, 4 lata bezdomny, duszony drutem, potem u MagdyNS okazało się, ze ma spora ilość śrutu w ciele - po paru latach w DS dał o sobie znać :( :( :( Żegnaj Czerwony [*] Udało mi się znależć wątki REDA - U Murki http://www.dogomania...e-w-swoim-domu/ u MagdyNS http://www.dogomania...-z-nową-kaczką/ Quote
terra Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Żegnaj piesku a raczej do zobaczenia ['] Quote
Tola Posted November 21, 2015 Author Posted November 21, 2015 Przecudna koteczka, moje marzenie. :) Coś mi się wydaje, że będzie miała takie wzięcie jak Miodka ;) Na W-wę robić ogłoszenia? edit: Zrobiłam przed południem ogłoszenie Bielce z imieniem Śnieżynka, miałam dwa pytania, podałam namiary do Toli. To tak tytułem informacji gdy będą ludziska pytać o kicię. Dziękuję bardzo, ludzie dzwonią jak zwariowani, wczoraj miałam tel o 23,40 ;) Wydaje się, ze kotka ma juz swój dom w Warszawie, teraz tylko formalności . Jutro do swojego nowego domu w Krakowie jedzie Trojeczka :) Quote
terra Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Super, że Bielka ma dom. Trojeczko maleńka, powodzenia :) Quote
wiolhelm170 Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Hej , jestem z okolic Zamościa.Szukam pilnie tymczasu dla około 2 letniego kocura.Czy ktoś może mi pomóc? wszystko opłacam.Kocur miziasty na jego nieszczęscie. Wsiada ludziom do samochodów.Tam gdzie jest nie ma żadnego schronienia, mieszka w krzakach. Może wiecie gdzie znajdę płątny tymczas? Quote
Alaskan malamutte Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Wiolinka pozdrawia. Jest niezwykłą koteczką, taką delikatną w kontaktach i chyba niekoniecznie ma dobre doświadczenia z psami. Bardzo boi się mojego mamutka, chociaż ten nie jest nią o dziwo zainteresowany!!!Jedzenie Wiolinki jest atrakcyjniejsze od niej!. Dzisiaj otworzyłam drzwi pokoju, kiedy Kazik był na spacerze. Niestety, kicia nie bardzo chciała wyjść, doszła do progu i z powrotem wróciła do pokoju. Pewnie czuje zapach psa. W pokoju czuje się bardzo swobodnie, uwielbia wyglądać przez okno. Pięknie się bawi piłeczkami. Oj, ciężko będzie.... Quote
Tola Posted November 22, 2015 Author Posted November 22, 2015 Hej , jestem z okolic Zamościa.Szukam pilnie tymczasu dla około 2 letniego kocura.Czy ktoś może mi pomóc? wszystko opłacam.Kocur miziasty na jego nieszczęscie. Wsiada ludziom do samochodów.Tam gdzie jest nie ma żadnego schronienia, mieszka w krzakach. Może wiecie gdzie znajdę płątny tymczas? Nie słyszałam o płatnym tymczasie dla kotów w naszych stronach... Wiolinka pozdrawia. Jest niezwykłą koteczką, taką delikatną w kontaktach i chyba niekoniecznie ma dobre doświadczenia z psami. Bardzo boi się mojego mamutka, chociaż ten nie jest nią o dziwo zainteresowany!!!Jedzenie Wiolinki jest atrakcyjniejsze od niej!. Dzisiaj otworzyłam drzwi pokoju, kiedy Kazik był na spacerze. Niestety, kicia nie bardzo chciała wyjść, doszła do progu i z powrotem wróciła do pokoju. Pewnie czuje zapach psa. W pokoju czuje się bardzo swobodnie, uwielbia wyglądać przez okno. Pięknie się bawi piłeczkami. Oj, ciężko będzie.... Piękna kocia :) AM - zastanawiaj się, póki czas,bo może byc za póżno ;) Trojeczka juz dojechała do Krakowa, pani zachwycona, już dzwoniła, opowiadała o pierwszych godzinach malutkiej :) Trojka zwiedziła mieszkanie, obfukała rezydentkę i zajęła się w najlepsze zabawkami ;) Terra - jeszcze raz dziękuję! Quote
Gabi79 Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Hej , jestem z okolic Zamościa.Szukam pilnie tymczasu dla około 2 letniego kocura.Czy ktoś może mi pomóc? wszystko opłacam.Kocur miziasty na jego nieszczęscie. Wsiada ludziom do samochodów.Tam gdzie jest nie ma żadnego schronienia, mieszka w krzakach. Może wiecie gdzie znajdę płątny tymczas? Nie jestem z tamtych stron, ale może jakiś hotelik dla zwierząt jest w okolicy??? Quote
Tola Posted November 22, 2015 Author Posted November 22, 2015 Nie jestem z tamtych stron, ale może jakiś hotelik dla zwierząt jest w okolicy??? Jest u Murki, ale to dla psów... Quote
terra Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Z Trojeczki to się kluseczka zrobiła :), mała nie daje sobie w kaszę dmuchać skoro ofuczała rezydentkę :) Będzie dobrze! Hej , jestem z okolic Zamościa.Szukam pilnie tymczasu dla około 2 letniego kocura.Czy ktoś może mi pomóc? wszystko opłacam.Kocur miziasty na jego nieszczęscie. Wsiada ludziom do samochodów.Tam gdzie jest nie ma żadnego schronienia, mieszka w krzakach. Może wiecie gdzie znajdę płątny tymczas? Zapytaj Murki, może przechowa koteczka. Zrób mu jak ładne zdjęcia i szukaj mu domu w necie. Szkoda kota. Quote
wiolhelm170 Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 żeby mu zrobić zdjęcia, trzeba mu domu.Nikt nie weźmie niewykastrowanego kocura spod krzaka.Zapytam Murki. Quote
Gabi79 Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 żeby mu zrobić zdjęcia, trzeba mu domu.Nikt nie weźmie niewykastrowanego kocura spod krzaka.Zapytam Murki. Trzymam kciuki, nic więcej nie mogę zrobić niestety Quote
Tola Posted November 29, 2015 Author Posted November 29, 2015 Wczoraj odbyła się wizyta w Warszawie dla Śnieżynki i no mala jedzie za tydzień do siebie :) Dziękuję Jo37 za pomoc :) Terra - kolejny kociak ma dom - dziękuję :) Jak możesz usuń ogłoszenia koteczki, bo ludzie szaleją, mam więcej tel. niż w sprawie Miodki,;) a dzwoniących zupełnie nie interesują inne koty do adopcji A Trojeczka pozdrawia z Krakowa :) KOTECZKA PIĘKNIE ZAKLIMATYZOWAŁA SIĘ I ZAPRZYjAźniła z rezydentką :) Quote
Tola Posted November 29, 2015 Author Posted November 29, 2015 A na pomoc czekają kolejne 4 bezdomne kociaki, szukamy dla nic miejsca :( Quote
Tola Posted November 29, 2015 Author Posted November 29, 2015 W piątek do ds do Łodzi pojechała Auris. Kciuki wciąż potrzebne, o w domu jest już jedna sunia. Quote
Poker Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Hej , jestem z okolic Zamościa.Szukam pilnie tymczasu dla około 2 letniego kocura.Czy ktoś może mi pomóc? wszystko opłacam.Kocur miziasty na jego nieszczęscie. Wsiada ludziom do samochodów.Tam gdzie jest nie ma żadnego schronienia, mieszka w krzakach. Może wiecie gdzie znajdę płątny tymczas? Nie do końca masz rację. Zdjęcia można zrobić i pod krzakiem tym bardziej ,że jest miziasty. Robić ogłoszenia ,a w tym czasie zamiast płacić za hotel, wykastrować go, przechować z 2 -3 dni w lecznicy i na razie wypuścić albo może znajdzie się ktoś, kto może go przetrzymać na posesji do czasu znalezienia DS. Quote
terra Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Ale z Trojeczki cukierkowa panienka :) Powodzenia maleńka. Bielkę zdejmuję z ogłoszeń. Quote
Tola Posted November 30, 2015 Author Posted November 30, 2015 Dzisiaj Wiolinka miała powtórzone testy, wszystko jest ok i mała może jechać do domu. Sterylki niestety nie da się zrobić przed wyjazdem, bo to jeszcze przynajmniej miesiąc. A to Lunka z piwnicy, mama kociątka, które pokazywałam. Lunka niestety musi mieć dom wychodzący, jest bardzo niezależna, nadal nieufna, nie da się pogłaskać - zaraz bije łapką. Ale może i jej uda się coś znalezc :( Kotka czeka na zabieg sterylizacji. Quote
terra Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Tolu, coś więcej o Lunce możesz napisać? Ogłaszać ja na mazowieckie? Quote
Tola Posted November 30, 2015 Author Posted November 30, 2015 Tolu, coś więcej o Lunce możesz napisać? Ogłaszać ja na mazowieckie? Na razie nie znam wieku, bo wetka nie chce jej stresować. Może być na mazowieckie, ale na pewno będzie cięzko, bo koteczka nieprzystępna. Na pewno jest lepiej niż na początku, ale kotka wymaga sporo cierpliwości. Może kogoś wzruszy jej historia - piwnica, kociaki (była cudowna mamusią). A jutro pokażę te 4 kocie bezdomniaki, TZ woził je dzisiaj do weta, wszystkie chore. Quote
Tola Posted November 30, 2015 Author Posted November 30, 2015 Terra - kotka nie ma więcej niż 2 lata, dostałam właśnie maila od wetki, Ona nie daje się pogłaskać, chodzi , ociera się o meble, pudełka, a człowieka nie dopuszcza do siebie. Quote
Recommended Posts