Dusia-Duszka Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Cudownie się ogląda, cudownie się czyta :) Quote
Tola Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Dostałam przed chwilą informację z przyszłego domku Ineczki : "Jesteśmy gotowi" Ineczko - jedź do swojego nowego domku i bądź już zawsze szczęśliwa. I nie tęsknij długo za swoimi tymczasowymi opiekunkami... Quote
Alaskan malamutte Posted October 5, 2017 Author Posted October 5, 2017 35 minut temu, Tola napisał: I nie tęsknij długo za swoimi tymczasowymi opiekunkami... Oj, chyba będzie tęskniła za Dorotką....Dzisiaj byłam w odwiedzinach, to już tak chętnie do mnie nie podchodziła....Obserwowała, delikatnie wąchała, dawała się głaskać, ale na kolanka już nie weszła. Pięknie reaguje na imię. Cudnie bawi się piłeczką, przynosi aby jej rzucać. Bawi się pluszakami. Wyjazd do domku stałego ustalony na niedzielę. Quote
Bogusik Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Piękne zdjęcia Asiu! Cudownie,że Inusia już w niedzielę będzie w swoim domeczku :) Będę trzymać kciuki za podróż i aklimatyzację! Quote
Alaskan malamutte Posted October 5, 2017 Author Posted October 5, 2017 41 minut temu, Bogusik napisał: Piękne zdjęcia Asiu! Cudownie,że Inusia już w niedzielę będzie w swoim domeczku :) Będę trzymać kciuki za podróż i aklimatyzację! Ineczka jest niesamowicie fotogeniczna. I taki z niej wdzięczny model do sesji zdjęciowych. Przed chwilką spotkaliśmy się na spacerku:. 50 kg malamuta z 5 kg Ineczką Quote
elik Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 To naprawdę gwiazdeczka zamojskiego wątku :) Quote
Havanka Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Inka, to urodzona modelka ! Wie, jak sie ustawić do zdjęcia. Przyszła rodzina suni już może planować sesje zdjęciowe ! Quote
Tola Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 36 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Modelka pozuje :-))) No i jak tutaj się nie zakochać;) Quote
Nesiowata Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Cudne maleństwo, ale zabrakło mi już lajków. Quote
Gusiaczek Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Trudno, możecie mnie ... no sama nie wiem co złego (wymyślcie same ;)), ale aż mnie skręca z zazdrości Rodzice Ineczki to szczęściarze! :) Powodzenia i ogromu radości z bycia razazem raz jeszcze dla Inki i Rodzinki :) Quote
WiosnaA Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Patrzcie jak Ineczka się cieszy na wieść o własnym Domku...hihi Sama słodycz w tym maluchu. 2 Quote
Alaskan malamutte Posted October 6, 2017 Author Posted October 6, 2017 WiosnA, bardzo dziękuję!!! Quote
Alaskan malamutte Posted October 6, 2017 Author Posted October 6, 2017 Ineczka mówi wszystkim DOBRANOC... 1 Quote
Dusia-Duszka Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 No identycznie się bawi jak nasza kosmitka. Warczki, bryki, naskoki na legowisko, sama sobie zadaje zabawę, coś nosi, rzuca, gubi, znajduje. Duśka jeszcze przyczajki uskutecznia. Skrada się za narożnikami i wybrykuje do nas albo zastyga w bezruchu i czeka na ganianie. Takie same przewspaniałe istoty. Quote
Nesiowata Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Moja Neśka też tak szaleje, ale na dworze. Quote
Gabi79 Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Zaglądam do ślicznej Ineczki. Jutro jej wielki dzień. Trzymam kciuki!!! Quote
Poker Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Cudowny huraganik. Ma w sobie tle beztroskiej radości ile tylko dzieciak może mieć w sobie. Quote
Gusiaczek Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Uśmiałam się do łez! :) Ineczka petarda! Quote
Alaskan malamutte Posted October 8, 2017 Author Posted October 8, 2017 Dzisiaj do swojego cudownego domku, do swojej rodzinki pojechała malutka Ineczka!! bądź już na zawsze szczęśliwa!! Wieści z domku są takie, że na razie Ineczka niepewna, ale bardzo ciekawa...No i fotel bardzo pasuje!! 1 Quote
Havanka Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 To Ineczka już w swoim domku? Szybko dojechała. Na zdjeciu widać, ze jest trochę zdezorientowana, ale jutro pewnie będzie juz brykać, jak w domu tymczasowym. Ineczko, długiego i szczęśliwego życia ci życzę ! Quote
elik Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, a przede wszystkim miłości opiekunów Quote
Alaskan malamutte Posted October 8, 2017 Author Posted October 8, 2017 23 minuty temu, Havanka napisał: To Ineczka już w swoim domku? Szybko dojechała. Na zdjeciu widać, ze jest trochę zdezorientowana, ale jutro pewnie będzie juz brykać, jak w domu tymczasowym. Ineczko, długiego i szczęśliwego życia ci życzę ! Ineczka wyruszyła dzisiaj rano, o 8. Domek tymczasowy podwiózł do Lublina, bo akurat jechał. Państwo dojechali z Warszawy i równie szybko wrócili. Wszystko sie cudownie poukładało :-))) Quote
Recommended Posts