Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madcat1981 napisał(a):
Wpłaciłam sama sobie 10 zł na Marcela :stupid::evil_lol: Zachęcam innych:>

Murko, czy za szczepienia i transport mamy zapłacić już teraz czy przy podsumowaniu tych pierwszych 30 dni? Mnie jest to obojętne, myślę że osobom, które już wpłaciły również. Będę tylko potrzebowała nr konta.

Madcat1981 - może w 1 poście, tam gdzie uaktualniasz wpłaty to kolejne miesiące wyróżniałabyś innym kolorem ? Wtedy widać czy nie pominęło się wpłaty w jakimś m-cu ( głównie to dotyczy stałych deklaracji ). Tak sobie ściągnęłam pomysł z postów Kikou.
Moje sianko pójdzie po niedzieli.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NUMER KONTA:
Hotelik u Murki
Katarzyna Mróz
Krzemień Drugi 111
23-304 Dzwola
PKO BP SA
20102032350000500200499137

DLA PRZELEWÓW ZAGRANICZNYCH:
kod SWIFT: BPKOPLPW
kod IBAN: PL20102032350000500200499137

:)

Posted

kasia14 napisał(a):
Bambino tym musi się zając justyna ;)

Nie ma sprawy, ale nadal nie wiem o co chodzi...:oops:
Może... może ktos by to zrobił, a ja teraz wkleiła...? :evil_lol:
Później już wiedziałabym o co kaman...:roll::p

Posted

Justyna poprostu piszesz

wpłaty:

(tu są te co do tej pory były)

Maj : (i tu wrzucasz te, co przychodzą na miesiąc maj dla Marcela ;) ) a jak będe już jakieś wypłaty to pod wpłatami na maj dopiszesz wypłaty na maj :P i podsumowujesz każdy miesiąc na koniec ( ile zostało lub ile zabrakło)

Posted

Konto hoteliku jest podane w pierwszym poście wątku hotelikowego (banerek w moim podpisie).

Marcel się tymczasem ożywia coraz bardziej. Dzisiaj wieczorem pierwszy raz wszedł sam do swojego boksu (wcześniej nie miał ochoty kończyć spaceru, ale już załapał, że spacerki są regularne).
Poniżej trochę fotek z dzisiaj.

Dusza towarzystwa :lol:

Szaleństwa z piłką, czyli cała zabawa polega na tym by mieć powód do biegania i wygłupów ;)

Posted

widać, że Marcelek ożył:)
ja chciałam tylko dodac, że miałam stałe zlecenie i pieniądze dla Marcelka w tym miesiącu też poszły na rachunek madcat1981:( mam nadzieję, że to nie będzie problemem. W przyszłym miesiącu wyślę już na dobre konto.
P.S. teraz jako Kasia K. (a nie Kasia O.)

Posted

MakS napisał(a):
widać, że Marcelek ożył:)
ja chciałam tylko dodac, że miałam stałe zlecenie i pieniądze dla Marcelka w tym miesiącu też poszły na rachunek madcat1981:( mam nadzieję, że to nie będzie problemem. W przyszłym miesiącu wyślę już na dobre konto.
P.S. teraz jako Kasia K. (a nie Kasia O.)

A to ja już nie zbieram?:lol: Nic mi o tym nie wiadomo:)

A zmiana inicjałów (hihihi, gratuluję, domyślam się dlaczego nastąpiła:cool3::cool3::cool3:) czeka i mnie. Ale do sierpnia, kiedy mam zamiar to uczynić, to jak Bóg da nasze piesy może będą miały dobre domy:kciuki:

Posted

nie mogę się napatrzeć na niego...aż serce się cieszy:):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Przecudne fociaki:D Ciekawe czy Marcel tak samo szczerzy zęby do piłki jak mój pies :) Moja szczerzy tak również do chrupek... sadzi takie miny, że szok. Wygląda jakby się z nimi przekomarzała :)

Posted

madcat1981 napisał(a):
A to ja już nie zbieram?:lol: Nic mi o tym nie wiadomo:)

A zmiana inicjałów (hihihi, gratuluję, domyślam się dlaczego nastąpiła:cool3::cool3::cool3:) czeka i mnie. Ale do sierpnia, kiedy mam zamiar to uczynić, to jak Bóg da nasze piesy może będą miały dobre domy:kciuki:

Dopytywałaś się o numer konta, to jak Murka podała, to Kaśka pomyślała, że teraz trzeba tam słać ( tzn. do Murki ). Ale chyba lepiej jak Ty wyślesz jedną kwotą, bo jak każdy zacznie słać swoje sianko, to na końcu Murka będzie musiała zatrudnić księgowego i oszaleje. :evil_lol:

Posted

Bambino napisał(a):
(ciach) bo jak każdy zacznie słać swoje sianko, to na końcu Murka będzie musiała zatrudnić księgowego i oszaleje. :evil_lol:

Tak, tak lepiej żebym ja oszalała ;)

Posted

kasia14 napisał(a):
Justyna poprostu piszesz

wpłaty:

(tu są te co do tej pory były)

Maj : (i tu wrzucasz te, co przychodzą na miesiąc maj dla Marcela ;) ) a jak będe już jakieś wypłaty to pod wpłatami na maj dopiszesz wypłaty na maj :P i podsumowujesz każdy miesiąc na koniec ( ile zostało lub ile zabrakło)

Bardzo dobrze Kaśka, ale jeszcze poszczególne miesiące można wyróżnić innym kolorem, np.maj ma czerwono, czerwiec na zielono, itp. no i napisać ile wydano. Wtedy od razu widać jak wygląda siano w kolejnych miesiącach. Tak sobie pomyślałam, żeby nam było łatwiej. Justyśce pewnie trudniej.:cool3:

Posted

Przepiękne zdjęcia i pięknie opisane :) Marcel odżył, widać gołym okiem. Dać mu choć trochę miłości, przestrzeni i zabawy i od razu jest inny, nie to co w schronie. Niesamowite.

Posted

Przepiękne zdjęcia Marcelka :loveu:
Widać jak psiak odżył...
Nigdy go nie widziałam równie szczęsliwego...
Domki powinny się w kolejce po Niego ustawiac :loveu:

Z tymi wpłatami nie będzie problemu :lol:
Ale mogę zacząć od czerwca, ok? :oops:

A to zdjęcie jest po prostu boskie :loveu:

Posted

Murka napisał(a):
Wszystkie piłeczki są dobre do zabawy, mniejsze też ;)

A na tym wygląda jakby oszalał z radości po prostu i frunął w powietrzu :lol::lol: