Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no coś ty :)

samoglow

Oczywiscie kupie cegielke na allegro!
Nie wystawiajcie dyplomu -nie ma powodu. Raczej wstyd, ze sie jest tzw. czlowiekiem :angryy:
Trzymajcie sie
Gocha

taks
dzięki za inf.
postaram się coś wysupłać no i roześlę dalej
pozdrawiam hanka

Posted

MakS napisał(a):
Mam psiaka właśnie z dogo. to nasze wielkie szczęscie. mamy nadzieję, że Arielkowi też można jakoś pomóc. Tylko podajcie mi nr rachunku na który mam przelewac co miesiąc pieniądze 50 zł na pewno, w miesiącach tłustszych może uda się więcej

Cytuję, żeby nie przeoczyć!!! Dziękujemy! :loveu:

Literka M skończona!

Nie ma chętnych?

Posted

Dzięki PW od Gemini666 zgłasza się jedna z literek T. :lol: Przeczytałam cały wątek Arielka. Postaram się na allegro choć troszkę pomóc pieskowi. Tam będę pod "p". ;) I proszę nie kłopotać się wysyłaniem dyplomu.

Posted

Odwiedzę Ariela w tym tygodniu. Dzisiaj jeszcze kiepsko się czuję. Może w czwartek?

Niewiasta_21 miesięczną deklarację zgłosił MakS :multi: Dopisz koniecznie.

I rezerwuję literki C i D.

Posted

Otrzymałam PW - dziękuję. u mnie sprawa kiepska. Jest w nowej ocieplanej budzie Fiona / z Krężla/ i martwię się jak ją zabezpieczyć przed ciążą i kleszczami skoro podchodzi tylko na wyciągnięcie dłoni. Złapać sie nie pozwoli. Mój rottek od ubiegłego roku walczy z powiklaniami babeszjiozy. Pomimo zabezpieczeń załatwiło go 5 kleszczy wczepionych w policzek. raz tylko machnął je łapą i 6 m-cy walki o uratowanie policzka, dróg moczowych do dzisiaj. Przyjmując Ariela wyświadczyłabym mu "niedźwiedzią przysługę" On biedak z chorobą skóry - i buda pod lasem!!!!!!!!!!! Kleszcze zajdłyby go żywcem.

Posted

To ja "spod M" się melduję;)
Wyślę 50 zł na pewno w poniedziałek,bo właśnie pozbyłam się ostatniego zaskórniaka na transport psiaków z Wrocławia.

Aż miło tu do Was wejść-bez niepotrzebnego "hopania",same konkrety i sprawna organizacja!

Trzymam kciuki za zdrowie psiska!

W którym miejscu na Rzgowskiej jest ta lecznica?Bo nazwa nic mi nie mówi.