Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justyna- poczekaj, az Marcel bedzie bezpieczny - wtedy mozesz brac sie za Diego ;) Swoja droga to bardzo sympatycznyu pies - miał troszke wiecej szczescia od marcela i był kilka razy na spacerku, grzeczny i kochany dziadek, czasami miewa gorsze dni, ale generalnie jest strasznie łagodny, sympatyczny....

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzlikowa']Cioteczki- zulugula w najbliższych dniach oddaje już Dramka do DS...może miałaby szansę wziąść Marcelka na DT?...a ma dziewczyna rękę do piesków i ich adopcji...
http://www.dogomania.pl/forum/f28/halinow-k-w-wy-dramek-cudny-owczar-katalonski-jedzie-w-niedziele-do-domu-132872/index59.html#post12228989

...napisałam do niej na wątku Dramka,ale...:oops:

Ale co? Dla Marcela im szybciej tym lepiej.

Justynko, chyba cię poniosło. Jeszcze dla Marcela kasy na hotelik nie mamy. A może się mylę?

Posted

A propos pieniędzy - dotarły na konto następujące wpłaty:
15 zł od Yorija
10 zł od KubaP
20 zł od Rita60

W pas się kłaniam dziękując:) Proszę o zaktualizowanie na 1 stronce.

Posted

agata51 napisał(a):

Justynko, chyba cię poniosło. Jeszcze dla Marcela kasy na hotelik nie mamy.

tak Justynko, zdecydowanie Cie poniosło:evil_lol:;) najpierw, choć Marcela w hotelu umieśćmy, a potem nowe wątki założysz;)
posłałam moja skromną kaskę dla psiaka.

Posted

gibon301 napisał(a):
chciałam właśnie wpłacić moją deklarację ale nie mogę znaleść numeru konta-bardzo prosze o jakieś namiary to w końcu wpłacę!!

Gibon, już Ci posłałam;)

Posted

bico napisał(a):
tak Justynko, zdecydowanie Cie poniosło:evil_lol:;) najpierw, choć Marcela w hotelu umieśćmy, a potem nowe wątki założysz;)
posłałam moja skromną kaskę dla psiaka.

:evil_lol: i reklama z proszkiem do prania :evil_lol: oj żartuję ;)

Posted

Uwzieliście się i tyle :eviltong:
No przecież nie zakładam nie?! Tylko już reklamę robię, żeby więcej ciotek było :razz: Ale i tak w swoim czasie możecie sie przygotować na nowe PW :p

Ale póki co koniec tematu i zajmujemy sie Marcelkiem...
Przyjmijmy, że pojedzie do hoteliku za 300 pln miesięcznie (w tym jest chyba na 1 miejscu, tak?)...
A jak na razie z comiesięcznych deklaracji mamy 160 pln...:roll:
Jak widać - jeszcze duzo brakuje....

Posted

Zapytam jeszcze raz.
Pod Krakowem u Pana Tomka jest hotelik. Dla psiaków jak Marcel 15zł za dobę. Nie ma tam kolejki - czy ten hotel był brany pod uwagę?
Jeździ tam kilka Ciotek niemal co dziennie - a i okolica dogomaniacko dość gęsta.

Posted

[quote name='Yorija']Zapytam jeszcze raz.
Pod Krakowem u Pana Tomka jest hotelik. Dla psiaków jak Marcel 15zł za dobę. Nie ma tam kolejki - czy ten hotel był brany pod uwagę?
Jeździ tam kilka Ciotek niemal co dziennie - a i okolica dogomaniacko dość gęsta.

podaj proszę numer telefonu...

kto zadzwoni i się dowie?

a przy okazji - bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/zakiet-top-secret-spodnie-rurki-inne-na-hotel-marcela-ogloszenia-do-12maja-137127/#post12245176

Posted

w końcu udało mi się dotrzeć do mojego konta. dziękuję bardzo za przesłane namiary - wpłaciłam od razu za zaległy kwiecień i obecny maj. niech Marcel już zmyka;)

Posted

aneta355 napisał(a):
proszę o nr konta

ja, jak zwykle o tej porze, czatuję tutaj na takie niewinne duszyczki jak aneta355 i wysyłam im numery konta dla Marcela:evil_lol:

Posted

Justynko, obawiam się, że hotelik, o którym myślimy (Brodnica) to trochę więcej niż 300zł miesięcznie. Jeśli Marcel jest średniakiem to minimum 13zł/doba.

Hotelik pana Tomek godny uwagi, chociażby ze względu na tłum dogomaniaczek dobijających się do jego jego bram, ale jeszcze droższy. A my mamy zaledwie 160zł. Justynko, na pewno dobrze policzyłaś?

Posted

[quote name='agata51']Justynko, obawiam się, że hotelik, o którym myślimy (Brodnica) to trochę więcej niż 300zł miesięcznie. Jeśli Marcel jest średniakiem to minimum 13zł/doba.

Hotelik pana Tomek godny uwagi, chociażby ze względu na tłum dogomaniaczek dobijających się do jego jego bram, ale jeszcze droższy. A my mamy zaledwie 160zł. Justynko, na pewno dobrze policzyłaś?

To jest link do hoteliku - nie sugerujcie się cenami - to są dla takich zwykłych psów :-)
Cennik

co do kontaktu to jeszcze proponowałabym zagadać do Ciotek: karusiap lub Jagienka i się od nich dowiedzieć czy obecnie jest miejsce i czy czasem cena jednak dla takich biedaków się nie zmieniła

Oczywiście finanse są równie ważne o ile nie najważniejsze - więc jeżeli jest szansa na tańszy to pewnie, że warto z takiego korzystać.
W hotelu jest śliczna oneczka Kora - która tam chyba z rok czeka na dom - ale też Marceli może wybyć do nowego domku nawet po miesiacu :-)

Posted

Marcel był też wpisany u Murki - prawda? (jako Marcel z Pabianic? czy to jeszcze jakiś inny Marcel?) Jeśli to ten - to tam też jest na 1 miejscu w kolejce ogólnej :cool3: (za średniaka 10 PLN/doba)