Alaskan malamutte Posted December 18, 2017 Author Posted December 18, 2017 Rozmawiałam z domkiem Ineczki. Sunia waży aktualnie 6 kg, a wygląda tak 3 Quote
Alaskan malamutte Posted December 22, 2017 Author Posted December 22, 2017 Zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia. Niech będą one okazją do zadumy, ale i radości z rodzinnego spotkania. Niech przyniosą wytchnienie od codzien nych zmagań i trosk. Oby magia Bożego Narodzenia przetrwała w nas jak najdłużej! Quote
Alaskan malamutte Posted December 31, 2017 Author Posted December 31, 2017 Dostałam życzenia noworoczne z Ineczkowego domku. Państwo nigdzie nie wybierają się na bal, ponieważ Inusia bardzo boi się wystrzałów..Państwo bardzo sie o nią martwią.. Ineczko, masz kochających ludzi obok, którzy przytulą.... Quote
Alaskan malamutte Posted January 15, 2018 Author Posted January 15, 2018 Ineczka serdecznie pozdrawia!! Spędza ferie nad morzem...ech, tej to dobrze... 3 Quote
Havanka Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 Ferie nad morzem chyba ma pierwszy raz w życiu ! Latem może góry zobaczy? Ineczko, korzystaj z życia ile się da i bądź szczęśliwa ! Quote
Alaskan malamutte Posted April 14, 2018 Author Posted April 14, 2018 Dzisiaj dostałam zdjęcie i info od panci Inki. Napisała mi, że Inka, to jest najlepsza rzecz, jaka mogla im sie przytrafić w życiu. Jest w rodzinie najważniejsza!!!Same naj.... Ineczka szaleje na wsi, bardzo jej się to podoba!!! 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 19, 2019 Author Posted April 19, 2019 27 minut temu, Nesiowata napisał: Co słychać u Inki? U Ineczki wszystko dobrze. Jest kochana i rozpieszczana, państwo zakochani po uszy!! Ineczka uwielbia swojego pańcia, troszkę zazdrosna o wnuka i tez pcha się na kolanka. dalej rozrabia jak szczeniak, ale pani Ania pisze, że jest to urocze! 1 Quote
Recommended Posts