Murka Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 A tu wielkość Marcela (czyż on nie jest PIĘKNY??) Quote
kasia14 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 jak strasznie się cieszę: :loveu: !!!! porobię jakieś bazarki dla marcela niebawem... śliczny jest jak się tak śmieje - zupełnie inny pies! Quote
agata51 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Przecudny, przepiękny, przekochany pies! Jak elegancko wyczesany! Pewnie, że nie jest wycofany. Był po prostu trochę oszołomiony i tyle. Trudno, żeby od razu na szyję się rzucał! Szybko przypomniał sobie, co to jest mizianko, a rano ogonek chodził No, Marcel, miesiąc (góra!) u Murki i do domku! Marcelku, nigdy cię nie zapomnę. I tej nocy spędzonej z tobą. ;) Mixer, Betka i Holka kazały ci przekazać, że też długo będą pamiętać tę noc , dziękują opatrzności, że jesteś już u Murki i życzą ci jak najlepiej . E tam, wiem, że w końcu byście się dogadali. Quote
zuzlikowa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 On nie jest piękny...on jest zachwycający!:loveu::loveu::loveu:...absolutnie zachwycający i to nie tylko z wyglądu! On jest nadzwyczajny! Bernardyn,który stara się...nie być!Ból i cierpienie,a bez pomocy... http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilnie_transport_myslowice-czestochowa_bazyl_wielkopies-bez-pomocy_bez-leczenia-138238/index5.html#post12326757 Quote
Madzik77 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Piekny i madry pies!:loveu: Czekamy na kolejne foty i ruszamy z akcjąszukania domu. Quote
agat21 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Piękne zdjęcia Marcel ma z Murką i u Murki :loveu: Pies pokazowy! :loveu: Quote
Murka Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Będę się przez weekend rzadziej odzywać, bo mamy trochę zamieszania w hoteliku i zajęcia z nowoprzybyłymi (dziś wyjazd dwóch psów, jutro wyjazd jednego i przyjęcie dwóch nowych). W każdym razie Marcel jest super, jest bardzo grzeczny. Jeszcze nic nie zjadł, ale to pewnie z przejęcia. Cały czas chciałby być na spacerku... Nie załatwia się w boksie jak na razie :razz: Z psami super, nie okazuje żadnej agresji nawet wobec psów samców. Dobrze czytałam, że jest wykastrowany? Wieku nie widać po nim zupełnie, dopiero jak się w ząbki zajrzy to widać że nie jest to młody pies. Ma w sobie taką dostojność i spokój :roll: Zaraz jedzie do weta na ważenie ;) Quote
sonikowa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Murka napisał(a):W każdym razie Marcel jest super, jest bardzo grzeczny. Jeszcze nic nie zjadł, ale to pewnie z przejęcia. Cały czas chciałby być na spacerku... Po tylu latach w zamknięciu, to nie ma się co dziwić, ze chłopak się zachłysnął światem, powietrzem i trawką :cool3: Cudownie, że do ciebie trafił! Quote
kasia14 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Murka'] Z psami super, nie okazuje żadnej agresji nawet wobec psów samców. Dobrze czytałam, że jest wykastrowany? Wieku nie widać po nim zupełnie, dopiero jak się w ząbki zajrzy to widać że nie jest to młody pies. Tak tak, Marcelek był w schronie kastrowany;) Quote
mgie Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Wreszcie udało mu się wyjść ze schronu,świetnie. Ogłoszenia przedłużałam,ale teraz z nowymi fotkami muszę odnowić;) Quote
agata51 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Marcelek bardzo lubi kabanosy! :cool3: U mnie tylko to chciał jeść. Dobrze, że akurat miałam. :evil_lol: Quote
modliszka84 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 no to ładnie Agata rozpieściła Marcela kabanoskami :evil_lol: Dziękuje Murko za zdjęcia, są cudowne, w niczym nie przypominają Marcela na zdjęciach ze schroniska.... :roll: Wznowie mu dzisiaj allegro, ale proszę o ogłoszenia na innych portalach, nie ma na nie czasu. Mam nadzieję, że szybko znajdzie domek.... Quote
Madzik77 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Modliszko trzeba iwerzyc w ludzi ze sie na nim poznają -to wspaniały pies! Quote
__Lara Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Jest przepiękny :loveu: coś czuję, że ktoś się w nim szybko zakocha :D przy takich zdjęciach to sukcec murowany :loveu: psinka sobie odżyje, pohasa na zielonej trawce, pouśmiecha do zdjęć i już będzie domek na niego czekał :loveu: Quote
Murka Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Zważyliśmy Marcela i wyszło 22 kg :lol: Nie jest to jakaś powalająca nadwyżka, więc skoro była mowa o 10zł/doba, to te 2 kg bierzemy na swój koszt :eviltong: Quote
kasia14 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Murko - ale super!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękujemy za te 2kg - może akurat jak będzie miał trochę więcej ruchu to je zrzuci?:evil_lol: Quote
Madzik77 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 kasia14 napisał(a):Murko - ale super!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękujemy za te 2kg - może akurat jak będzie miał trochę więcej ruchu to je zrzuci?:evil_lol: przyda mu sie bo ma nadwage!! Quote
kasia14 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Madzik77 napisał(a):przyda mu sie bo ma nadwage!! też mi sie tak wydaje właśnie... Quote
agata51 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 A mnie się nie wydaje, ja to wiem! Tłuścioch z niego i tyle! Quote
madcat1981 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 hihihi a ja myślałam, ze Marcel jest malutki, taki do kolanka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 madcat1981 napisał(a):hihihi a ja myślałam, ze Marcel jest malutki, taki do kolanka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie tylko Ty...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
modliszka84 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Terier Marcel - cudowny pies ideał! (643655441) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Recommended Posts