Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
Ja już nie będę nic wysyłać - Justyna obskoczyła chyba całe dogo. :loveu:
Poczekam, zobaczę, kogo nie ma na wątku i dopiero wtedy

No... troszeczkę tego było :oops:
No, ale jak na razie to nie wiele osób zajrzało...
Dzisiaj powysyłałam PW do kilkudziesięciu użytkowników, którzy mam nadzieję, że sie pojawią na wątku ;)
Ale porozsyłaj, bo co jak co, ale Ty już dłuzej na dogo jesteś i moga mieć do Ciebie większe zaufanie i mogą Cię lepiej znać niż jakaś "JustyDolarkę" >>mój Brat tak na mnie mówi od czasu gdy zarejestrowałam sie tu<< :evil_lol:

Posted

Justy$ka tak dzielnie walczy o tego psiaka, a ja wcześniej obiecałam pomóc, więc oferuje 10 zł miesięcznie;) proszę o numer konta na pw.

Posted

Ojej...:loveu:
Dziękuję Wam bardzo!
Tak się cieszę!:-(:loveu::multi:
(płacz ze szczescia, zeby nie było)

Deklaracje:
Agata51 - 50 pln miesięcznie
Gibon301 - 10 pln miesięcznie
madcat1981 - 10 pln miesięcznie
bico - 10 pln miesięcznie
Angelika8 - 50 pln jednorazowo
Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuję :Rose::Rose::Rose:

O ile ja bardzo chętnie szukam sponsorów i bardzo chcę pomóc Marcelowi nie mam swojego konta i tu pojawia się problem...
Na czyje konto mogłyby wpływać pieniądze? :oops::shake:
W tej kwestii jestem bezradna...

Posted

Kuba P napisał(a):
Mogę zadeklarować tylko 10 zł. Niestety przez ten kryzys zmniejszyli nam pensję, a potrzebujących psiaków dużo.

Justynka, tu jest jeszcze jakaś deklaracja, ale nie wiem czy stała czy jednorazowa:cool3:

Posted

o.O!
Faktycznie!
Przeoczyłam to...
Zaraz napiszę PW...

bico wracając do Twojej poprzedniej wypowiedzi ja po prostu staram sie mu pomóc... Ja tak się potrafię uprzeć na jednego psa i sobie żyły wyprówać, żeby mu pomóc... Ale jak na razie jestem cienka w tym temacie :oops: Zaledwie od września do schroniska przychodzę... Ja podziwiam modliszke, kasie14, które już naprawdę przez długi okres czasu pomagają tym psom... Są dla mnie wzorem do naśladowania...
Zresztą tak samo jak piechcia, ale ona przychodzi do schronu mniej-wiecej od tego samego czasu co ja - co nie zmienia faktu, że już pomogła WIELU psiakom!

Posted

Żadna z pabianiczanek nie może zająć się księgowością? Ja nie mogę, nie mam własnego konta tylko firmowe. Poza tym łba do tego nie mam. Może madcat da się uprosić, chociaż ona zarządza finansami tylu psów, że chyba się nie zgodzi. Muszę pomyśleć, kto jeszcze mógłby i zechciał się tym zająć.

Posted

madcat1981 napisał(a):
W razie czego ja nie mam nic przeciwko. Gdzie wysłać CV i rekomendacje?;)

dawaj je na wątek:evil_lol: obejrzymy:cool3:;)
ale tak na serio, to ja całym sercem popieram rzetelną księgowość Madcat:multi::multi:

Posted

[quote name='bico']dawaj je na wątek:evil_lol: obejrzymy:cool3:;)

Nie odzieraj mnie z resztek tajemniczości;) I tak mnie tu na dogo juz chyba wszyscy znają:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='bico']ale tak na serio, to ja całym sercem popieram rzetelną księgowość Madcat:multi::multi:

Dobrze, że nie napisałaś "kreatywną" bo za taką się czasami idzie siedzieć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

edit: dalej nie wychodzi mi z tym banerkiem:roll:
muszę na kompie w pracy to sprawdzić jutro

Posted

Justy$ka napisał(a):

Gdzie byscie wysłały Marcela? Do którego hotelu?

dajcie go tam, gdzie kolejka krótsza, oba hotele - Murka i Wiosna, to zaufane miejsca;)

Posted

madcat1981 napisał(a):

Dobrze, że nie napisałaś "kreatywną" bo za taką się czasami idzie siedzieć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

często na dogo by się taka "kreatywna" księgowość przydała:evil_lol:;), bo zawsze kasy brak dla bidaków:roll: