Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poprosze o numer konta.

"moj" psiak nie zdazyl skorzystac z pieniedzy na leczenie - zostal uspiony. Ofiarodawcy zdecydowali ze nalezy wspomoc innego.Wiec chce przeslac te pieniadze.

Posted

monika55 napisał(a):
Poprosze o numer konta.

"moj" psiak nie zdazyl skorzystac z pieniedzy na leczenie - zostal uspiony. Ofiarodawcy zdecydowali ze nalezy wspomoc innego.Wiec chce przeslac te pieniadze.

Któremu psiakowi Marcel zawdzięcza wsparcie finansowe? Niech nie pozostanie anonimowy. Dziękujemy. :loveu:

Posted

Przeczytałam wątek monika55. Proponuję uśpić Waszą wetkę.:diabloti::angryy: Pomyśleć,że taką decyzję podejmuje kobieta. To my powinnyśmy mieć więcej serca a okazuje się często,że nie. Toż to potwór jest,nie kobieta.Przepraszam Marcelku,że na Twoim wątku ale szlag mnie trafił.

Posted

Deklaracje deklaracjami, ale są już wpłaty. Trzeba gdzieś prowadzić tę księgowość. Chyba najlepiej w pierwszym poście.

Marcelku, mizianko od ciotki. Będzie dobrze.

Posted

Dzień dobry:)

Dziś odnotowałam jeszcze 100 zł od Moniki55 - domyślam się, że dla Marcelka, choć nie było tego w tytule przelewu (w razie czego proszę mnie wyprowadzić z błędu).

Aktualnie na koncie mamy dla niego 210 zł "realnych" pieniędzy. Niestety nie mogę aktualizować wiadomości w pierwszym poście, bo to nie ja ten wątek założyłam, ale będę finansowe posty zaznaczać ikoną z wykrzyknikiem, by łatwiej było je odnaleźć w dyskusji, ok?

Edit: Jak podejrzewałam, zapomniałam o swojej własnej deklaracji:roll: Czyli mamy 220 zł.

Posted

Justyna musisz w miarę na bieżąco aktualizować 1 post, bo inaczej się pogubimy ;)
Miałam chwilę, więc zebrałam wszystko to wystarczy, że przekleisz.

Madcat jeżeli coś pominęłam lub pomyliłam się to proszę mnie popraw ;)

WPŁATY :

50zł Agata51
100zł Monika55
20zł Majka50
20zł Yorija
20zł Katarzyna O.
10zł Agat21
10zł Madcat1981
50zł Angelika8
-----------------
RAZEM :
280zł

Posted

Juz wklejam!
I prosze nie bić :evil_lol:
1. Mam szkołe - dzisiaj test kompetencji z anglika (banał, ale co tam xDD)
2. Rodzice mi ograniczaja dogo, bo potrafię siedzieć na nim całymi dniami xDD
Wieć teraz szybciutko zajrzeć na kilka wątków i niestety ASTA LA VISTA ;)

Posted

Pominęłam wpłatę agat21 10 zł za co serdecznie przepraszam:oops::oops::oops: Tak jest, 280, dzięki że ktoś to sprawdza... :modla:
...Amgelika8 to w rzeczywistości Angelika8:evil_lol: