Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monika083 napisał(a):
do gory Slodziaku!!

..robilam kiedys bazarek na Tytana z nuzyca,ale on ma sporo kasy uzbieranej i cioteczki z jego watku zaproponowaly ,zeby pieniazki zostaly przeznaczone na Arielka ,

dziekujemy za wsparcie Arielka beti.r :loveu: i asl :loveu:

Dziękujemy! :loveu: Wstaw przy okazji link do wątku Tytana.

Ariel dziękuje wszystkim cioteczkom.

Posted

Gemini666 napisał(a):
Rozumiem, że trzeba wysłać tego linka to dostałam? To wezmę literkę S i T oki? Postaram się rozsyłać jak najszybciej

Dziękujemy :loveu: Wysyłaj raczej linka do wątku, bo kiedy wysyłałam linka do allegro, ktoś mi napisał, że rozsyłam spam. Nie wiem, do końca, jak to jest. Wydaje mi się to bzdurą, ale cholera wie.

Posted

Witam dopiero teraz weszłam na wątek tego bidulka. Czasem zastanawiam się ile człowieczeństwa jest w człowieku... Sama mam dwa psy i dwa koty. Jeden pies wyciągnięty z lodowatej rzeczki z reklamówką kamieni uwiązaną do ogona, kot wykupiony za złotówkę od złego losu, druga kicia w depresji zabrana ze schroniska. Naprawdę ciężko czasem żyć tym zwierzakom. Podeślę parę groszy chociaż 1-razowo. Niestety nie dam rady więcej. Zależy mi żeby kasa jak najszybciej trafiła do Arielka dlatego proszę konto na PW.

Posted

acha44 napisał(a):
Witam dopiero teraz weszłam na wątek tego bidulka. Czasem zastanawiam się ile człowieczeństwa jest w człowieku... Sama mam dwa psy i dwa koty. Jeden pies wyciągnięty z lodowatej rzeczki z reklamówką kamieni uwiązaną do ogona, kot wykupiony za złotówkę od złego losu, druga kicia w depresji zabrana ze schroniska. Naprawdę ciężko czasem żyć tym zwierzakom. Podeślę parę groszy chociaż 1-razowo. Niestety nie dam rady więcej. Zależy mi żeby kasa jak najszybciej trafiła do Arielka dlatego proszę konto na PW.

Wysłane. Dziękujemy. :loveu:

Posted

Własnie odebrałam wyniki zeskorbiny Arielka. Wynik jest ujemny :roll:
Niewiem jedynie czy to była robiona zeskrobina na wszystko czy tylko na grzyba. Dzis dowiem sie wiecej. Postaramy sie zrobic kilka fotek na spacerku.

Jestescie niesamowici :loveu:

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Własnie odebrałam wyniki zeskorbiny Arielka. Wynik jest ujemny :roll:
Niewiem jedynie czy to była robiona zeskrobina na wszystko czy tylko na grzyba. Dzis dowiem sie wiecej. Postaramy sie zrobic kilka fotek na spacerku.

Jestescie niesamowici :loveu:

Wynik był robiony w kierumku czego ? Czy już wiadomo ?
Arielku :thumbs::buzi:

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Bardzo prosze osoby które wpłacają pieniążki za cegiełki zeby wpisywały w tytule" "nick - wpłata charytatywna na Ariela".

Lara zmień to prosze w aukcji jesli mozesz.

Oczywiście, dopiszę.

Proszę żeby osoby, które mają dostęp do konta pisały mi na bieżąco kto już wpłacił żebym mogłam wystawiać komentarze :) zaznaczajcie kto wpłacił na przesyłkę i odkładajcie te pieniądze.

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Bardzo prosze osoby które wpłacają pieniążki za cegiełki zeby wpisywały w tytule" "nick - wpłata charytatywna na Ariela".

Lara zmień to prosze w aukcji jesli mozesz.

W aukcji pisze już: z dopiskiem " Na Ariela" ,proszę wpisać też swój nick z allegro!!!

To chyba wystarczy? czy dopisać coś jeszcze? bo nie ma problemu, mogę na dole dopisać :)

Proszę żeby osoby, które mają dostęp do konta pisały mi na bieżąco kto już wpłacił żebym mogłam wystawiać komentarze :) zaznaczajcie kto wpłacił na przesyłkę i odkładajcie te pieniądze.

Posted

Lara wystarczy.
Ja w pierwszym poście wpisuje na bierząco wpłaty na konto. Dopisze jeszcze kto wpłacił za przesyłke.
Prosze kontrolowac to co wpisuje i jakby cos sie nie zgadzało to pisac. Jesli ktos jest wpisany jako zwykła wpłata a kupił cegiełki ale nie podał nicku w tytule to tez prosze napisac.