Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Ineczka była dzisiaj u weterynarza, pani doktor odlepiła strupa przemyła ranę, zostały obcięte pazurki. W sobotę ma jeszcze raz przyjechać na przemycie ranki po sterylce.
Do dzieci Ineczka nastawiona jest przyjaźnie, chciała się bawić. Dziś zobaczyła w krzakach kota, chciała go gonić i zaczęła szczekać,a u weta był kot to od niego uciekała.
Zdjęcia z dzisiejszego dnia.

DSC04556.JPG

DSC04552.JPG

DSC04557.JPG

• Upvote 2
Posted

Zdjęcia przecudne ! Ineczka wygląda fantastycznie ! Wspaniale, że lubi towarzystwo dzieci a reakcja na kota, raczej prawidłowa. Uciekający kot jest obiektem, który trzeba gonić, zaś domowy, to już coś innego. Mój Misiaczek reaguje podobnie. Siedzący kot nie wzbudza w nim żadnych emocji, zaś ten, który ucieka, to już inna sprawa...

Posted
51 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Już miałam pierwszy telefon w jej sprawie k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,002_Rk_orig

Nie dziwię się - sunia niezwykłej urody, świetne ogłoszenia zrobione przez Havanka no i sukces gotowyk,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,002_Rk_orig

Posted
6 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Elu, mam na razie trzy potencjalne domki...A dzisiaj kolejne zapytanie. No,  będzie sito..k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,002_Rk_orig

Ale wiadomość z samego rana !!!! Na razie o nic nie pytam, zeby nie zapeszyć. Trzymam mocno kciuki i czekam cierpliwie na kolejne wiadomości !