Ewa Marta Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Aż się płakać chce ze wzruszenia na widok spacerującego Maxa😍 Jak węszył, jak chodził.... Do tego wiadomości, że zjadł, że pił, że merda ogonkiem... czego chcieć więcej po tak krótkim czasie? 3 Quote
Ewa Marta Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Alaskan zabrała Maxa na mega długi spacer:) Cały czas z nim maszeruje po polach. Są 2 filmiki, które mam nadzieję wgra Ellig. Tyle, że ona też na wyjeździe, więc ma ograniczone możliwości. Po takim spacerze w końcu zaśnie ze zmęczenia, a nie z nudów i beznadziejności. I może będą mu się śniły te wszystkie nowe zapachy, które wywąchał😍 1 Quote
Alaskan malamutte Posted November 7, 2021 Author Posted November 7, 2021 Fotorelacja ze spaceru. Na początku ciągnął jak parowóz, ale po 2 km zwolnił...Przeszliśmy tą krótszą naszą malamucią trasę. Wąchał, odwracał się do mnie, jakby nie wierzył...Na smyczy chodzi dosyć dobrze, pod koniec to już zupełnie ok. Jest mega posłuszny i karny. 6 Quote
Alaskan malamutte Posted November 7, 2021 Author Posted November 7, 2021 Taki jestem szczęśliwy Maxio💗 5 Quote
Alaskan malamutte Posted November 7, 2021 Author Posted November 7, 2021 Dnia 7.11.2021 o 11:22, Anula napisał: Być może na ciele ma jakieś rany,których nie widać.Sprawdzałaś jego skórę? Sprawdzałam..centymetr po centymetrze. Nie ma ran.. Quote
konfirm31 Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Piękny spacer i piękny pies. Rzeczywiście, Max ❤️ Quote
Tyśka) Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Fotorelacja łapiąca za serce 🙂 Świetne psisko z Maxa. Quote
Poker Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Kolejny, super piecho na wolności. Przy takim słodkim głosiku Alaska, to każdy się uspokoi 🙂 Quote
Ewa Marta Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Wystarczyła obecność życzliwego człowieka i wypuszczenie chlopaka na wolność i jaka zmiana😍 1 Quote
Nesiowata Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Nie mam lajków dla pięknego chłopaka! Quote
pyra Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Nie do wiary! Niby "coś" za kark trzyma ale można iść dalej niż dwa metry od budy. Można iść , tu powąchać, tam siknąć i znów przed siebie...ktoś zawoła po imieniu, przytuli, podrapie za uchem a nawet pochwali. Jak mam nie być szczęśliwy??No jak?? 7 1 Quote
agat21 Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Widzisz Asiu, jak niewiele trzeba było czasu, żeby Max wszystko zrozumiał? To cudowny mądry pies. Uratowaliście go z TZ-tem z beznadziei i wegetacji. A on tak szybko się odpłaca zaufaniem i radością. Zdjęcia i filmiki przepiękne, łapią za gardło jak nie wiem.. 2 Quote
limonka80 Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 O mamo, jak Maxio się śmieje :-)) Jaki to mądry pies, on już po pierwszym dniu wie .... Quote
agat21 Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Dnia 7.11.2021 o 13:56, Nesiowata napisał: Nie mam lajków dla pięknego chłopaka! No znowu skandal! 😁 Quote
rozi Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Ja do Perełki mówię "nie ciung". To dotyczy rozpuszczonej linki. Gdzie by nie była hamuje się, kiedy czuje mocniej napiętą linkę. W odróżnieniu od równaj, czy tam noga, czy kto jak mówi. Quote
Alaskan malamutte Posted November 7, 2021 Author Posted November 7, 2021 Dnia 7.11.2021 o 19:24, rozi napisał: Ja do Perełki mówię "nie ciung". To dotyczy rozpuszczonej linki. Gdzie by nie była hamuje się, kiedy czuje mocniej napiętą linkę. W odróżnieniu od równaj, czy tam noga, czy kto jak mówi. Ja do swojego malamuta też mowię " nie ciąg" i on to rozumie. Maxa dopiero poznaję. To jego pierwszy spacer od....no wlasnie..od kiedy??? 2 Quote
Gabi79 Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Po prostu brak mi słów. Asiu dzięki Tobie Maksio wreszcie jest szczęśliwy. Dziękuję za uratowanie mu życia!!! Quote
Alaskan malamutte Posted November 7, 2021 Author Posted November 7, 2021 Dnia 7.11.2021 o 19:50, Gabi79 napisał: Po prostu brak mi słów. Asiu dzięki Tobie Maksio wreszcie jest szczęśliwy. Dziękuję za uratowanie mu życia!!! Witaj Gabrysiu u Maxa😊 Jest zaopiekowany, ma pełną miskę, cieplutko, ale on potrzebuje domku, takiego prawdziwego... Postaram się go poogłaszać, bo już widzę, że to super pies. 2 Quote
Ewa Marta Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Dnia 7.11.2021 o 20:12, Alaskan malamutte napisał: Witaj Gabrysiu u Maxa😊 Jest zaopiekowany, ma pełną miskę, cieplutko, ale on potrzebuje domku, takiego prawdziwego... Postaram się go poogłaszać, bo już widzę, że to super pies. Jest taki opanowany. Wygląda na super psa. Quote
Alaskan malamutte Posted November 7, 2021 Author Posted November 7, 2021 Dnia 7.11.2021 o 20:19, Ewa Marta napisał: Jest taki opanowany. Wygląda na super psa. Tak, jest opanowany, to dobre określenie. Nawet kiedy mój malman doskakuje do kojca, on stoi niewzruszony albo wchodzi do budy..nie daje się sprowokować... Zdaję sobie jednak sprawę, że to może być na razie... Quote
Recommended Posts