kiyoshi Posted February 27, 2017 Author Posted February 27, 2017 Przelałam 10 zł za fryzjera do Anetki A na koncie Zulki księguje kwotę 530,91 zł - jest to spadek po Ineczce:) Quote
kiyoshi Posted February 28, 2017 Author Posted February 28, 2017 Na koncie Zulki 50 zł od K.G (fb). Bardzo dziękuje :) :) Quote
kiyoshi Posted March 2, 2017 Author Posted March 2, 2017 Na koncie Zulki 10 zł od mgog i 5 zł od Agnieszka103. Bardzo dziękuje:) Rozmawiałam też z Anetą- sunia ma sie baaardzo dobrze i chyba (na oko) ciut schudła;) 1 Quote
Tianku Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 poslalam z opoznieniem Zuleczce obiecany grosik na pewno szybko zgubi zbedne cialko Quote
kiyoshi Posted March 2, 2017 Author Posted March 2, 2017 31 minut temu, Tianku napisał: poslalam z opoznieniem Zuleczce obiecany grosik na pewno szybko zgubi zbedne cialko bardzo, bardzo dziękuje:) <3 Quote
Anecik Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 W niedzielę będziemy u weta z Ronisiem to sprawdzimy wagę Zulki. Jej kumpela Neska zgubiła już 1,1 kg :) Mam nadzieję że Zulka - mimo że zdecydowanie mniej ruchliwa niż Neska - też co nieco schudła. Quote
kiyoshi Posted March 3, 2017 Author Posted March 3, 2017 8 minut temu, anecik napisał: W niedzielę będziemy u weta z Ronisiem to sprawdzimy wagę Zulki. Jej kumpela Neska zgubiła już 1,1 kg :) Mam nadzieję że Zulka - mimo że zdecydowanie mniej ruchliwa niż Neska - też co nieco schudła. :) na pewno COS TAM zrzucila ;) Neska potwierdza teorie ze to chudniecie moze byc naprawde szybkie :) Nic Anetko nie piszesz co mi mowilas, wiec ja troche Zule wychwale ze jest grzeczna, posluszna, bezproblemowa :) Tak dalej Bertolinko ;) Quote
Anecik Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 2 minuty temu, kiyoshi napisał: :) na pewno COS TAM zrzucila ;) Neska potwierdza teorie ze to chudniecie moze byc naprawde szybkie :) Nic Anetko nie piszesz co mi mowilas, wiec ja troche Zule wychwale ze jest grzeczna, posluszna, bezproblemowa :) Tak dalej Bertolinko ;) Potwierdzę........ i jeszcze to śpi na kanapie. Ale nie z nami bo się nie mieści - no chyba że nie lubi tłoku :) Quote
AniaB Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 1 godzinę temu, anecik napisał: W niedzielę będziemy u weta z Ronisiem to sprawdzimy wagę Zulki. Jej kumpela Neska zgubiła już 1,1 kg :) Mam nadzieję że Zulka - mimo że zdecydowanie mniej ruchliwa niż Neska - też co nieco schudła. anecik, zeby nie latac tak ciagle do weta wazyc psiaki podpowiedziano mi kiedys sposób ze zwykłą ludzka wagą łazienkowa- wzaysz sie najpierw sama a potem z psem:), jesli jest to ciagle to samo urzadzenie to łatwo bedzie wyłapac róznice w wadze psiaka za kolejnym razem:D Zuleczka super fajna, bardzo mi sie podoba, kochany nochal:) Quote
Anecik Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 1 godzinę temu, AniaB napisał: anecik, zeby nie latac tak ciagle do weta wazyc psiaki podpowiedziano mi kiedys sposób ze zwykłą ludzka wagą łazienkowa- wzaysz sie najpierw sama a potem z psem:), jesli jest to ciagle to samo urzadzenie to łatwo bedzie wyłapac róznice w wadze psiaka za kolejnym razem:D Zuleczka super fajna, bardzo mi sie podoba, kochany nochal:) Aniu kochana gdybym nie musiała codziennie latać z Ronisiem do weta, to pewnie bym się z psiakami ważyła. Ale mam codzienną miejscówkę u weterynarza więc po prostu jak jest potrzeba jadę z dwoma. Quote
AniaB Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 11 minut temu, anecik napisał: Aniu kochana gdybym nie musiała codziennie latać z Ronisiem do weta, to pewnie bym się z psiakami ważyła. Ale mam codzienną miejscówkę u weterynarza więc po prostu jak jest potrzeba jadę z dwoma. ojoj:( To faktycznie nie ma co sobie zawracac głowy:(.. Trzymam w takim razie kciuki za Ronisia.. Quote
kiyoshi Posted March 3, 2017 Author Posted March 3, 2017 21 godzin temu, Tianku napisał: poslalam z opoznieniem Zuleczce obiecany grosik na pewno szybko zgubi zbedne cialko wpłynęło 15 zl :) juz zaksięgowałam- dziękuje ślicznie:) Quote
dwbem Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Dziewczyny co wy tak się trzymacie karm RC, to drogie a najgorsze badziewie ze wszystkich karm. Są tańsze, bezzbożowe i smaczne dla psów. Bo nie mówię o naturalnym karmieniu mięsem z jarzynami, rozumiem że przy kilku psach specjalnej troski to trochę trudne ale wszystko tylko nie Royal. Mówię to z własnego doświadczenia, kupiony przeze mnie we Francji pies tam karmiony od urodzenia royalem o mało nie umarł z glodu bo nie przyswajal z tej karmy niczego, chyba na kartoflach byłby mniej głodny. W domu przestawuiłam go na mięso, ser, warzywa, makaron, ryż i wyrósł na championa. Quote
kiyoshi Posted March 3, 2017 Author Posted March 3, 2017 51 minut temu, dwbem napisał: Dziewczyny co wy tak się trzymacie karm RC, to drogie a najgorsze badziewie ze wszystkich karm. Są tańsze, bezzbożowe i smaczne dla psów. Bo nie mówię o naturalnym karmieniu mięsem z jarzynami, rozumiem że przy kilku psach specjalnej troski to trochę trudne ale wszystko tylko nie Royal. Mówię to z własnego doświadczenia, kupiony przeze mnie we Francji pies tam karmiony od urodzenia royalem o mało nie umarł z glodu bo nie przyswajal z tej karmy niczego, chyba na kartoflach byłby mniej głodny. W domu przestawuiłam go na mięso, ser, warzywa, makaron, ryż i wyrósł na championa. to którą karme polecasz? mi odpowiada brit care- przynajmniej Faziemu służy, a Gaja z kolei je Boscha.. Quote
dwbem Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Też może być, dobre są też Acana, Taste of the Wild, Orijen ale ten jest drogi. A czxy ten Brit jest też bezzbożowy bo tej karmy nigdy nie kupowalam to nie wiem. Bo ja karmię mięsem i zboża czyli ryż albo makaron daję sama, niedużo a suche tylko awaryjnie i kiedyś jak wyjeżdżałam za granicę na wystawy. Quote
kiyoshi Posted March 4, 2017 Author Posted March 4, 2017 1 minutę temu, dwbem napisał: Też może być, dobre są też Acana, Taste of the Wild, Orijen ale ten jest drogi. A czxy ten Brit jest też bezzbożowy bo tej karmy nigdy nie kupowalam to nie wiem. Bo ja karmię mięsem i zboża czyli ryż albo makaron daję sama, niedużo a suche tylko awaryjnie i kiedyś jak wyjeżdżałam za granicę na wystawy. To zalezy który- ja kupuje Salmon&Potato i na pewno nie ma ani kurczaka, ani zbóż. Quote
kiyoshi Posted March 5, 2017 Author Posted March 5, 2017 Serdecznie zapraszam na kolejny bazarek dla Zulki- fanty naprawde ciekawe, różnorodne, zaglądajcie proszę:) Quote
Anecik Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 Jestem dumna z Zulki :D Waży 17,7 kg. Czyli ponad 2 kg zgubiła. Hura, hura, hura. Z innych wiadomości - zauważyłam że coś się wygryza na pupie. Wet obejrzał i przepisał cefaleksynę co 12 h oraz kąpiele co 3 dni w szamponie tym zakupionym dla dziewczyn na początku. Zulka była dotychczas kąpana w nim 3 razy ale trzeba zwiększyć częstotliwość. Jak braknie to pozwolę sobie zakupić znowu na pół z Neską - chociaż ona już teraz ma mieć kąpiele raz w tygodniu. Koszt u weta 31 zł. Zulka ponad 2 kg, Roniś ponad 2 kg i Neska ponad kilogram żebym ja tak chudła jak one to byłabym zadowolona :D 1 Quote
Mysza2 Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 Brawo Anecik za kurację odchudzającą Zulki :):) Quote
Gabi79 Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 1 godzinę temu, anecik napisał: Jestem dumna z Zulki :D Waży 17,7 kg. Czyli ponad 2 kg zgubiła. Hura, hura, hura. Z innych wiadomości - zauważyłam że coś się wygryza na pupie. Wet obejrzał i przepisał cefaleksynę co 12 h oraz kąpiele co 3 dni w szamponie tym zakupionym dla dziewczyn na początku. Zulka była dotychczas kąpana w nim 3 razy ale trzeba zwiększyć częstotliwość. Jak braknie to pozwolę sobie zakupić znowu na pół z Neską - chociaż ona już teraz ma mieć kąpiele raz w tygodniu. Koszt u weta 31 zł. Zulka ponad 2 kg, Roniś ponad 2 kg i Neska ponad kilogram żebym ja tak chudła jak one to byłabym zadowolona :D Ja też bym chciała tak chudnąć!!! Quote
Onaa Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 Zaglądam do Zuleczki :). Widzę że na wiosnę zaczyna trzymać linię ;), Quote
kiyoshi Posted March 6, 2017 Author Posted March 6, 2017 Wow!! 2 kg to rewelacja!! Czyli moze do konca miesiaca uda sie ta sterylke ogarnac ;) Oby tak dalej:) Dziekuje Ci za wszystko Anetko. Pieniazki za weta przeleje na dniach. Quote
AniaB Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 Tez byłam ciekawa wagi Zuli:) - czyli kolejna do kolekcji szybko chudnących radysianek:D Super!!!.. 1 Quote
Recommended Posts