terra Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Ale puchata kluseczka z Miodki się zrobiła :) Bądź szczęśliwa maleńka. Quote
Jo37 Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Ale się napodróżowała kicia. Mam nadzieję ,że to już dom na dobre i złe. Quote
Havanka Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Ja też mam nadzieję, ze Miodka zacumuje w tym domku już na zawsze i będzie w nim szczęśliwa. A tak nawiasem mówiąc, urosła ta nasza kicia ! Quote
beka Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Czy ktos jeżdzi do schroniska w Zamościu regularnie? czy wiadomo coś o tych owczarkach? Quote
Anecik Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Na prośbę Toli założyłam wątek Tośkowej. Zapraszam do zaglądania. http://www.dogomania.com/forum/topic/333691-to%C5%9Bkowa-mia%C5%82a-kawa%C5%82ek-betonu-w-schronie-teraz-ma-nas/ 1 Quote
Bogusik Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Czekamy na Ciebie Tolu :) Wracaj do nas zdrowa i w pełni sił! :) 1 Quote
b-b Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Czekamy na Ciebie Tolu :) Wracaj do nas zdrowa i w pełni sił! :) Przyłącze się do życzeń :) 1 Quote
Onaa Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Miniaturowa sunieczka, z jej oczkiem coś jest nie tak a ta bidula dalej w schronie :( ? Quote
Tola Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 Czekamy na Ciebie Tolu :) Wracaj do nas zdrowa i w pełni sił! :) Przyłącze się do życzeń :) Dziękuje kochane, kciuki i cieple myśli działają :) a ta bidula dalej w schronie :( ? Myślę, ze tak :( Jak dojdę do siebie, to podjadę do schronu i porobię trochę nowych zdjęć, dowiem się więcej o sunieczce. Chciałabym też wypytać o te 2 kudłaczki no i 2 sunie ON (prosiła beka). Mam dobre wiadomości o kotkach: Trojeczka za tydzień jedzie do swojego nowego domku w Krakowie :) Malutka była bardzo wyniszczona, ale miała wielka wolę życia - apetyt ma ogromny, szybko nabrała sił. Terra - pięknie dziękuję za ogłoszenia, miałam sporo tel. :) A Inka zostaje na zawsze w dt w Zamościu :) Potrzebujących kotów nie brak - to najnowsza uratowana z ulicy 6 tyg. koteczka Nutka, na razie jest leczona. Na dom wciąż czeka Fidelek i Helenka Quote
Guest TyŚka Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 O rany, Nutka chyba została uratowana w ostatniej chwili... taka bida :( Quote
terra Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Mam nadzieję, że oczka Nutki nie ucierpią przy tej chorobie. Bardzo się cieszę z domków Trojeczki Inki. Helenki wcale nie ogłaszałam, bo tylko mam jedno zdjęcie i to nie szczególne. Quote
Bogusik Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Tolu kochana,jak nam tylko wydobrzejesz i będziesz mogła pojechać do schronu,to postaraj się dowiedzieć czegoś wiecej o tych biednych kudłaczkach.Zwolniły sie dwa miejsca u szafirki,więc może one mogły by pojechać.Dużo zależy od tego,czy nie są dzikimi strachulcami,bo praca nad takimi,wymaga jednak indywidualnej opieki.Ja mam już zebrane fanty na bazarki,które miały być dla Maksia [*] :( i chcę je zrobić właśnie na potrzeby kudłacza/kudłaczy Quote
Anula Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Tolu kochana,jak nam tylko wydobrzejesz i będziesz mogła pojechać do schronu,to postaraj się dowiedzieć czegoś wiecej o tych biednych kudłaczkach.Zwolniły sie dwa miejsca u szafirki,więc może one mogły by pojechać.Dużo zależy od tego,czy nie są dzikimi strachulcami,bo praca nad takimi,wymaga jednak indywidualnej opieki.Ja mam już zebrane fanty na bazarki,które miały być dla Maksia [*] :( i chcę je zrobić właśnie na potrzeby kudłacza/kudłaczy Na spokojnie,niech Tola dojdzie do siebie.Na razie czekamy 2 tygodnie,być może Silver wróci z adopcji i tym samym miejsce będzie zajęte. Quote
Tola Posted October 31, 2015 Author Posted October 31, 2015 Mam nadzieję, że oczka Nutki nie ucierpią przy tej chorobie. Bardzo się cieszę z domków Trojeczki Inki. Helenki wcale nie ogłaszałam, bo tylko mam jedno zdjęcie i to nie szczególne. Poproszę w poniedziałek o zdjęcia, wetka prawdopodobnie zapomniała, a mnie nie było... Tolu kochana,jak nam tylko wydobrzejesz i będziesz mogła pojechać do schronu,to postaraj się dowiedzieć czegoś wiecej o tych biednych kudłaczkach.Zwolniły sie dwa miejsca u szafirki,więc może one mogły by pojechać.Dużo zależy od tego,czy nie są dzikimi strachulcami,bo praca nad takimi,wymaga jednak indywidualnej opieki.Ja mam już zebrane fanty na bazarki,które miały być dla Maksia [*] :( i chcę je zrobić właśnie na potrzeby kudłacza/kudłaczy Na spokojnie,niech Tola dojdzie do siebie.Na razie czekamy 2 tygodnie,być może Silver wróci z adopcji i tym samym miejsce będzie zajęte. Oczywiscie, ze podjadę, postaram się w przyszłym tyg. Quote
Tola Posted October 31, 2015 Author Posted October 31, 2015 Szramka vel Lenka pozdrawia z Krakowa :) Quote
terra Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Szrameczka Leneczka nie ma czasu oczu otworzyć, ale cudną łapeczką nas pozdrawia :) Quote
Tola Posted November 2, 2015 Author Posted November 2, 2015 Mam nadzieję, że oczka Nutki nie ucierpią przy tej chorobie. Bardzo się cieszę z domków Trojeczki Inki. Helenki wcale nie ogłaszałam, bo tylko mam jedno zdjęcie i to nie szczególne. Nutka ma się coraz lepiej :) Zdjęcia z DT nie są najlepszej jakości, czekam na kolejne Quote
terra Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Śmieszny, umazany sadzą nosek ma Nutka :) Czekam zatem na lepsze zdjęcia do ogłoszeń. Quote
Tola Posted November 3, 2015 Author Posted November 3, 2015 Wykorzystałam dzisiaj wolny czas na zwolnieniu i piękną pogodę no i podjechałam do schroniska. Psów jakby przybyło, boksy pełne :( Widok na boksy psów Quote
Tola Posted November 3, 2015 Author Posted November 3, 2015 Starszy pies ON, bardzo długo w schronie Sympatyczny pis w typie husky, cały czas pchał się do siatki, machał ogonem; również długo w schronie Biały, młody psiak, dzisiaj trafił do boksu Quote
Tola Posted November 3, 2015 Author Posted November 3, 2015 Psy z 1 boksu - dawny boks Tośka i Filipka Obecnie najmniejszy samiec w schronisku Quote
Tola Posted November 3, 2015 Author Posted November 3, 2015 SUCZKI ON Obie suczki przyjażnie nastawione do człowieka, ta drobniejsza ma podobno ok. 11 lat ( nie bardzo znam się na psach ON, ale wygląda chyba na młodszą), bardzo pobudzona, cały czas biega po boksie schowana za młodszą ON Druga ma ok. 2 lat, spokojna Quote
Recommended Posts