Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja już prawie kończę T - też zaczynam od tych najaktywniejszych, ale tym o mają 20 postów też podsyłam :D Jutro biorę się za S

nie ma możliwości na dogomanii wysyłania zbiorczych? mam komunikat, że można na raz wysłać tylko jednemu?

Posted

Pogoda dzisiaj nie dopisała na spacerku,ale to nic, Arielek i tak był zadowolony.
Ariel ciągle tylko buzi rozdaje, wskakuje na człowieka i chce się przytulać. Jest taki kochany.
Potrafi zawarczec na większego psa i nawet zaszczekać :crazyeye:
Wyniki zeskrobiny na grzyba ujemne, chociaz zapach jest typowo grzybiczny.
Pies sie nie drapie, raz w zeskrobinie został znaleziony świeżb,a dzisiaj juz nie.
Pobraliśmy krew do badania i pobierzemy tez kał. Zobaczymy.
Troszke sie martwimy bo Ariel dostał katar i krew w kupie :shake:
Stan konta w lecznicy - 219 zł.

Posted

olgaj napisał(a):
Powitac, :p zdaje sie ze do ciebie tez wysłałam :lol:

I do mnie :cool3: Witam ;) Jak znajdę dłuższą chwilkę to wnikliwiej wczytam się w wątek, a póki co zapisuję i obiecuję odwiedzać.

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Prosze osoby które deklarują stałe wpłąty miesięczne na Arielka jeszcze raz to napisały. Wpisze to w pierwszy post i będziemy wiedziec dokładnie kto, co i jak :-)

agata51 - 50zł
Małgosia i Bolek - 50zł (oni są spoza dogo)

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Nużeńca ponoć jest trudno wykryc. W lecznicy patrzyli juz dwa razy z róznych miejsc ale nic nie znaleźli. Myslicie ze jest sens wysyłąc zeskrobinę gdzies poza lecznice?

Niewiasta- miałam do czynienia z nużeńcem. Na moje oko to nużyca. Warto pobrać i wysłać zeskrobinę do badania- bo pewnie okaże się to właśnie to. Pies bardzo cierpi, jeśli to nużeniec- a jego przeszłość tylko uprawdopodabnia nużycę.

Z szacunkiem
Monika

Posted

Gemini666 napisał(a):
skończyłam literkę T :) Jeszcze w życiu nie wysłałam tyle prywatnych wiadomości:crazyeye: Pozdrawiam małego i jutro zaczynamy S

Mnie to mówisz? Ja sobie wzięłam 2 najdłuższe, każda ponad 80 stron! :diabloti:

Posted

A ja w ogole Agatka nie zrozumiałam o co Ci chodzi z tym "warsztatem na literke" na 20 stronie (tyle trzeba u Arielka nadrobić, tylu ma fanow:loveu:), a teraz juz wiem o co chodzilo. Ja tą wiadomosc tez dostalam na pw, wiec tez sie melduje:evil_lol:.