Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czekamy na Ciebie Tolu :) Wracaj do nas zdrowa i w pełni sił! :)

Przyłącze się do życzeń :)

Dziękuje kochane, kciuki i cieple myśli działają :)

a ta bidula dalej w schronie :( ?

Myślę, ze tak :(

Jak dojdę do siebie, to podjadę do schronu i porobię trochę nowych zdjęć, dowiem się więcej o sunieczce. 

Chciałabym  też wypytać o te 2 kudłaczki no i 2 sunie ON (prosiła beka).

Mam dobre wiadomości o kotkach: Trojeczka za tydzień jedzie do swojego nowego domku w Krakowie :)

Malutka była bardzo wyniszczona, ale miała wielka wolę życia - apetyt ma ogromny, szybko nabrała sił.

Terra - pięknie dziękuję za ogłoszenia, miałam sporo tel. :)

a7a5f91dfb0a7caemed.jpg

A Inka zostaje na zawsze w dt  w Zamościu :)

a2c6e3fa1427b673med.jpg

Potrzebujących kotów nie brak - to najnowsza uratowana z ulicy 6 tyg. koteczka Nutka, na razie jest leczona.

0f5474a750147ebemed.jpg

Na dom wciąż czeka Fidelek i Helenka

Posted

O rany, Nutka chyba została uratowana w ostatniej chwili... taka bida :(

Posted

Mam nadzieję, że oczka Nutki nie ucierpią przy tej chorobie.

Bardzo się cieszę z domków Trojeczki  Inki.

Helenki wcale nie ogłaszałam, bo tylko mam jedno zdjęcie i to nie szczególne.

Posted

Tolu kochana,jak nam tylko wydobrzejesz i będziesz mogła pojechać do schronu,to postaraj się dowiedzieć czegoś wiecej o tych biednych kudłaczkach.Zwolniły sie dwa miejsca u szafirki,więc może one mogły by pojechać.Dużo zależy od tego,czy nie są dzikimi strachulcami,bo praca nad takimi,wymaga jednak indywidualnej opieki.Ja mam już zebrane fanty na bazarki,które miały być dla Maksia [*] :( i chcę je zrobić właśnie na potrzeby kudłacza/kudłaczy

Posted

Tolu kochana,jak nam tylko wydobrzejesz i będziesz mogła pojechać do schronu,to postaraj się dowiedzieć czegoś wiecej o tych biednych kudłaczkach.Zwolniły sie dwa miejsca u szafirki,więc może one mogły by pojechać.Dużo zależy od tego,czy nie są dzikimi strachulcami,bo praca nad takimi,wymaga jednak indywidualnej opieki.Ja mam już zebrane fanty na bazarki,które miały być dla Maksia [*] :( i chcę je zrobić właśnie na potrzeby kudłacza/kudłaczy

Na spokojnie,niech Tola dojdzie do siebie.Na razie czekamy 2 tygodnie,być może Silver wróci z adopcji i tym samym miejsce będzie zajęte.

Posted

Poproszę w poniedziałek o zdjęcia, wetka prawdopodobnie zapomniała, a mnie nie było...

Na spokojnie,niech Tola dojdzie do siebie.Na razie czekamy 2 tygodnie,być może Silver wróci z adopcji i tym samym miejsce będzie zajęte.

Oczywiscie, ze podjadę, postaram się w przyszłym tyg.

Posted

Nutka ma się coraz lepiej :)

Zdjęcia  z DT nie są najlepszej jakości, czekam na kolejne

fabdf07936eaa87fmed.jpg

8b6949b11bdf3ee1med.jpg

Posted

Wykorzystałam dzisiaj wolny czas na zwolnieniu i piękną pogodę no i podjechałam do schroniska.

Psów jakby przybyło, boksy pełne :(

Widok na boksy psów

c7be1d473d426bf0med.jpg

6679f64b3875632emed.jpg

32bcd5c987fb31aamed.jpg

117346f340e198c7med.jpg

61c08a85a0f61655med.jpg

Posted

Starszy pies ON, bardzo długo w schronie

50d3e2db0e3de53fmed.jpg

Sympatyczny pis w typie husky, cały czas pchał się do siatki, machał ogonem; również  długo w schronie

0bec1bed073d4239med.jpg

Biały, młody psiak, dzisiaj trafił do boksu

fc185fa6a97ea9fbmed.jpg

16f74d23c101895fmed.jpg

Posted

SUCZKI ON

Obie suczki przyjażnie nastawione do człowieka, ta drobniejsza ma podobno ok. 11 lat ( nie bardzo znam się na psach ON, ale wygląda chyba na  młodszą), bardzo pobudzona, cały czas biega po boksie

e5f02356215fb6b3med.jpg

schowana za młodszą ON

71a56c2831290ee5med.jpg

Druga ma ok. 2 lat, spokojna

4fe0f358888785d3med.jpg

c9f718ac2859f7cemed.jpg

d99e9093e4ded3b0med.jpg