Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justy$ka napisał(a):
A mogłabys powiedziec, nawet na PW, jak wstawiasz link, a nie zdjęcie?:roll:

Nie wiem jak wy wstawiacie obrazki, ale ja za pomoca takiego znaczka z górką i słoneczkiem.Klikam i i pojawia się miejsce, by wkleić adres obrazka. Jak chcę wstawić link zamiast obrazka to wklejam ten sam adres tylko przy użyciu niebieskiej kuli ziemskiej z łańcuszkiem. tez pokazuje sie mejsce na adres. Cały czas mówimy o ikonkach, które sa do wyboru przy odpowiedzi na post lub jego edycji. Jak ktos jeszcze nie wie to poprzesyłam jakies obrazki z objaśnieniami na pw. Czasami jak internet wolno chodzi to obrazki się ładują i ładują...:roll:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiu-Murko, cioteczki:) Wysłałam dziś 58 zł na pokrycie kosztów transportu oraz szczepień.

Jednocześnie dostałam 30 zł od "Kasi K., już nie O." z Warszawy. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

58-30 = 28

O tyle uszczuplio się więc Marcelowe konto.

Posted

madcat1981 napisał(a):
Tak, tak lepiej żebym ja oszalała ;)

I tak już Ci niewiele brakuje do tego. Sama pisałaś, że samej sobie przelałaś sianko i ruch na koncie i do tego emotikonka z kuku na muniu. :evil_lol:

Posted

Justy$ka napisał(a):
Dobra... skoro zaczeły się wypłaty to powiedzcie mi jak mam pierwszy post uzupelnic...
Ja robię cos takiego pierwszy raz, więc jestem troche...hmm...
Zacofana :evil_lol:

Justy$ka, każdy może swój post aktualizowac, więc przy 1 poście wciskasz < edytu> i piszesz pod kwotą =razem 500 zł. wydano na ... tyle i tyle, więc zostało tyle i tyle. Jak sobie zaznaczysz, to i kolor możesz sobie zmienic. Spokojnie, to naprawdę proste. :roll:

Posted

Przy tym "razem 500 zł" w pierwszym poście zabrakło m.in. mojej wpłaty z kuku na muniu :D:evil_lol:

Było 500, doszła 10 ode mnie i 30 od MakS. Czyli było 540.

"Wydałam" 58 zł.

540-58=482 zł

I taki jest stan finansów Marcela na dzisiejszy dzień.

Chyba ze coś przeoczyłam, ale po oddaniu pieniędzy dla innego psa z mojego konta, zrobiła mi sie jasniejsza sytuacja. Wydaje mi się, że tak jest OK.

Justy$ka, jak chcesz to będe przesyłać na e-maila zestawienie gotowe do wklejenia w pierwszy post.

Posted

Mad nie chciałabym Cię dodatkowo obciążac, wiec na razie postaram się sama to robic... Jesli by mi coś nie wychodziło to wtedy poproszę
o pomoc ;)

Bardzo, ale to bardzo cieszę się, myśląc, że Marcelek juz
jest bezpieczny :loveu: Zdjecia są cudowne,
a Ty murko jesteś wspaniała :Rose:

Posted

Marcelek śmiga aż miło patrzeć, uwielbia biegać, brykać, szczekać :cool3: Przy tym jest bardzo przyjacielski. No, terrier po prostu :eviltong:

Posted

Murka napisał(a):
Marcelek śmiga aż miło patrzeć, uwielbia biegać, brykać, szczekać :cool3: Przy tym jest bardzo przyjacielski. No, terrier po prostu :eviltong:

A nie ma zapędów myśliwskich? :evil_lol:

Posted

Koszt strzyżenia/trymowania to ok. 40 zł (fachowy fryzjer) + dojazd do Stalowej Woli (całość 30 zł, ale rozdzieli się to minimum na dwa psy). Umawiać się??

Marcelek super zachowuje czystość, generalnie nie sprawia żadnych problemów. Uwielbia biegać, widać, że nie może nacieszyć się przestrzenią ;)

Posted

Trzeba przygotować tekst, kilka zdjęć i poprosić kogoś o ogłoszenia. Brysio pewnie strasznie zajęta, ale może Marinka, Ola_la, dorcass, Isadora7 albo Daga&Maks. Może ktoś jeszcze przychodzi wam do głowy?

Posted

agata51 napisał(a):
Trzeba przygotować tekst, kilka zdjęć i poprosić kogoś o ogłoszenia. Brysio pewnie strasznie zajęta, ale może Marinka, Ola_la, dorcass, Isadora7 albo Daga&Maks. Może ktoś jeszcze przychodzi wam do głowy?

Mgie wiem, że robiła ogłoszenia Marcelkowi, gdy ten był jeszcze w schronisku... Z tym, ze nie wiem czy Ona je często odnawia?:roll:
Ale na pewno robi ich dużo i naprawdę ładnie!;)

Posted

Justy$ka napisał(a):
Mgie wiem, że robiła ogłoszenia Marcelkowi, gdy ten był jeszcze w schronisku... Z tym, ze nie wiem czy Ona je często odnawia?:roll:
Ale na pewno robi ich dużo i naprawdę ładnie!;)

No to uśmiechnij się do niej pięknie. :lol:

Posted

Jestem....jestem:cool3::cool3:

Robiłam Marcelkowi ogłoszenia i sukcesywnie je odnawiałam
Z tym ,że dotychczas posiadaliśmy 4 zdjęcia za kratami..i to nie wyglądało fajnie. Tamte ogłoszenia skasuje i zrobię nowe. Najdalej do piątku..mam kupę roboty z innymi psiakami. Wszystkie ogłoszenia oprócz allegro-służę;)

Posted

Naprawdę dziękuję mgie...:Rose:

Zaprosiłam jeszce brysia...
On też robi ogłoszenia...
Mam nadzieję, że równiez zawita...

Marcelek już w scrnisku mnie urzekł (stąd ten wątek :razz:)
ale teraz oglądając jego zdjęcia jestem juz totalnie zauroczona! :loveu:
I jeszcze, gdy Murka opisuje jego wspaniały charakter to...:loveu:

Z pewnoscią znajdzie sie dla niego jakis dobry, kochajacy domek i mam nadzieję, że stanie sie to szybko! :loveu: