madzia828 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 zapisuje wątek postaram się jakiś grosz przelać na Arielka;) Quote
agata51 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 monika083 napisał(a):do gory Slodziaku!! ..robilam kiedys bazarek na Tytana z nuzyca,ale on ma sporo kasy uzbieranej i cioteczki z jego watku zaproponowaly ,zeby pieniazki zostaly przeznaczone na Arielka , dziekujemy za wsparcie Arielka beti.r :loveu: i asl :loveu: Dziękujemy! :loveu: Wstaw przy okazji link do wątku Tytana. Ariel dziękuje wszystkim cioteczkom. Quote
agaga21 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/ast-z-nuzyca-stan-zapalny-odebrany-na-zawsze-metamorfoza-roku-130026/ to jest wątek tytana-chłopak zdrowieje w oczach! a wyglądał tak jak ariel Quote
agata51 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 agaga21 napisał(a):http://www.dogomania.pl/forum/f28/ast-z-nuzyca-stan-zapalny-odebrany-na-zawsze-metamorfoza-roku-130026/ to jest wątek tytana-chłopak zdrowieje w oczach! a wyglądał tak jak ariel Bywam u niego czasem. Nie skojarzyłam imienia. :oops: Quote
_ogonek_ Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Boże.... :shake::shake::shake: hopka może jakiś grosik się ode mnie znajdzie :-( Quote
magda222 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Boże :placz: Kiedy skończy się ludzkie bestialstwo? :-( Jak można doprowadzić żywą istotę do takiego stanu?! :-( Quote
agata51 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Zajęte są tylko A B C G K L M O S T Z. Reszta do wzięcia! Zapraszam. Fajna robota! Quote
Gemini666 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Rozumiem, że trzeba wysłać tego linka to dostałam? To wezmę literkę S i T oki? Postaram się rozsyłać jak najszybciej Quote
agata51 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Gemini666 napisał(a):Rozumiem, że trzeba wysłać tego linka to dostałam? To wezmę literkę S i T oki? Postaram się rozsyłać jak najszybciej Dziękujemy :loveu: Wysyłaj raczej linka do wątku, bo kiedy wysyłałam linka do allegro, ktoś mi napisał, że rozsyłam spam. Nie wiem, do końca, jak to jest. Wydaje mi się to bzdurą, ale cholera wie. Quote
acha44 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Witam dopiero teraz weszłam na wątek tego bidulka. Czasem zastanawiam się ile człowieczeństwa jest w człowieku... Sama mam dwa psy i dwa koty. Jeden pies wyciągnięty z lodowatej rzeczki z reklamówką kamieni uwiązaną do ogona, kot wykupiony za złotówkę od złego losu, druga kicia w depresji zabrana ze schroniska. Naprawdę ciężko czasem żyć tym zwierzakom. Podeślę parę groszy chociaż 1-razowo. Niestety nie dam rady więcej. Zależy mi żeby kasa jak najszybciej trafiła do Arielka dlatego proszę konto na PW. Quote
agata51 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 acha44 napisał(a):Witam dopiero teraz weszłam na wątek tego bidulka. Czasem zastanawiam się ile człowieczeństwa jest w człowieku... Sama mam dwa psy i dwa koty. Jeden pies wyciągnięty z lodowatej rzeczki z reklamówką kamieni uwiązaną do ogona, kot wykupiony za złotówkę od złego losu, druga kicia w depresji zabrana ze schroniska. Naprawdę ciężko czasem żyć tym zwierzakom. Podeślę parę groszy chociaż 1-razowo. Niestety nie dam rady więcej. Zależy mi żeby kasa jak najszybciej trafiła do Arielka dlatego proszę konto na PW. Wysłane. Dziękujemy. :loveu: Quote
Niewiasta_21 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Własnie odebrałam wyniki zeskorbiny Arielka. Wynik jest ujemny :roll: Niewiem jedynie czy to była robiona zeskrobina na wszystko czy tylko na grzyba. Dzis dowiem sie wiecej. Postaramy sie zrobic kilka fotek na spacerku. Jestescie niesamowici :loveu: Quote
madziamn Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Jestem cioteczki z kasą bardzo ciężko bo muszę zrobic zabieg Duśce ale może bazarek zrobię. Zaraz cos poszukam co by może innym się przydało. Quote
Niewiasta_21 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Bardzo prosze osoby które wpłacają pieniążki za cegiełki zeby wpisywały w tytule" "nick - wpłata charytatywna na Ariela". Lara zmień to prosze w aukcji jesli mozesz. Quote
agaga21 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 ja napisałam tylko "na ariela" i numer aukcji Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Niewiasta_21 napisał(a):Własnie odebrałam wyniki zeskorbiny Arielka. Wynik jest ujemny :roll: Niewiem jedynie czy to była robiona zeskrobina na wszystko czy tylko na grzyba. Dzis dowiem sie wiecej. Postaramy sie zrobic kilka fotek na spacerku. Jestescie niesamowici :loveu: Wynik był robiony w kierumku czego ? Czy już wiadomo ? Arielku :thumbs::buzi: Quote
__Lara Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Niewiasta_21 napisał(a):Bardzo prosze osoby które wpłacają pieniążki za cegiełki zeby wpisywały w tytule" "nick - wpłata charytatywna na Ariela". Lara zmień to prosze w aukcji jesli mozesz. Oczywiście, dopiszę. Proszę żeby osoby, które mają dostęp do konta pisały mi na bieżąco kto już wpłacił żebym mogłam wystawiać komentarze :) zaznaczajcie kto wpłacił na przesyłkę i odkładajcie te pieniądze. Quote
__Lara Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Niewiasta_21 napisał(a):Bardzo prosze osoby które wpłacają pieniążki za cegiełki zeby wpisywały w tytule" "nick - wpłata charytatywna na Ariela". Lara zmień to prosze w aukcji jesli mozesz. W aukcji pisze już: z dopiskiem " Na Ariela" ,proszę wpisać też swój nick z allegro!!! To chyba wystarczy? czy dopisać coś jeszcze? bo nie ma problemu, mogę na dole dopisać :) Proszę żeby osoby, które mają dostęp do konta pisały mi na bieżąco kto już wpłacił żebym mogłam wystawiać komentarze :) zaznaczajcie kto wpłacił na przesyłkę i odkładajcie te pieniądze. Quote
m_orsetti Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1090/niekonwencjonalne-wyleczenie-nuzycy-124989/ Tu o skutecznym leczeniu nużycy. M. Quote
m_orsetti Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/ast-z-nuzyca-stan-zapalny-odebrany-na-zawsze-metamorfoza-roku-130026/index12.html#post11700691 M. Quote
agata51 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Niewiasta_21, i dopisz przy okazji literkę L. :lol: Quote
Niewiasta_21 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Lara wystarczy. Ja w pierwszym poście wpisuje na bierząco wpłaty na konto. Dopisze jeszcze kto wpłacił za przesyłke. Prosze kontrolowac to co wpisuje i jakby cos sie nie zgadzało to pisac. Jesli ktos jest wpisany jako zwykła wpłata a kupił cegiełki ale nie podał nicku w tytule to tez prosze napisac. Quote
Recommended Posts