Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hanka456 napisał(a):
Dzisiaj na obiad Ariel dostanie rosół z ryżem i kurczaka, ciekawe czy będzie mu to smakowało?

A niech spróbuje nosem kręcić! :mad:

Dziewczyny, przed chwilą otrzymałam na PW uprzejmą prośbę od jednej z literak A, żebym nie rozsyłała spamu. Te zaproszenia na allegro to jest spam? :crazyeye: Nie wiedziałam. I co mam teraz robić? Rozsyłanie spamu jest zakazane. Podpis już mi usunęli, teraz mnie usuną z dogo. :-( Jak to jest? Oświećcie mnie.

Posted

dziekuje za zaproszenie na watek; moja pomoc bedzie niestety symboliczna :oops:
czy te dyplomy sa obowiazkowe? ja dziekuje za dyplom - szkoda czasu na wysylanie i papieru;

Posted

agata51 napisał(a):
A niech spróbuje nosem kręcić! :mad:

Dziewczyny, przed chwilą otrzymałam na PW uprzejmą prośbę od jednej z literak A, żebym nie rozsyłała spamu. Te zaproszenia na allegro to jest spam? :crazyeye: Nie wiedziałam. I co mam teraz robić? Rozsyłanie spamu jest zakazane. Podpis już mi usunęli, teraz mnie usuną z dogo. :-( Jak to jest? Oświećcie mnie.

Co? :crazyeye: jaki spam? zaproszenie na wątek to spam??? chore...

Posted

"* SPAM – to niechciane elektroniczne wiadomości niezgodne z omawianym tematem. Najbardziej rozpowszechniony jest spam za pośrednictwem poczty elektronicznej oraz w Usenecie. Zwykle (choć nie zawsze) jest wysyłany masowo. Istotą spamu jest rozsyłanie dużej liczby informacji komercyjnych o jednakowej treści do nieznanych sobie osób. Nie ma znaczenia, jaka jest treść tych wiadomości. Aby określić wiadomość mianem spamu, musi ona spełnić trzy następujące warunki jednocześnie:
1. treść wiadomości jest niezależna od tożsamości odbiorcy,
2. odbiorca nie wyraził uprzedniej, zamierzonej zgody na otrzymanie tej wiadomości,
3. treść wiadomości daje podstawę do przypuszczeń, iż nadawca wskutek jej wysłania może odnieść zyski nieproporcjonalne w stosunku do korzyści odbiorcy."
niestety niektórzy mają du** wyżej niż s*** :shake:

Posted

Agata51 - może to była osoba z dogomanii która się w ogóle nie udziela w dziale psiaki w potzrebie !!!
Tak czy siak - jakas nieużyta ta osoba .

Posted

agata51 napisał(a):
Ale ja nie zapraszałam na wątek tylko na allegro. Może o to chodzi?

Dziękuję za zaproszenie.Zamiast kupować dyplomy przelewam na Ariela tylko 30zł.W najbliższym czasie czeka mnie kompleksowe szczepienie moich dziewięciu psiaków:crazyeye:Zrójnują mnie te łobuzy:evil_lol:Ale jak się finansowo zregeneruję a biedny Arielek bedzie dalej w potrzebie,to coś znowu wyślę:)

Posted

anula1959 napisał(a):
Chętnie kupię cegiełki na aukcji Arielka ale wpłata dopiero po 24-tym . może być?

Do kończ aukcji zostało jeszcze 11 dni. Zdążysz. :lol: Dziękujemy wszystkim, którzy stawili się tutaj, żeby pomóc Arielowi. Jesteście cudowni!