helli Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 dam 50 stalej dekl dla "Zulki-30%- corgi" poprosze o konto na pw Quote
Gabi79 Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 25 minut temu, helli napisał: dam 50 stalej dekl dla "Zulki-30%- corgi" poprosze o konto na pw helli, jesteś Aniołem!!! Quote
kiyoshi Posted February 11, 2017 Author Posted February 11, 2017 10 godzin temu, JOLY napisał: Szybko paczka dotarła. Cieszę się ze mogłam chociaż odrobinę pomóc. Wyślij nr konta to po niedzieli wyskrobię coś dla Zuli. A Twojemu tropicielowi należy się smakołyk. Coś mu daj od cioci Joly. pozdrawiam Was serdecznie, będę zaglądać na wątek www.beardedyork.pl też byłam zdziwiona, że tak szybko doszła:) a mój tropiciel- oj- ma nosa! taki jest niskopodłogowy jak Zulka i chyba te psy mają wyjątkowy węch...Nie wiem jak on wyczuł zapakowane w paczke i jeszcze zapakowane w oryginalne opakowania, ale wyczuł naprawde;) innych paczek nawet nie zauważył, a tej pilnował bardzo uważnie:) :) (Fazi pozdrawia:) :) 2 Quote
kiyoshi Posted February 11, 2017 Author Posted February 11, 2017 9 godzin temu, helli napisał: dam 50 stalej dekl dla "Zulki-30%- corgi" poprosze o konto na pw wow...helli, naprawde baaardzo Ci dziękuje:) to jest ogromna pomoc! Mam nadzieje, że Zulcia nie będzie długo z niej korzystać (bo wypatrzy ją wkrótce ten najlepszy dom) :) BARDZO CI DZIĘKUJE Quote
Gabi79 Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: też byłam zdziwiona, że tak szybko doszła:) a mój tropiciel- oj- ma nosa! taki jest niskopodłogowy jak Zulka i chyba te psy mają wyjątkowy węch...Nie wiem jak on wyczuł zapakowane w paczke i jeszcze zapakowane w oryginalne opakowania, ale wyczuł naprawde;) innych paczek nawet nie zauważył, a tej pilnował bardzo uważnie:) :) (Fazi pozdrawia:) :) Fazi przecudny!!! 1 Quote
JOLY Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 4 godziny temu, kiyoshi napisał: też byłam zdziwiona, że tak szybko doszła:) a mój tropiciel- oj- ma nosa! taki jest niskopodłogowy jak Zulka i chyba te psy mają wyjątkowy węch...Nie wiem jak on wyczuł zapakowane w paczke i jeszcze zapakowane w oryginalne opakowania, ale wyczuł naprawde;) innych paczek nawet nie zauważył, a tej pilnował bardzo uważnie:) :) (Fazi pozdrawia:) :) Tropiciel ślicznotek www.beardedyork.pl 1 Quote
Onaa Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Trzymam kciuki za dobrą podróż w poniedziałek niskopodłogowej Zuleczki. Quote
kiyoshi Posted February 11, 2017 Author Posted February 11, 2017 16 minut temu, Onaa napisał: Trzymam kciuki za dobrą podróż w poniedziałek niskopodłogowej Zuleczki. dziękuje Onaa:) kciuki bardzo potrzebne:) Quote
Mysza2 Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Super, że już w poniedziałek psiaki jadą:) Quote
AgusiaP Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Ten wielki dzien juz jutro! Kciuki zaciskam! Quote
Isiak Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 No to trzymamy jutro kciukasy! A Fazi cudowny :) Prześliczny jest, i talent ma :) Kariera w służbie celnej stoi przed nim otworem :) 1 Quote
agat21 Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 4 minuty temu, Isiak napisał: No to trzymamy jutro kciukasy! A Fazi cudowny :) Prześliczny jest, i talent ma :) Kariera w służbie celnej stoi przed nim otworem :) He he :) Pytanie tylko czy przemyt jedzonka dla psów do duża skala? ;) Quote
kiyoshi Posted February 12, 2017 Author Posted February 12, 2017 19 minut temu, Isiak napisał: No to trzymamy jutro kciukasy! A Fazi cudowny :) Prześliczny jest, i talent ma :) Kariera w służbie celnej stoi przed nim otworem :) 14 minut temu, agat21 napisał: He he :) Pytanie tylko czy przemyt jedzonka dla psów do duża skala? ;) :) :) powiem mu zaraz jaka kariera go czeka;) :) Quote
Tianku Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 to już dzisiaj Zuleczko :) trzymam kciuki Quote
kiyoshi Posted February 13, 2017 Author Posted February 13, 2017 Patrycja pisala ze potwierdza dzisiejszy transport takze sunie wyruszaja dzisiaj po nowe zycie! 1 Quote
AgusiaP Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Super, kciuki cały czas mocno zaciśnięte! Quote
Gusiaczek Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 2 godziny temu, kiyoshi napisał: Patrycja pisala ze potwierdza dzisiejszy transport takze sunie wyruszaja dzisiaj po nowe zycie! Hura :) 1 Quote
kiyoshi Posted February 13, 2017 Author Posted February 13, 2017 Dziewczyny zapakowane, rozmawiałam z p. Patrycją, wyjechały ok 16. Patrycja powiedziała, że Zulka jest bardzo sympatyczna, cały czas macha ogonkiem, ale jest większa niż sądziła po zdjęciach.... Nie wiem ile większa.....mam nadzieje, że Anecik mnie nie udusi:( Szerokiej drogi psiaczki <3 Quote
Onaa Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Anecik ma szczęście ostatnio do większych tymczasowiczów :). Trzymam kciuki za spokojną podróż psinek po nowe życie. Quote
kiyoshi Posted February 13, 2017 Author Posted February 13, 2017 Dziękuje Wam dziewczyny za bardzo liczne wpłaty:) :) - 30 zł od Czarna Kafka - 50 zł od helli - 30 zł od MikAga - 20 zł od Anula - 15 zł od yoana :) :) kochane jesteście <3 Quote
Recommended Posts