kasia14 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Justyna- poczekaj, az Marcel bedzie bezpieczny - wtedy mozesz brac sie za Diego ;) Swoja droga to bardzo sympatycznyu pies - miał troszke wiecej szczescia od marcela i był kilka razy na spacerku, grzeczny i kochany dziadek, czasami miewa gorsze dni, ale generalnie jest strasznie łagodny, sympatyczny.... Quote
agata51 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='zuzlikowa']Cioteczki- zulugula w najbliższych dniach oddaje już Dramka do DS...może miałaby szansę wziąść Marcelka na DT?...a ma dziewczyna rękę do piesków i ich adopcji... http://www.dogomania.pl/forum/f28/halinow-k-w-wy-dramek-cudny-owczar-katalonski-jedzie-w-niedziele-do-domu-132872/index59.html#post12228989 ...napisałam do niej na wątku Dramka,ale...:oops: Ale co? Dla Marcela im szybciej tym lepiej. Justynko, chyba cię poniosło. Jeszcze dla Marcela kasy na hotelik nie mamy. A może się mylę? Quote
Cieplutkaa. Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Nie no właśnie dlatego nie zakładam, bo ostatnio czasu coraz mniej, a najpierw chcę Marcelka schronić... Kasy jeszcze niestety brakuje... :shake::roll: Quote
agata51 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Sabina02!!! Wysłałam ci dane do przelewu, ale masz zapchaną skrzynkę! Mizianko od ciotki, Marcelku. :loveu: Quote
zula131 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Trzymam za ciebie kciuki, śliczny psiaczku . Będzie dobrze, zobaczysz! Quote
Cieplutkaa. Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Trzymamy kciuki, trzymamy ;) Brakuje nam jeszcze trohę pieniedzy... Juz nie wiem gdzie jeszcze mogę szukać "sponsorów" :roll: Quote
madcat1981 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 A propos pieniędzy - dotarły na konto następujące wpłaty: 15 zł od Yorija 10 zł od KubaP 20 zł od Rita60 W pas się kłaniam dziękując:) Proszę o zaktualizowanie na 1 stronce. Quote
__Lara Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Justy$ka napisał(a):Gotowe ;) Jak na razie mamy 325 pln. Dziękuję! :loveu: A ile jest jeszcze potrzebne? Quote
Cieplutkaa. Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 madcat1981 napisał(a): W pas się kłaniam dziękując:) Proszę o zaktualizowanie na 1 stronce. Gotowe ;) Jak na razie mamy 325 pln. Dziękuję! :loveu: Quote
gibon301 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 chciałam właśnie wpłacić moją deklarację ale nie mogę znaleść numeru konta-bardzo prosze o jakieś namiary to w końcu wpłacę!! Quote
bico Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 agata51 napisał(a): Justynko, chyba cię poniosło. Jeszcze dla Marcela kasy na hotelik nie mamy. tak Justynko, zdecydowanie Cie poniosło:evil_lol:;) najpierw, choć Marcela w hotelu umieśćmy, a potem nowe wątki założysz;) posłałam moja skromną kaskę dla psiaka. Quote
bico Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 gibon301 napisał(a):chciałam właśnie wpłacić moją deklarację ale nie mogę znaleść numeru konta-bardzo prosze o jakieś namiary to w końcu wpłacę!! Gibon, już Ci posłałam;) Quote
agata51 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Bico, nie bierz ze mnie przykładu. Kładź się spać przynajmniej przed świtem. :lol: Quote
__Lara Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 bico napisał(a):tak Justynko, zdecydowanie Cie poniosło:evil_lol:;) najpierw, choć Marcela w hotelu umieśćmy, a potem nowe wątki założysz;) posłałam moja skromną kaskę dla psiaka. :evil_lol: i reklama z proszkiem do prania :evil_lol: oj żartuję ;) Quote
madcat1981 Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Dotarło 10 zł od Bico:loveu::loveu::loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Uwzieliście się i tyle :eviltong: No przecież nie zakładam nie?! Tylko już reklamę robię, żeby więcej ciotek było :razz: Ale i tak w swoim czasie możecie sie przygotować na nowe PW :p Ale póki co koniec tematu i zajmujemy sie Marcelkiem... Przyjmijmy, że pojedzie do hoteliku za 300 pln miesięcznie (w tym jest chyba na 1 miejscu, tak?)... A jak na razie z comiesięcznych deklaracji mamy 160 pln...:roll: Jak widać - jeszcze duzo brakuje.... Quote
Yorija Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Zapytam jeszcze raz. Pod Krakowem u Pana Tomka jest hotelik. Dla psiaków jak Marcel 15zł za dobę. Nie ma tam kolejki - czy ten hotel był brany pod uwagę? Jeździ tam kilka Ciotek niemal co dziennie - a i okolica dogomaniacko dość gęsta. Quote
modliszka84 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='Yorija']Zapytam jeszcze raz. Pod Krakowem u Pana Tomka jest hotelik. Dla psiaków jak Marcel 15zł za dobę. Nie ma tam kolejki - czy ten hotel był brany pod uwagę? Jeździ tam kilka Ciotek niemal co dziennie - a i okolica dogomaniacko dość gęsta. podaj proszę numer telefonu... kto zadzwoni i się dowie? a przy okazji - bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/zakiet-top-secret-spodnie-rurki-inne-na-hotel-marcela-ogloszenia-do-12maja-137127/#post12245176 Quote
gibon301 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 w końcu udało mi się dotrzeć do mojego konta. dziękuję bardzo za przesłane namiary - wpłaciłam od razu za zaległy kwiecień i obecny maj. niech Marcel już zmyka;) Quote
bico Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 aneta355 napisał(a):proszę o nr konta ja, jak zwykle o tej porze, czatuję tutaj na takie niewinne duszyczki jak aneta355 i wysyłam im numery konta dla Marcela:evil_lol: Quote
agata51 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Justynko, obawiam się, że hotelik, o którym myślimy (Brodnica) to trochę więcej niż 300zł miesięcznie. Jeśli Marcel jest średniakiem to minimum 13zł/doba. Hotelik pana Tomek godny uwagi, chociażby ze względu na tłum dogomaniaczek dobijających się do jego jego bram, ale jeszcze droższy. A my mamy zaledwie 160zł. Justynko, na pewno dobrze policzyłaś? Quote
Yorija Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='agata51']Justynko, obawiam się, że hotelik, o którym myślimy (Brodnica) to trochę więcej niż 300zł miesięcznie. Jeśli Marcel jest średniakiem to minimum 13zł/doba. Hotelik pana Tomek godny uwagi, chociażby ze względu na tłum dogomaniaczek dobijających się do jego jego bram, ale jeszcze droższy. A my mamy zaledwie 160zł. Justynko, na pewno dobrze policzyłaś? To jest link do hoteliku - nie sugerujcie się cenami - to są dla takich zwykłych psów :-) Cennik co do kontaktu to jeszcze proponowałabym zagadać do Ciotek: karusiap lub Jagienka i się od nich dowiedzieć czy obecnie jest miejsce i czy czasem cena jednak dla takich biedaków się nie zmieniła Oczywiście finanse są równie ważne o ile nie najważniejsze - więc jeżeli jest szansa na tańszy to pewnie, że warto z takiego korzystać. W hotelu jest śliczna oneczka Kora - która tam chyba z rok czeka na dom - ale też Marceli może wybyć do nowego domku nawet po miesiacu :-) Quote
Ra_dunia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Marcel był też wpisany u Murki - prawda? (jako Marcel z Pabianic? czy to jeszcze jakiś inny Marcel?) Jeśli to ten - to tam też jest na 1 miejscu w kolejce ogólnej :cool3: (za średniaka 10 PLN/doba) Quote
Recommended Posts