Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agata51;12005232.......... Dziękujemy wszystkim, którzy stawili się tutaj, żeby pomóc Arielowi. Jesteście cudowni! [IMG napisał(a):
http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_1_218v.gif

Cudowni to są dla mnie najbardziej Ci , którzy pomagają Arielkowi tak "fizycznie " i to Wam należą się największe
podziękowania :Rose::Rose::Rose::Rose:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja dziękuję Agacie51 za to,że napisała do mnie o Arielu!
Dzięki Tobie Agatko został moim wirtualnym przyjacielem , a ja jego wirtualną opiekunką:lol:.

Chyle czoła wszystkim, którym nie jest obojętny los pokrzywdzonych Braci Mniejszych!:bluepaw:

agata51 napisał(a):
Do kończ aukcji zostało jeszcze 11 dni. Zdążysz. :lol: Dziękujemy wszystkim, którzy stawili się tutaj, żeby pomóc Arielowi. Jesteście cudowni!

Posted

Witamy na wątku, Aniu! :loveu: I dziękujemy z całego serca. A najpiękniej dziękuje Ariel. Warto było przedrzeć się przez 82 strony literki A, żeby odnaleźć taki diament!

I pomyśleć, że rozsyłałam spamy! Jeśli moje spamy mają przynosić takie rezultaty, to lecę rozsyłać dalej! :evil_lol:

Posted

To ja się biorę za G. Dziewczyny, jeszcze trochę literek zostało!

Lara, ten link do wątku Ariela podany na allegro nie działa. Można z tym coś zrobić? Dobrze by było.

Arielku, co u ciebie, chłopaku? Masz swoją osobistą cioteczkę, wiesz?

Posted

dziękuję za zaproszenie, strasznie biedny a zarazem taki poczciwy ten piesio!
wpłacę coś na Ariela ale po pierwszym - może być? jakbym zapomniała to bardzo proszę o przypomnienie!!
mogę mu jeszcze plakat zrobić, ale nie wiem czy w tym momencie jest taka potrzeba?

Posted

Agato zrobiłaś kupę dobrej roboty rozsyłająć link łysolka. Widać ta jedna literka A pozostała niewzruszona-trudno.Dziekuję za zaproszenie i postaram się przelać grosik jeszcze w tym tygodniu dla tego biednego psiaczka:)Dodałam też wątek będę zaglądać.Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Posted

agata51 napisał(a):

Dziewczyny, przed chwilą otrzymałam na PW uprzejmą prośbę od jednej z literak A, żebym nie rozsyłała spamu. Te zaproszenia na allegro to jest spam? :crazyeye: Nie wiedziałam. I co mam teraz robić? Rozsyłanie spamu jest zakazane. Podpis już mi usunęli, teraz mnie usuną z dogo. :-( Jak to jest? Oświećcie mnie.

Agatka, wydaje mi się, że z zapraszanie na allegro może być problem ale zapraszanie na wątek jest bezpieczne.
A może do zaproszeń kopiować sam tekst i namiary na Ariela z allegro i dodawać link do wątku żeby było przejrzyście - ludzie od razu będą wiedzieli o co chodzi, bo przeczytają tekst z allegro, ale nie będzie to przecież link bezpośrednio do allegro, a jak będą chcieli wejść bezpośrednio na watek, to tez będą mogli - ale zamotałam:roll:
tak jakoś próbuje to obejść a jednocześnie nie zniechęcić ludzi czytaniem rozrastającego się szybko wątku:roll:

Posted

Przepraszam, przeczytalem do połowy i nie mogę teraz już więcej, więc nie doczytałem czy są i jakie wyniki badań.
Ale gdyby nic skórnego nie wyszło, to mój pies podobnie gubił sierść z powodu wątroby. Mial bardzo wysoki poziom amoniaku we krwi...

Posted

Agatko,
Będę śledzić wątek i losy Ariela. Cieszę się,że jestem tutaj z Wami:lol:
Pozdrawiam!

agata51 napisał(a):
Witamy na wątku, Aniu! :loveu: I dziękujemy z całego serca. A najpiękniej dziękuje Ariel. Warto było przedrzeć się przez 82 strony literki A, żeby odnaleźć taki diament!

I pomyśleć, że rozsyłałam spamy! Jeśli moje spamy mają przynosić takie rezultaty, to lecę rozsyłać dalej! :evil_lol:

Posted

Witam serdecznie,
Mam do Ciebie prośbę , jak wrócisz od Arielka napisz poproszę kilka słów.
I podrap go za uchem od Ani ;).

Niewiasta_21 napisał(a):
Dzisiaj ja odwiedzam Arielka.
Cioteczki piszcie na wątku jesli któras wybiera sie do Arielka,tak zeby codziennie ktos u niego był.

Posted

do gory Slodziaku!!

..robilam kiedys bazarek na Tytana z nuzyca,ale on ma sporo kasy uzbieranej i cioteczki z jego watku zaproponowaly ,zeby pieniazki zostaly przeznaczone na Arielka ,

dziekujemy za wsparcie Arielka beti.r :loveu: i asl :loveu: