agat21 Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Grzeczna sunieczka :) Bardzo miłe wieści od Lisi, oby zdrówko się poprawiło i będzie cud-miód psina :) Quote
Tyśka) Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Jakie wspaniałe wieści Lisiowe :) Sunia jest naprawdę cudna, ujmuje za serce. Jak dobrze, że już jest u Murki. Quote
Alaskan malamutte Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 4 godziny temu, agat21 napisał: Grzeczna sunieczka :) Bardzo miłe wieści od Lisi, oby zdrówko się poprawiło i będzie cud-miód psina :) 4 godziny temu, Gusiaczek napisał: Dzień dobry Lisiu :) 4 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Jakie wspaniałe wieści Lisiowe :) Sunia jest naprawdę cudna, ujmuje za serce. Jak dobrze, że już jest u Murki. Dziękuję pięknie za odwiedzanie Lisiaczka Quote
Tola Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Wreszcie sunia może sobie pobiegać, jest syta i zaopiekowana, a i powrót do zdrowia będzie łatwiejszy. A potem tylko ten wymarzony domek i kolejna bajka gotowa :) Quote
Anecik Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Otrzymałam wpłaty od: 5o zł - helli i 2o - Kalai oraz 2 zł od Nadziejki (z bazarku imiennego - poprawiłam w rozliczeniu bazarkowym) Quote
Alaskan malamutte Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 1 godzinę temu, anecik napisał: Otrzymałam wpłaty od: 5o zł - helli i 2o - Kalai oraz 2 zł od Nadziejki (z bazarku imiennego - poprawiłam w rozliczeniu bazarkowym) Bardzo dziękuję Quote
Murka Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Wet powiedział, że jeśli sunia pije dużo wody i nie drapie się, to można zmniejszyć dawkę Encortolonu o połowę, więc tak zrobię. Jutro będę mieć trochę więcej czasu to postaram się jakieś lepsze fotki porobić. Quote
Alaskan malamutte Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 4 minuty temu, Murka napisał: Wet powiedział, że jeśli sunia pije dużo wody i nie drapie się, to można zmniejszyć dawkę Encortolonu o połowę, więc tak zrobię. Podobnie było u mojego psa. Po encortolonie pił bardzo dużo wody. Pewnie to taki skutek uboczny tego sterydu... 5 minut temu, Murka napisał: Jutro będę mieć trochę więcej czasu to postaram się jakieś lepsze fotki porobić. To czekamy niecierpliwie. A sunia dalej miski broni? Quote
Murka Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Teraz, Alaskan malamutte napisał: To czekamy niecierpliwie. A sunia dalej miski broni? Jak lew:) Jak nasypię karmy, to najpierw owarczy wszystko dookoła, poszczerzy się i dopiero się bierze za jedzenie:) Mam już fakturę za badania i leczenie suni w lecznicy: 743 zł: http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/91fc9c2a19a9ffba Wet mi potem dośle dokładne wyliczenie co było robione itd. Quote
Alaskan malamutte Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 8 minut temu, Murka napisał: Jak lew:) Jak nasypię karmy, to najpierw owarczy wszystko dookoła, poszczerzy się i dopiero się bierze za jedzenie:) Mam nadzieję, że w końcu uwierzy, że jedzonka jest pod dostatkiem i nie potrzeba krzyczeć na wszystkich dookoła... A tymczasem, dobranoc Quote
Anula Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Ja tylko napiszę,że encorton jak się go odstawia to trzeba stopniowo zmniejszać dawkę aż do mnimalnej.Nie należy gwałtownie przerywać podawania.Tak mi powiedziano w Klinice i to stosowałam i miałam rozpisane dawki do minimalnej, zapamiętałam.Nie każdy wet o tym powie,rozpisze. Quote
teresaa118 Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 40 stalej dam na poczatek i zostala juz wyslana Quote
Ambar Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Zaglądam do dziewczynki i trzymam kciuki za zdrowie. Quote
Alaskan malamutte Posted November 15, 2016 Author Posted November 15, 2016 2 godziny temu, teresaa118 napisał: 40 stalej dam na poczatek i zostala juz wyslana Dziękuję Już uzupełniam w poście z deklaracjami. Quote
Alaskan malamutte Posted November 15, 2016 Author Posted November 15, 2016 5 godzin temu, elik napisał: Wpadłam przywitać się z Miłą i Eliku, chyba miałaś na myśli Lisię? 1 Quote
Alaskan malamutte Posted November 15, 2016 Author Posted November 15, 2016 12 godzin temu, terra napisał: Zaglądam do Lisi, zdrowiej sunieczko. 27 minut temu, Kalai napisał: Zaglądam do dziewczynki i trzymam kciuki za zdrowie. Witam serdecznie! Mam nadzieję, że dzisiaj Murka wstawi jakieś zdjęcia Lisi, bardzo prosimy Quote
Tola Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Kolejny wygłodzony pies ze schronu :( Ale dobrze, że te złe dni już nie wrócą, miska już zawsze będzie pełna, jeszcze tylko żeby stan skóry poprawił się. Będziemy starali się o pozyskanie pieniędzy na leczenie na Siepomaga, dam znać, jak wszystko będzie gotowe, potrzebna będzie pomoc w udostępnianiu 1 Quote
elik Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 3 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Eliku, chyba miałaś na myśli Lisię? Oczywizda :) Quote
Recommended Posts