Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niewiasta, dzieki za przedstawienie planu działania. Łatwiej sie mobilizować jak wiadomo co i jak. Koszt kliniki pewnie uniesiemy, a najwazniejsze ze macie tam zaufanego lekarza :-)
Moja wplata powinna dzis dojsc, a poki co miziam biednego Arielka za uszkiem.

Posted

Jejku ile cioteczek :loveu:
Miejsce w lecznicy jest i Arielek moze zostac w kazdej chwili przyjęty!
Pierwsze pieniązki tez juz wpływają,za co bardzo, bardzo dziękujemy :loveu:
O 16 Arielek opuszcza schronisko :multi:

Posted

[quote name='agata51']Goniu66, nie zawstydzaj mnie. :oops: Po prostu jesteśmy z mężem w tym wieku, że nie mamy wielkich potrzeb. Mamy gdzie mieszkać, donaszamy stare ubranka, ścisła dieta, dzieci odchowane, wnuki i prawnuki mają się dobrze, to i grosik łatwiej nam odłożyć niż wam, młodym. A że często się spotykamy (cała przyjemność po mojej stronie)? Widać mamy słabość do tych samych piesków. Pozdrawiam.

Wesołe jest życie staruszka.

A ja tak sobie myślę , że Ty Agata mocno nas tu kokietujesz ! :happy1:

Twoje wypowiedzi są takie MŁODE , że niejeden małolat mógłby się od Ciebie podejścia do życia nauczyć... :klacz:
Tak trzymać ! :cool2:

Dziewczyny - co myślicie o tym sposobie leczenia , o którym pisałam , że zastosowano u Tytanka z mojego podpisu ? :roll:

Arielku kochanie - masz tu taki zestaw pomagaczy , że będzie dobrze !! Tylko szybko do kliniki i zdrowiej piesku ! :thumbs::iloveyou:

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Mysle ze najpierw pobierzemy zeskrobiny i zobaczymy czy cos wyjdzie a potem pomyslimy jak leczyc.

I prawidłowo !
Myślę , że wyjdzie pewnie nużyca , może coś jeszcze.
Pewnie będzie antybiotyk i leczenie wzmacniające organizm.
Przydałaby się Arielkowi dobra karma dla alergików np Royal Canin.
Czekamy na wieści ... :loveu:

Posted

To Ariel już dzisiaj wychodzi ze schronu i jedzie do lecznicy?! :crazyeye: :multi::multi:
Czekamy na wieści! Dobre!

Dana, kobiecie w każdym wieku przyda się odrobina kokieterii. ;)

Posted

Dana, kobiecie w każdym wieku przyda się odrobina kokieterii. ;)[/quote]

No proszę czego ciekawego tu na dogomanii można się nauczyć :) !!!

Posted

Z tym kubrakiem to dobry pomysł. On pewnie marznie, tylko zapytałabym sie jeszcze lekarza, bo może skóra powinna być odslonięta?
Ktoś na dogo oferował kubraki.. Nie wiem czy nie Basia i Barnes?

Posted

[quote name='dana']TYLKO odrobina !? Agata - znowu kokietujesz :happy1: :diabloti:

W moim wieku wszystko powyżej odrobiny byłoby wulgarne.

A propos ubranka. Jakiej wielkości jest Ariel? Mam zamiar odwiedzić go w lecznicy. Może zrobię mu prezencik. Poczekam, co powie Niewiasta. Jakieś żartko by się przydało. Ona poleca Royal, ja optuję za Bento Kronen. Plus, ma się rozumieć, olej z pestek winogron - najtańsza kuracja na porost kłaka.

Słuchajcie, to niesamowite. Wczoraj po 4. trafiam przypadkowo na wątek Ariela. Po 12 godzinach pies opuszcza schronisko i jedzie do lecznicy. Ma kasę, allegro cegiełkowe (ma?), wsparcie i miłość cioteczek i wujaszków (pamiętam!). Ja chyba śnię.