Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
21 godzin temu, elik napisał:

Udostępniłam.

A czy to nie nasz Teo na nowym zdjęciu profilowym Chaty Leona ?

21 godzin temu, elik napisał:

Udostępniłam.

A czy to nie nasz Teo na nowym zdjęciu profilowym Chaty Leona ?

6 godzin temu, Tianku napisał:

udostępniam i trzymam kciuki za odzew :)  piękny Teo 

5 godzin temu, Nesiowata napisał:

Udostępniam.

Dziękuję bardzo dziewczyny, moze wreszcie zadzwoni ktoś sensowny..

A na zdjęciu profilowym Chaty  jak najbardziej nasz Teo

kODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQf06_69_orig.gif

Posted

Teo zwrócił uwagę dziennikarek na zamojskim Święcie Zwierzaka, pojawił się w Zamość TV, ale telefon milczy.

OLX było już na Warszawę, Wrocław, Katowice, teraz zmieniam na Opole.

Martwię się trochę, taki piękny pies, a coś jest nie tak...

Moze ktoś ma jakieś pomysły?

Posted

Jak wiecie, na naszą prośbę Chata Leona tez promuje Teo, jest wystawiony na ich stronię jako pies do adopcji .

Od razu na początku umówiliśmy się z p. Leszkiem, że przyszli właściciele Teo muszą przyjechać najpierw do Chaty Leona i że to p. Leszek po rozmowie, poznaniu ludzi i zaobserwowaniu ich kontaktu z owczarkiem da zielone światło dla adopcji.

No i  zgłosiły się 2 rodziny zainteresowane naszym Pięknym - jedna od razu została odrzucona, druga rodzina po wstępnej rozmowie tel. przyjeżdża jutro do Teo w odwiedziny.

Kciuki wciąż potrzebne  - zaciskajcie mocno!

Jutro dam znać czy zaiskrzyło - między wszystkimi;)

• Upvote 2
Posted

No niestety pan zadzwonił, że przekłada wizytę, ma dzwonić do Chaty Leona - jak będzie - zobaczymy.

Miałam wczoraj parę tel.o Teo, ale większość to zapytania typu - czy za darmo (moje ulubione pytanie) i kiedy pies przyjedzie - najlepiej byłoby jutrohttp://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,09_u3_orig.gif

Dzisiaj dzwoniła pani z Opola - rodzina 2+2, nowy dom no i przydałby się pies - towarzysz i przyjaciel dla 11 latka, z którym będzie spędzał czas i który zapewni chłopcu bezpieczeństwo w domu.

Rodzina nigdy nie mała żadnego zwierzaka, nie mają żadnego doświadczenia z dużymi psami, długo pracują.

Opowiedziałam  o potrzebach Teo, prosiłam o zastanowienie się i ewentualny kontakt z p. Leszkiem, ale to nadal nie ten dom.

Emotki, gify i obrazki. - Emotki ruchome - bloog.pl.htm

Posted

Podczytuję wątek.

10 minut temu, Tola napisał:

(post skrócony)

Opowiedziałam  o potrzebach Teo, prosiłam o zastanowienie się i ewentualny kontakt z p. Leszkiem, ale to nadal nie ten dom.

Nie martw się, Teo to piękny pies i jeszcze trafi na swój domek. Trzymam kciuki

pies-ruchomy-obrazek-1037.gif

• Upvote 1
Posted
1 minutę temu, Zagrodowy pies polski napisał:

Podczytuję wątek.

Nie martw się, Teo to piękny pies i jeszcze trafi na swój domek. Trzymam kciuki

pies-ruchomy-obrazek-1037.gif

Dzięki, tez mam taką nadzieję, chociaż to już 2 miesiąc pobytu w Chacie Leona i nic.

Zostań z nami u Teo:)

Posted
12 minut temu, Havanka napisał:

Odnoszę wrażenie, ze Teo czeka na "tego" jedynego człowieka, który w końcu go odnajdzie.

1 minutę temu, Tianku napisał:

Oczywista oczywistość Znalezione obrazy dla zapytania emoticon smiles

Trzymam Was za słowo;)

• Upvote 1