Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justy$ka napisał(a):
Byc może moi rodzice by mogli Marcela z Pabianic do Łodzi przetransportowac, ale wiem, że oni jakoś w tym tygodniu wyjeżdzają -sami nie wiedzą dokładnie kiedy- więc raczej trzeba szukac dalej...:roll:

to działaj ;)
bo zbyt wiele czasu nie zostało......

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

modliszka84 napisał(a):
to działaj ;)
bo zbyt wiele czasu nie zostało......

Jasne....
Ale lepiej miec coś w zanadzru, bo tak jak pisałam nawet oni nie wiedzą kiedy wyjadą - wpłynie na to pogoda no i praca :p

Posted

Justyna - a kiedy będziesz wiedziała?

Jeżeli chodzi o mnie, to raczej nie będzie miał go kto odemnie podrzucić... Gdyby był mniejszy i gdybym go znała, to w razie gdby nic się nie znalazło (tfu tfu) to wsiadłabym z nim w tramwaj/autobus i jakos go dowiozła - ale nie zaryzykuje takiej akcji z bądź co bądź całkiem nieznanym psem... pozatym to spory stres dla schroniskowca...

Mam nadzieje, ze cos sie znajdzie

Posted

Madzik77 napisał(a):
Chyba bede mogla pomoc. Piszcie dokladnie suma sumarum kiedy o ktorej i gdzie?!

Więcej konkretów Aga lub Agata pewnie mogły by podac...
Ohh Madzik... CUdownie :loveu::loveu:

Posted

Madzik, z tego co wiem 20 maja trzeba przed 17.00 odebrać Marcela (plus wszystkie papiery) ze schroniska i przywieźć go do mnie. I tyle. W sprawie wypisu skontaktuj się z modliszką.

Ja tylko chcę wiedzieć, czy wszystko jest dokadane z jkp. Np. to, czy Marcel ma jechać w kontenerku. A jeśli tak, to czy macie kontenerek. Smycz, kaganiec i takie tam.

Posted

Justyna - kombinuj numer do jkp , która ma wieźć psa. W końcu to był twój pomysł :razz:

Transport do Agaty załatwiony, madzik77 pojedzie, pomoże jej piechcia15 :evil_lol:

Trzeba się skontaktować dokładnie z jkp!!!! Transportera tej wielkości nie mamy.

Posted

Rozmawiałam z Modliszką - transport Marcela do Łodzi załatwiony.
Agatko -w ktore miejsce Łodzi mam go podrzucić?
Jak wyjade z Pabianic zadzwonię do Ciebie.
Piechcia15 -jak sie umawiamy?

Posted

Trzymam kciuki za tą podróż - chociaż tyle, bo bardziej pomóc nie mogę:oops:

A na moim koncie "zawitało" 50 zł od Agata51:loveu::loveu::loveu: Jest 490 zł (jeśli coś przeoczyłam, to poprawcie - ja wpisuję tu wpływy i dopiero na ich podstawie liczę ile mamy).

Posted

Madzik77 napisał(a):
Luzem pojedzie do Łodzi ale dalej to chyba transporterek powinien być bo pare psów jedzie...czyż nie tak?

To wszystko musi być uzgodnione z jkp. Nie chciałabym zostać Z Marcelem na parkingu! :shake: