Jo37 Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Niestety nie udało mi się porozmawiać z hotelem. Na miejscu przejechałam koło 50 km. Teren trudny bo domy i gospodarstwa miejscami w lesie, dolina rzeki i las. Coś widać tylko na polach. Na piechotę zrobiłyśmy kilka kilometrów bo bałam się utknąć samochodem Quote
Jo37 Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Ogłoszenie na fb zostało wykasowane. Co się dzieje? Quote
bakusiowa Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 U mnie jest ogłoszenie. https://www.facebook.com/groups/563802340461951/user/100007363080501/ Quote
pyra Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 7 minut temu, bakusiowa napisał: U mnie jest ogłoszenie. https://www.facebook.com/groups/563802340461951/user/100007363080501/ u mnie się wyświetla, że link uszkodzony lub usunięto stronę! Quote
Tyśka) Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Przed chwilą, pyra napisał: u mnie się wyświetla, że link uszkodzony lub usunięto A jestes zalogowana? Quote
elik Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 jest ok Posty w grupie Maat Kalisiaki Zaginione, znalezione zwierzęta Skierniewice tn1Sff1pn oogrnedrdsuoaedniam o r16Sad:n56eeedr · AMBER - poszukiwany !!! .... NAGRODA FINANSOW DLA ZNALAZCY ... !!! zaginął w Miedniewicach 96-100 w dniu 11.12.2020 koło godz 15:00… Zobacz więcej 1 Quote
Tianku Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Agatko jak tu zajrzysz to koniecznie zmień tytuł wątku moze ktoś z okolicy sie zjawi na wątku Quote
bakusiowa Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Plakaty będę załatwiać jutro. Wcześniej wysłałam do drukarni plik z plakatem który został zapisany w word. Kiedy tam poszłam i kobieta wyświetliła plik okazało się, że jest urwany kawałek numeru telefonu. Jutro trzeba od nowa wysłać plik ale ten zapisany w pdf. Kupiłam koszulki . Musiałam 100 szt bo w hurtowni na osiedlu. Ale niedrogo i myślę, że się przydadzą. Nie kupiłam takera tylko dobre długie pinezki. Jak ktoś będzie wieszał plakaty to weźmie sobie w hoteliku ile pinezek będzie potrzebował. Taker może się zawieruszyć. Ktoś będzie wieszał, zapomni oddać. Myślę, że pinezki to dobre wyjście. Tak wieszałam plakaty Zorki i dałam radę. Jutro pójdę do redakcji tygodnika ITS w sprawie ogłoszeń. 3 Quote
Jo37 Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 25 minut temu, Tyśka) napisał: A jestes zalogowana? Jeszcze dzisiaj rano wchodziłam bez problemu. Quote
Nadziejka Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 kasztaneczku kokany ...modlimy z calej duszy abys bezpieczny Quote
Anula Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Amberek taka bida,chudzina a teraz bez jedzenia,koszmar. Quote
mari23 Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 2 godziny temu, Anula napisał: Amberek taka bida,chudzina a teraz bez jedzenia,koszmar. I zimno się zrobiło :( :( głodny, zziębnięty....oby jak najszybciej się odnalazł. Quote
bakusiowa Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Na moim koncie pojawiły się wpłaty związane z kosztami poszukiwań Amberka. Anula -30 zł tianku - 30 zł Quote
jankamałpa Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Zaglądam cały dzień na wątek z nadzieją na to, że gdzieś jakiś ślad Amberka się pojawił, a u nadal nic :(. Quote
Gabi79 Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 4 minuty temu, jankamałpa napisał: Zaglądam cały dzień na wątek z nadzieją na to, że gdzieś jakiś ślad Amberka się poawił, a u nadal nic :(. Ja tak samo, serce pęka, piesku, gdzie jesteś? Quote
KrystynaS Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Bakusiowa podziękowania dla Ciebie za zaangażowanie w poszukiwania Amberka. Gdzie on jest? Teraz po 3 dniach to już może być daleko od hoteliku. Albo całkiem blisko gdzieś ukryty. Może ktoś zabrał go do domu bo szedł tak samopas a jest naprawdę ładny. Quote
Onaa Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Gdzie on może być ? Może w pobliżu rzeki ? Bo przecież musi pić. Albo może jest tam gdzieś jakaś stadnina koni - tam jest klub jeździecki? A może gdzieś na cmentarzu przycupnął ? A ulotki i plakaty będzie miał kto rozwieszać ? Bo to też sporo pracy. I na tablicy sołtysa jeśli jest , i w sklepach, w szkole, kurierzy, listonosze, wywóz śmieci. Quote
agat21 Posted December 14, 2020 Author Posted December 14, 2020 Ogłoszenie cały czas jest i na stronie hotelu i na zaginionych i znalezionych psach skierniewickich. Nikt go nie usunął, jest informacja o nagrodzie. https://www.facebook.com/photo?fbid=2672548969667180&set=gm.1794997467342426 Okolica hotelu jest codziennie sprawdzana. Wszyscy w okolicy wiedzą o ucieczce psa już od pierwszego dnia. Tam się wszyscy znają. Jeśli tylko pojawi się jakiś ślad psa, będzie wiadomo. Dalsze poszukiwania bez cienia choćby informacji, że pies gdzieś był widziany, są nie do wykonania. Tam nie ma niestety ludzi do tego. Wiem, że wiele z Was obwinia hotel za to, co się stało. Jest mi z tego powodu cholernie przykro. To jeden z najlepszych hoteli, w jakich miałam swoje psy. Wszystkie miały tam troskliwą opiekę i serce wszystkich domowników. Zefirek, Trevor, Trek, Piegusek, Szanta, Neruś... Pech i nieszczęśliwy wypadek mogą się zdarzyć każdemu. Gdyby Amber chociaż delikatnie sprawiał wrażenie psa uciekiniera, nie zostałby na pewno sam z sunią w ogrodzie. Przecież i Wy nie chciałyście wierzyć, że on uciekł! I ja - jak do mnie Aga zadzwoniła z tą informację - myślałam, że żartuje. Oni sami na początku przecież przeszukiwali każdy kąt, bo myśleli, że pies gdzieś jest. Czy naprawdę jak jest jakiś winny to jest łatwiej? Fajniej? Tak mi przykro, jak czytam te niektóre Wasze komentarze. Mnie moje psy uciekały 4 razy. Poszukiwania na dużo mniejszym terenie, w mieście, na osiedlu, nie dawały rezultatów. A jak w takim terenie? W dodatku nikt, poza dwoma osobami, nie wziął pod uwagę, że Amberek mógł po prostu takie życie prowadzić zanim trafił do schronu. Może on w ogóle nie żył przy człowieku blisko, może nigdy go nie potrzebował? Sprawiał wrażenie przerażonego, przytłoczonego. A może właśnie ta bliskość człowieka go przerażała? Nie tylko inne psy? Bardzo Wam dziękuję za wszelką pomoc, zwłaszcza dziękuję za działanie. Ja nie mogę niestety wziąć znowu urlopu, zostawić mojego chorego psa i jechać szukać Amberka czy wieszać plakatów. To, co mogłam dla tego psa zrobić - zrobiłam i robię. Dziękuję tym, którzy to rozumieją. Quote
Poker Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Do szkoły nikt teraz nie chodzi. Trzeba raczej pamiętać o kościołąch. Quote
agat21 Posted December 14, 2020 Author Posted December 14, 2020 21 minut temu, KrystynaS napisał: Bakusiowa podziękowania dla Ciebie za zaangażowanie w poszukiwania Amberka. Gdzie on jest? Teraz po 3 dniach to już może być daleko od hoteliku. Albo całkiem blisko gdzieś ukryty. Może ktoś zabrał go do domu bo szedł tak samopas a jest naprawdę ładny. On sam z siebie nie podejdzie do człowieka. Chyba, że człowiek ma jedzenie. Quote
bakusiowa Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Jak zgłodnieje to powinien wyjść gdzieś do ludzi. Quote
Gabi79 Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Wiem, że gdybanie nic nie da, może Amberek ukrył się w lesie, znalazł sobie jakąś kryjówkę. Żeby ktoś go namierzył, błagam opatrzność. Amberku daj się odnaleźć. Quote
bakusiowa Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Przed chwilą, bakusiowa napisał: Jak zgłodnieje to powinien wyjść gdzieś do ludzi. Ja się tylko zastanawiam czy w ogóle przyjedzie ktoś do plakatowania. Quote
Recommended Posts