Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justy$ka napisał(a):
A "PapryczkaChilli" to z dogo jest? :razz:
Jeśli tak to czemu nie chce sie ujawnić? :roll::loveu:

Może ja źle nick napisałam?:oops: Ale Papryczka tu była, ja taki nick pamiętam (bo i trudno zapomnieć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:). Edit. Już znalazłam - Papryczka Chili :D

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny!

SZUKAMY TRANSPORTU DO JANOWA LUBELSKIEGO!
;)

Marcel może już jechać do Murki, miejsce w hoteliku czeka na niego;) Mamy już odpowiednio kwote na pierwszy miesiąc, ale niestety z deklaracji co miesięcznych jeszcze troche brakuje...

Justyna, wpisz w tytule, że szukamy transportu jak mozesz

Posted

kasia14 napisał(a):
Dziewczyny!

SZUKAMY TRANSPORTU DO JANOWA LUBELSKIEGO! ;)

Marcel może już jechać do Murki, miejsce w hoteliku czeka na niego;) Mamy już odpowiednio kwote na pierwszy miesiąc, ale niestety z deklaracji co miesięcznych jeszcze troche brakuje...

Justyna, wpisz w tytule, że szukamy transportu jak mozesz

O ja, super :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

kilka dni mnie tu nie bylo i jaka niespodzianka!!!!Marcel pojedzie do Murki - genialnie
jak bede miala jkaies wolne fundusze to cos na niego podesle

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Czy ktoś wpisał Marcelka na wątek transportowy?

Tak, Modliszka wpisała go na watek transportowy. Ja rónież rozglądam się za czyms dla Marcelka, ale to naprawdę daleko i trudno coś znaleźć:shake: A koszty płatnego transportu byłby na prawdę duże...:shake:

Mam nadzieje, że mimo wszystko coś się znajdzie, szczęście dla Marcela jest już tak blisko...

Posted

Cholera, ale niefart. Ja w sobote byłam w Mielcu, gdzie spotkałam się z Murką :roll:. Że też wcześniej nie spiknełyśmy się nigdzie na watkach :shake:. Marcel byłby teraz już w hotelu.

Posted

Reno2001 napisał(a):
Cholera, ale niefart. Ja w sobote byłam w Mielcu, gdzie spotkałam się z Murką :roll:. Że też wcześniej nie spiknełyśmy się nigdzie na watkach :shake:. Marcel byłby teraz już w hotelu.

No trudno... a nawet pomyślałam sobie, żeby do Ciebie Ewa napisac, bo kojarzyłam, ze co jakis czas sie w tamte strony wybierasz, ale jakos mi potem z głowy wyleciało... no nic, to szukamy dalej:roll:

Posted

Reno2001 napisał(a):

Wtedy nie wiedziałam jeszcze, że będzie miejsce, bo Rudi pojechał niespodziewanie do domu w niedzielę.
Taki pech :-(

Może się uda z tą Stalową Wolą lub Kaziemierzem?
My możemy wyjechać gdzieś za zwrotem kosztów.