Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
Jak te posty będą tak przeskakiwać, to się nie dogadamy. :evil_lol:

Zwolnijmy nieco, bo mamy różne czasy w komputrach!

Dobra, to ja się tu pojawię za jakaś godzinę, ustalcie kto za co płaci do tego czasu ;)

Posted

Dla mnie moze, przeleje kwote w przyszłym tygodniu 25.03.2009
Prosze o dane na priva, a na co pojdzie obojetne czy na prowizje czy na opłate byle było to allegro ;) i byle bylo za co go ratowac.

Posted

Dobrze, że będzie allegro cegiełkowe. Ariela przede wszystkim trzeba szybko wyciągnąć ze schronu i umieścić w lecznicy. Zaraz wpłacę 50 PLN.
Ratujcie tego biedaka...
Edit: przlew właśnie poszedł

Ps. Może róbcie na bieżąco rozliczenia, żeby wiedzieć jaką kwotą w ogóle dysponujecie...

Posted

__Lara napisał(a):
Emilio, napisz czy się zgadzasz to będę miała jasność co do allegro.

Emilia na pewno się zgadza. Lara, rób allegro! Na moją odpowiedzialność. :lol:

Posted

Dzis konczy sie moj bazarek na sunie wyciagnieta ze studni,ale w zwiazku z tym,ze sunia nagle zniknela (podobno zostala wyadoptowana,na dzien przed wyjsciem ze schronu do DT) i sladu po niej nie ma,spytalam ciotki,czy zgodza sie aby bazarek byl na Arielka.
Zgodzily sie,tak wiec okolo 80zl bedzie na lysola.

Posted

Super, że nas dużo :multi: Ponawiam jednak pytanie: czy lekarz postawil jakąś diagnozę co jest Arielowi? Jakie leczenie jest proponowane? Jakie będę jego koszty? W jakich warunkach obecnie przebywa pies? Czy wskazane jest przeniesienie go do kliniki?

Dziewczyny, napiszcie coś więcej, bo tak to naprawdę nie wiadomo co robić.

Posted

[quote name='sonikowa']Super, że nas dużo :multi: Ponawiam jednak pytanie: czy lekarz postawil jakąś diagnozę co jest Arielowi? Jakie leczenie jest proponowane? Jakie będę jego koszty? W jakich warunkach obecnie przebywa pies? Czy wskazane jest przeniesienie go do kliniki?

Dziewczyny, napiszcie coś więcej, bo tak to naprawdę nie wiadomo co robić.

Ja nic nie wiem, a dziewczyn z Fundacji nie ma na wątku od południa. Może nie wierzyły, że tyle będzie się tu dziać? Może zjawią się później.

Posted

Niewiasta - koszt pobytu w lecznicy to już na 100% 300 PLN/miesiąc - prawda?
Do tego orientacyjnie przynajmniej jeszcze raz tyle na wszystkie potrzebne badania... no i po badaniach koszta leczenia...
Uważam, że możecie od razu pisać, że potrzebujecie przynajmniej 600 PLN NA JUŻ.
Ludziom łatwiej deklarować wpłaty jak mają określoną ilość do zebrania. Na pewno uda się pomóc Arielowi.
i nie dyskryminować wujków na dogo ;) z dobrze poinformowanych źródeł wiem, że spysiuk to na pewno nie ciocia :P

Posted

Jestem już. Dopiero co wróciłam z uczelni.

Wszystkim bardzo ale to bardzo dziekuje za taki odzew :loveu:

Rozliczenie wstawie na pierwszą strone jak tylko zaczną wpływać pieniążki.
Plan jest taki ze zabierzemy Ariela do lecznicy całodobowej. Porobimy potrzebne badania skóry (grzyb, nużeniec,świeżb), badania krwi i wszystko co bedzie potrzebne. Bedzie tez mozliwosc poznania lepiej jego charakteru. Kosztów narazie nieznamy ale sam pobyt w lecznicy tez niestety kosztuje.
Ale przy takich cudownych cioteczkach wiem ze wszystko pójdzie dobrze. Jak bedziemy wiedziec co psiakowi dolega to bedziemy szukac DT lub hotelu.

Jak tak dalej pójdzie to Ariel do końca tygodnia zamieszka w lecznicy :loveu:

Posted

Cudownie ,że cioteczkom los Arielka nie jest obojętny.
Dzięki naszej wspólnej pomocy i wsparciu biedulek dostał szansę na życie :loveu:
Teraz musi być tylko lepiej. Miejmy nadzieję, że Ariel już wkrótce zacznie wracać do zdrówka :lol:

Posted

LILUtosi napisał(a):
Bazarkownie się robi normalnie zakładając wątek, czy trzeba specjalnie gdzieś wejść??

Wejsc trzeba tylko na bazarek i tam zalozyc nowy temat-nowy post,tzn nowy bazarek i juz :diabloti:.

Posted

Myślę o Arielku od kiedy weszłam na wątek .....
Kasa dla Arielka została już od nas przez mojego TZ przelana na podane konto.
Na pocieszenie wszystkim na wątku powiem , że Tytanek z mojego podpisu ( ast ) był w podobnym stanie jak Arielek , a po około miesiącu intensywnego leczenia jest pięknym , nie do poznania pieskiem.
Najpierw potrzebna jest pełna diagnoza psiaka , badania zeskrobin itp.
Arielek musi wyzdrowieć ! Będzie dobrze , oby tylko trafił po klinice do dobrego DT A najlepiej DS gdzie możliwe będzie kontynuowanie leczenia.
Ciepło o nim myślę :loveu::loveu: