Tola Posted September 8, 2016 Author Posted September 8, 2016 Ja tez trzymam kciuki - będę daleko, ale myślami tutaj z Halcią i z Wami! Quote
elik Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 To stanie się już jutro. Już jutro Halinki los się odmieni ! Quote
Alaskan malamutte Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Obróżki dla Halinki przygotowane. Quote
Havanka Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Teraz, Alaskan malamutte napisał: Obróżki dla Halinki przygotowane. W tych kolorach będzie jej "do twarzy". To już jutro !!! Joasiu, nie zapomnij o zdjęciach. Zaczynam się już denerwować. Żeby tylko Halinka spokojnie dała się wyprowadzić poza kraty... Tak bardzo chciałabym, żeby wszystko gładko poszło. Quote
Alaskan malamutte Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 11 minut temu, Havanka napisał: W tych kolorach będzie jej "do twarzy". To już jutro !!! Joasiu, nie zapomnij o zdjęciach. Tak, Tola ma gust . Zdjęcia będą obiecuję. Wezmę aparat, telefonem też będę robiła, bo muszę Toli na bieżąco zdawać relację 11 minut temu, Havanka napisał: Zaczynam się już denerwować. Havanko, nie jesteś odosobniona..ja do jutra nie tylko paznokcie, ale pewnie i palce poobgryzam Quote
Jo37 Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Zapraszam na bazarek z cebulkami i cegiełkami - 40% jest dla Halinki . Quote
Havanka Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 45 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Tak, Tola ma gust . Zdjęcia będą obiecuję. Wezmę aparat, telefonem też będę robiła, bo muszę Toli na bieżąco zdawać relację Havanko, nie jesteś odosobniona..ja do jutra nie tylko paznokcie, ale pewnie i palce poobgryzam 38 minut temu, Gusiaczek napisał: Dziewczyny, obgryzam razem z Wami No to ładnie będziemy wyglądać w najbliższym czasie. Ale co tam, jeżeli obgryzione paznokcie mają pomóc, to będziemy gryźć ! Joasiu, o której godzinie, nastąpi to wielkie wydarzenie? Quote
Tyśka) Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Kciukuję za Halinko. Suniu, pomóż sobie pomóc! Quote
elik Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 28 minut temu, Jo37 napisał: Zapraszam na bazarek z cebulkami i cegiełkami - 40% jest dla Halinki . Bardzo, bardzo dziękujemy Już tam byłam, ale jeszcze wrócę na zakupy :) 22 minut temu, Havanka napisał: No to ładnie będziemy wyglądać w najbliższym czasie. Ale co tam, jeżeli obgryzione paznokcie mają pomóc, to będziemy gryźć ! Joasiu, o której godzinie, nastąpi to wielkie wydarzenie? Dołączam do grona gryzoni :) No właśnie o której godzinie jesteś umówiona Joasiu ? Quote
Alaskan malamutte Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Odbiór Halinki będzie o 11. Wczesniej spotkam sie z Murka i razem pojedziemy do schronu. Quote
elik Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 11 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Odbiór Halinki będzie o 11. Wczesniej spotkam sie z Murka i razem pojedziemy do schronu. O 11-tej kciuki zaciśnięte :) Quote
konfirm31 Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 37 minut temu, elik napisał: O 11-tej kciuki zaciśnięte :) Moje też :) Quote
Livka Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 i ja dołączam się do kciukaczy :) musi być dobrze Halisiu! czekam na fotki tak jak wszyscy zresztą ;) Quote
Bogusik Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Kciuki zaciśnięte mocno i moje pazury też pewnie będą zgryzione....Oby wszystko się tylko jakoś udało i Halisia dotarła do Murki! Quote
elik Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Dotrze. Na pewno dotrze :) Alaskan malamutte już o to zadba należycie :) Quote
elficzkowa Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 Już niedługo i Halinka zacznie nowe, lepsze życie ! Na pewno wszystko się uda ! Quote
Havanka Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 9 godzin temu, elik napisał: Jeszcze tylko, albo aż, 11 godzin :) Już tylko 2 godziny ! Zaciskam mocno ! Powodzenia !!! Quote
Alaskan malamutte Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 Jestem juz na umowionym miejscu, czekam na Murka. Serce mam na ramieniu. Ale wiem że przy zyczliwosci i dobrych myslach tylu osób wszystko się uda! 1 Quote
Ambar Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 Nareszcie, strasznie się cieszę i trzymam kciuki za dziewczynkę. Bądź dzielna Halinko, powodzenia dziewczyny. Quote
Recommended Posts