Alaskan malamutte Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Malamuty to moja miłość :-)) I prawdopodobnie choroba zwana malamuciozą jest nieuleczalna... Quote
malagos Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Oj tak, podobna do zaraźliwiej jamniczozy :) Quote
elficzkowa Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Kundelkoza też strasznie zaraźliwa :) I mam nadzieję, że nigdy nie wynajdą szczepionki na te nasze choroby :) 2 Quote
Anula Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 A ja się też zwierzę,że moja miłość to PONy ale plaskatymi i wszelkiego rodzaju psiakami z długą sierścią też nie gardzę. Quote
Alaskan malamutte Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 No to masz PONozę długowłosą, plaskatą :rolleyes: nieuleczalną zresztą Quote
Alaskan malamutte Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Wiolinka bardzo lubi obserwować co robię na laptopie. Przytula się, czasem pospaceruje po klawiaturze. To nic, ze skasuje mi to co napisałam, ona jest taka słodka ... Quote
Havanka Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Wiolinka bardzo lubi obserwować co robię na laptopie. Przytula się, czasem pospaceruje po klawiaturze. To nic, ze skasuje mi to co napisałam, ona jest taka słodka ... Świetne zdjęcia do ogłoszeń ! Wiolinka jest młoda i śliczna. Myślę, ze szybko znajdzie dom. Czy ma już ogłoszenia? czy czekamy aż uszka będą zdrowe? Quote
Alaskan malamutte Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Tola się wszystkim zajmuje, ale z tego co wiem to ma na Warszawę. Ja i mój TZ robimy Wiolince zdjęcia, ponieważ jest wdzięcznym obiektem do fotografowania. Zdjęcia podsyłam Toli, ona wybiera do ogłoszeń. Wiolinka była dzisiaj u pani wet z TZ Toli, pewnie wszystko później napisze jak jej zdrówko. Quote
Tola Posted November 16, 2015 Author Posted November 16, 2015 Świetne zdjęcia do ogłoszeń ! Wiolinka jest młoda i śliczna. Myślę, ze szybko znajdzie dom. Czy ma już ogłoszenia? czy czekamy aż uszka będą zdrowe? Tola się wszystkim zajmuje, ale z tego co wiem to ma na Warszawę. Ja i mój TZ robimy Wiolince zdjęcia, ponieważ jest wdzięcznym obiektem do fotografowania. Zdjęcia podsyłam Toli, ona wybiera do ogłoszeń. Wiolinka była dzisiaj u pani wet z TZ Toli, pewnie wszystko później napisze jak jej zdrówko. Wiolinka ma tylko OLX na Warszawę (zrobiłam najpierw na Lublin, ale nie było zainteresowania), więc mile widziana pomoc w zrobieniu kolejnych ogłoszeń. Koteczka jest w dobrym stanie, uszka leczymy :) Malutka koteczka z piwnicy ma już dom, ale jej mama Luna czeka. Na miejsce maleńkiej jest już nowa kotka, zabrana z patologii, męczona, w złym stanie. Quote
Tola Posted November 16, 2015 Author Posted November 16, 2015 Oj, to chorowity Malutek. Uwielbiam Malamuty. To moje marzenie, od kiedy miałam pod opieką Pajuta i Sabę, a potem inne szukające domów. Ostatnio nawet miałam na oku starszą malamutkę, ale moj obecny pies (pomiot szatana) i koty ... A szczeniaka nie chcę. Nie dam rady młodemu malutkowi czasowo i kondycyjne ;) Malamuty to moja miłość :smile:) I prawdopodobnie choroba zwana malamuciozą jest nieuleczalna... Oj tak, podobna do zaraźliwiej jamniczozy :) Kundelkoza też strasznie zaraźliwa :) I mam nadzieję, że nigdy nie wynajdą szczepionki na te nasze choroby :) A ja się też zwierzę,że moja miłość to PONy ale plaskatymi i wszelkiego rodzaju psiakami z długą sierścią też nie gardzę. Niech te nasze choroby trwają i trwają, niech to schorzenie będzie chroniczne i bardzo zarażliwe :) Quote
Havanka Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Zrobiłam Wiolince jeszcze trochę ogłoszeń na Lublin. Jak nie będzie odzewu, zmienię na inne województwo. Quote
Tola Posted November 16, 2015 Author Posted November 16, 2015 Zrobiłam Wiolince jeszcze trochę ogłoszeń na Lublin. Jak nie będzie odzewu, zmienię na inne województwo. Dziękuję :) Kochani - proszę o pomoc w szukaniu kogoś do wizyty w Łodzi Quote
Marysia R. Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Dziękuję :) Kochani - proszę o pomoc w szukaniu kogoś do wizyty w Łodzi hop! jest z Łodzi. Quote
Alaskan malamutte Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Ja podesłałam link do ogłoszeń na Warszawę swoim synom, porozsyłają swoim znajomym kociolubnym. Zobaczymy, co z tego wyniknie:-)) Quote
terra Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Mam nadzieję, że dzisiaj uda mi się zrobić ogłoszenia dla Wiolinki - na W-wę Czy jest więcej zdjęć mamuśki? Jej też robić na stolicę? ps. Mioduchna, miód na serce :) Quote
Anecik Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Mam namiar od Romki i hop! na osobę robiącą wizyty PA w Łodzi. Szukałam dla Auris ze schronu w Zamościu obecnie przebywającej u Murki. Podałam Toli dane do kontaktu. Quote
mar.gajko Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Dziewczęta, ale Wiolinkę trzeba przed wydaniem wysterylizować. Nie wydawać takiej pięknej koty bez. Będa mnożyć. Quote
Tola Posted November 17, 2015 Author Posted November 17, 2015 Mam nadzieję, że dzisiaj uda mi się zrobić ogłoszenia dla Wiolinki - na W-wę Czy jest więcej zdjęć mamuśki? Jej też robić na stolicę? ps. Mioduchna, miód na serce :) Bardzo dziękuję! Mamuśka czeka na sterylizację, nie wiem tez na razie w jakim jest wieku, nie ma zdjęć, bo wetka nie chce jej stresować ;) Poczekamy spokojnie na zdjęcia i dopiero wtedy będziemy ogłaszać. Mam namiar od Romki i hop! na osobę robiącą wizyty PA w Łodzi. Szukałam dla Auris ze schronu w Zamościu obecnie przebywającej u Murki. Podałam Toli dane do kontaktu. Bardzo dziękuję! A hop nie robi wizyt? Dziewczęta, ale Wiolinkę trzeba przed wydaniem wysterylizować. Nie wydawać takiej pięknej koty bez. Będa mnożyć. Wiem, już dzisiaj miałam 3 tel z prośbą o wydanie niewysterylizowanej kotki, a jedna z kobiet zupełnie straciła zainteresowanie jak powiedziałam, ze kotka będzie do odbioru wysterylizowana. Quote
Tola Posted November 17, 2015 Author Posted November 17, 2015 Jest pani zainteresowana adopcją WIOLINKI, czeka na wynik testu. (białaczka) Quote
mar.gajko Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Jest pani zainteresowana adopcją WIOLINKI, czeka na wynik testu. (białaczka) Oj, pewnie nie jeden domek się będzie o nią upominał. To piękna koteczka. Przepiękna. Quote
Alaskan malamutte Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Już mi się oczy spociły na tą wiadomość... :(. Leży tutaj obok mnie, wtulona, mrucząca. Ona jest na prawdę cudna. Quote
Tola Posted November 17, 2015 Author Posted November 17, 2015 Już mi się oczy spociły na tą wiadomość....Leży tutaj obok mnie, przytulona, dobrze, że nie umie czytać :(. Najgorsze są rozstania :( Quote
Alaskan malamutte Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Tolu, a kiedy wynik testu???Chcę się jakoś psychicznie przygotować na to rozstanie.... Quote
Tola Posted November 17, 2015 Author Posted November 17, 2015 Tolu, a kiedy wynik testu???Chcę się jakoś psychicznie przygotować na to rozstanie.... Z tego co wiem, to będzie powtórzony za 2 tyg. Jeszcze do rozstania trochę czasu, po zakończeniu leczenia uszek będzie sterylizacja ;) Quote
Recommended Posts