Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedstawiam Białkę - koteczkę zabraną z patologii, męczoną,  głodzoną.

Kotka już bezpieczna no i szukamy nowego domciu.

Kotka ma jakieś 3 miesiące może 3,5. Już została odrobaczona i odpchlona. 

Jest bardzo żywa i rozbiegana., ale i wielka pieszczoszka, po wzięciu na ręce cały czas mruczy. 

Jest prawie cała biała, tylko przy ogonie ma kilka rudych włosków, a na główce kilka czarnych.

ff1bc11434d89c4cmed.jpg

a86ad910b5c19861med.jpg

51197239690187famed.jpg

5a2ae3afe6332504med.jpg

44d840226b7ab583med.jpg

Posted

Przecudna koteczka, moje marzenie. :)

Coś mi się wydaje, że będzie miała takie wzięcie jak Miodka ;)

Na W-wę robić ogłoszenia?

edit:

Zrobiłam przed południem  ogłoszenie Bielce z imieniem Śnieżynka, miałam dwa pytania, podałam namiary do Toli.

To tak tytułem informacji gdy będą ludziska pytać o kicię.

Posted

Przecudna koteczka, moje marzenie. :)

Coś mi się wydaje, że będzie miała takie wzięcie jak Miodka ;)

Na W-wę robić ogłoszenia?

edit:

Zrobiłam przed południem  ogłoszenie Bielce z imieniem Śnieżynka, miałam dwa pytania, podałam namiary do Toli.

To tak tytułem informacji gdy będą ludziska pytać o kicię.

Dziękuję bardzo, ludzie dzwonią jak zwariowani, wczoraj miałam tel o 23,40 ;)

Wydaje się, ze kotka ma juz swój dom w Warszawie, teraz tylko formalności .

Jutro do swojego nowego domu w Krakowie jedzie Trojeczka :)

Posted

Hej , jestem z okolic Zamościa.Szukam pilnie tymczasu dla około 2 letniego kocura.Czy ktoś może mi pomóc? wszystko opłacam.Kocur miziasty na jego nieszczęscie. Wsiada ludziom do samochodów.Tam gdzie  jest nie ma żadnego schronienia, mieszka w krzakach. Może wiecie gdzie znajdę płątny tymczas?

Posted

Wiolinka pozdrawia. Jest niezwykłą koteczką, taką delikatną w kontaktach i chyba niekoniecznie ma dobre doświadczenia z psami. Bardzo boi się mojego mamutka, chociaż ten nie jest nią o dziwo zainteresowany!!!Jedzenie Wiolinki jest atrakcyjniejsze od niej!. Dzisiaj otworzyłam drzwi pokoju, kiedy Kazik był na spacerze. Niestety, kicia nie bardzo chciała wyjść, doszła do progu i z powrotem wróciła do pokoju. Pewnie czuje zapach psa. W pokoju czuje się bardzo swobodnie, uwielbia wyglądać przez okno. Pięknie się bawi piłeczkami. Oj, ciężko będzie....   

Posted

Hej , jestem z okolic Zamościa.Szukam pilnie tymczasu dla około 2 letniego kocura.Czy ktoś może mi pomóc? wszystko opłacam.Kocur miziasty na jego nieszczęscie. Wsiada ludziom do samochodów.Tam gdzie  jest nie ma żadnego schronienia, mieszka w krzakach. Może wiecie gdzie znajdę płątny tymczas?

Nie słyszałam o płatnym tymczasie dla kotów w naszych stronach...

Wiolinka pozdrawia. Jest niezwykłą koteczką, taką delikatną w kontaktach i chyba niekoniecznie ma dobre doświadczenia z psami. Bardzo boi się mojego mamutka, chociaż ten nie jest nią o dziwo zainteresowany!!!Jedzenie Wiolinki jest atrakcyjniejsze od niej!. Dzisiaj otworzyłam drzwi pokoju, kiedy Kazik był na spacerze. Niestety, kicia nie bardzo chciała wyjść, doszła do progu i z powrotem wróciła do pokoju. Pewnie czuje zapach psa. W pokoju czuje się bardzo swobodnie, uwielbia wyglądać przez okno. Pięknie się bawi piłeczkami. Oj, ciężko będzie....   

Piękna kocia :)

AM - zastanawiaj się, póki czas,bo może byc za póżno ;)

Trojeczka juz dojechała do Krakowa, pani zachwycona, już dzwoniła, opowiadała o pierwszych godzinach malutkiej :)

Trojka   zwiedziła mieszkanie, obfukała rezydentkę i zajęła się w najlepsze zabawkami ;)

Terra - jeszcze raz dziękuję!

fbc41f7d4a8c3a72med.jpg

9b97773b2924a48fmed.jpg

Posted

Nie jestem z tamtych stron, ale może jakiś hotelik dla zwierząt jest w okolicy???

Posted

Z Trojeczki to się kluseczka zrobiła :),  mała nie daje sobie w kaszę dmuchać skoro ofuczała rezydentkę :)

Będzie dobrze!

Zapytaj Murki, może przechowa koteczka.

Zrób mu jak ładne zdjęcia i szukaj mu domu w necie. Szkoda kota.

Posted

żeby mu zrobić zdjęcia, trzeba mu domu.Nikt nie weźmie niewykastrowanego kocura spod krzaka.Zapytam Murki.

Trzymam kciuki, nic więcej nie mogę zrobić niestety

Posted

Wczoraj odbyła się wizyta w Warszawie dla Śnieżynki i no mala jedzie za tydzień do siebie :)

Dziękuję Jo37 za pomoc :)

Terra - kolejny kociak ma dom - dziękuję :)

Jak możesz usuń ogłoszenia koteczki, bo ludzie szaleją, mam więcej tel. niż w sprawie Miodki,;) a dzwoniących zupełnie nie interesują inne koty do adopcji

63620ea5706a1630med.jpg

A Trojeczka pozdrawia z Krakowa :)

KOTECZKA PIĘKNIE ZAKLIMATYZOWAŁA SIĘ I ZAPRZYjAźniła z rezydentką :)

1f2b02c040b05d5fmed.jpg

22ba138736342f1emed.jpg

fef2c60b1702d582med.jpg

7b84e4e2704074d8med.jpg

Posted

Nie do końca masz rację.

Zdjęcia można zrobić i pod krzakiem tym bardziej ,że jest miziasty. Robić ogłoszenia ,a w tym czasie zamiast płacić za hotel, wykastrować go, przechować z 2 -3 dni w lecznicy i na razie wypuścić albo może znajdzie się ktoś, kto może go przetrzymać na posesji do czasu znalezienia DS.

Posted

Dzisiaj Wiolinka miała powtórzone testy, wszystko jest ok i mała może jechać do domu.

Sterylki niestety nie da się zrobić przed wyjazdem, bo to jeszcze przynajmniej miesiąc.

A to Lunka z piwnicy, mama kociątka, które pokazywałam.

Lunka niestety musi mieć dom wychodzący, jest bardzo niezależna, nadal nieufna, nie da się pogłaskać - zaraz bije łapką.

Ale może i jej uda się coś znalezc :(

Kotka czeka na zabieg sterylizacji.

217127172fe84ef1med.jpg

b3128cf3565edbd2med.jpg

95bda46c46d2c3eemed.jpg

dc225daed8fc5a66med.jpg

Posted

Tolu, coś więcej o Lunce możesz napisać?

Ogłaszać ja na mazowieckie?

Na razie nie znam wieku, bo wetka nie chce jej stresować.

Może być na mazowieckie, ale na pewno będzie cięzko, bo koteczka nieprzystępna.

Na pewno jest lepiej niż na początku, ale kotka wymaga sporo cierpliwości.

Może kogoś wzruszy jej historia - piwnica, kociaki (była cudowna mamusią).

A jutro pokażę te 4 kocie bezdomniaki, TZ woził je dzisiaj do weta, wszystkie chore.

Posted

Terra - kotka nie ma więcej niż 2 lata, dostałam właśnie maila od wetki, 

Ona nie daje się pogłaskać, chodzi , ociera się o meble, pudełka, a człowieka nie dopuszcza do siebie.