Jump to content
Dogomania

Pomóż mi - proszę - mój wygląd powie Ci wszystko - Halinka/Bajka ma swój dom na zawsze! Bajka za TM - odeszła 15.05. 2022:(

Recommended Posts

Posted
Teraz, Alaskan malamutte napisał:

Obróżki dla Halinki przygotowane. 

W tych kolorach będzie jej "do twarzy". To już jutro !!! Joasiu, nie zapomnij o zdjęciach.

Zaczynam się już denerwować. Żeby tylko Halinka spokojnie dała się wyprowadzić poza kraty...  Tak bardzo chciałabym, żeby wszystko gładko poszło.

Posted
11 minut temu, Havanka napisał:

W tych kolorach będzie jej "do twarzy". To już jutro !!! Joasiu, nie zapomnij o zdjęciach.

Tak, Tola ma gust  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,009_aO_orig.  Zdjęcia będą obiecuję. Wezmę aparat, telefonem też będę robiła, bo muszę Toli na bieżąco zdawać relację  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,004_QH_orig

11 minut temu, Havanka napisał:

Zaczynam się już denerwować.

Havanko, nie jesteś odosobniona..ja do jutra nie tylko paznokcie, ale pewnie i palce poobgryzam  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,006_jb_orig

Posted
45 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Tak, Tola ma gust  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,009_aO_orig.  Zdjęcia będą obiecuję. Wezmę aparat, telefonem też będę robiła, bo muszę Toli na bieżąco zdawać relację  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,004_QH_orig

Havanko, nie jesteś odosobniona..ja do jutra nie tylko paznokcie, ale pewnie i palce poobgryzam  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,006_jb_orig

38 minut temu, Gusiaczek napisał:

Dziewczyny, obgryzam razem z Wami  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,006_jb_orig

No to ładnie będziemy wyglądać w najbliższym czasie. Ale co tam, jeżeli obgryzione paznokcie mają pomóc, to będziemy gryźć !

Joasiu, o której godzinie, nastąpi to wielkie wydarzenie?

Posted
28 minut temu, Jo37 napisał:

Zapraszam na bazarek z cebulkami i cegiełkami - 40% jest dla Halinki .

Bardzo, bardzo dziękujemy   gif z tulipanami.gif

Już tam byłam, ale jeszcze wrócę na zakupy :)

22 minut temu, Havanka napisał:

No to ładnie będziemy wyglądać w najbliższym czasie. Ale co tam, jeżeli obgryzione paznokcie mają pomóc, to będziemy gryźć !

Joasiu, o której godzinie, nastąpi to wielkie wydarzenie?

Dołączam do grona gryzoni :)

No właśnie o której godzinie jesteś umówiona Joasiu ?

Posted
11 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Odbiór Halinki będzie o 11. Wczesniej spotkam sie z Murka i razem pojedziemy do schronu. 

O 11-tej kciuki zaciśnięte :)