togaa Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Mniej już wieje. Może się do rana uspokoi ? Quote
elficzkowa Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Wierzę, że Jamor dla radę. Kciuki zaciśnięte ! Quote
Bogusik Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Oby tylko tak było jak piszecie i wreszcie przestało już być pod górkę a raczej górę, tego całego dramatu.Po wichurze zazwyczaj nastaje cisza, a po burzy w końcu wychodzi słońce.Tego słoneczka z całego serca życzę Likuni i wszystkim obecnym tam na miejscu! Bosiuniu,wysłuchaj moich modlitw i błagania aby akcja się udała... 1 Quote
WiosnaA Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 A mnie to bolą już ręce prawie 4 miesiące kciukać ...nawet palca dziś nie zginam...Jeszcze i huragany na koniec.....niech się dzieje wola Wyższa. Quote
Poker Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Czy Wiosna da radę w nocy relacjonować?Chyba nie będę spać. Quote
WiosnaA Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Przed chwilą, Poker napisał: Czy Wiosna da radę w nocy relacjonować?Chyba nie będę spać. Dam,.. ale nie będę mieć raczej co....myślę,że Jamor obejrzał z grubsza teren i poszedł spać,a raniutko zacznie przygotowania.W nocy nic nie zdziała. W każdym bądź razie jestem na straży jakby zadzwonił. Quote
WiosnaA Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 A p.Maria dziś pichci, gotuje kurczaczki , indyki, dom sprząta...pytałam czy ciasto też piecze....mówi,że nie wyrobi się. P.Zbyszek od grudnia jest w nowej pracy,ale na głowie stawał ,żeby jutro mieć wolne ....a Jamor w domu kazał Mu siedzieć...hehe ....i czekać. Jednym słowem Oni tam przygotowani....Ciocie tu zebrały się gromadnie i wiatry przeganiają z Wisły.....musi być dobrze. 4 Quote
Tyśka) Posted January 18, 2018 Author Posted January 18, 2018 Nie ma innej opcji! Lika MUSI się dac złapać! Quote
alma591 Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 W Cieszynie wieje i pada deszcz,to w Wiśle może śnieg.Trzymam kciuki za jutrzejszą akcję.Likuniu wróć!!!!!!!!!!!! Quote
WiosnaA Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Jamor jednak nie poszedł spać, teraz się zbiera....sprawdzał szczelność posesji i kupę terenu obszedł szukając śladów...świeżych nie znalazł, ale kilkugodzinne owszem. Nie narzekał na pogodę,więc może wiatr mniejszy. Do rana więc wieści nie będzie,..odpoczywajcie, spokojnej nocki Kochani. Quote
uxmal Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Cokolwiek się jutro wydarzy ten wątek powinien być poradnikiem jak warto szukać psa. Trzymam kciuki i Panią Marię uwielbiam. Ja zamiast gotowania sprzątałabym całe mieszkanie chyba całą noc. A w ogóle to pierwszy raz usłyszałam tutaj o Jamorze. :) Quote
Poker Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Zaglądam, zaglądam. Panią Marie bardzo szanuję i cieszę się ,że Lika ma takich właścicieli. Ale tak naprawdę to największy szacunek i uwielbienie należy się WiośnieA. 3 Quote
Nesiowata Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 6 godzin temu, Bogusik napisał: Oby tylko tak było jak piszecie i wreszcie przestało już być pod górkę a raczej górę, tego całego dramatu.Po wichurze zazwyczaj nastaje cisza, a po burzy w końcu wychodzi słońce.Tego słoneczka z całego serca życzę Likuni i wszystkim obecnym tam na miejscu! Bosiuniu,wysłuchaj moich modlitw i błagania aby akcja się udała... Oby tak było! Ten psiak leży na sercu tylu osobon, że w końcu musi sie udać! A Jamor to specjalista. Quote
Nesiowata Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 6 minut temu, Tianku napisał: snilo mi sie ze sie udalo Miejmy nadzieję, że był to sen proroczy. Quote
Anula Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 U nas w tej chwili już po wichurze,spokój cisza.Ciekawe jak w Wiśle?Jestem myślami z Jamorem.Oby się udało złapać Likunię.P.Maria naszykowała pachnące jedzonko dla Liki.Na zapach powinna zareagować,no chyba,że powędrowała gdzieś dalej za jedzeniem do innego miejsca. Quote
AgusiaP Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 U nas też cisza, nie wieje. Likuniu, daj sobie pomóc dzisiaj słoneczko ! Quote
Poker Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Czyli w nocy nic się nie działo albo na razie się nie udało. Quote
Poker Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 9 minut temu, WiosnaA napisał: I u mnie cisza. Jak u Ciebie cisza, to znaczy ,że nic konkretnego się nie stało. Quote
kiyoshi Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Trzymam kciuki z calych sil, musi sie udac! Quote
Bogusik Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Zaglądam z nadzieja na jakieś wieści i oczywiście z mocno zaciśniętymi kciukami,pozytywną energią i jeszcze wieloma innymi ciepłymi myślami! :) Quote
Recommended Posts