kasia14 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='madcat1981']Pominęłam wpłatę agat21 10 zł za co serdecznie przepraszam:oops::oops::oops: Tak jest, 280, dzięki że ktoś to sprawdza... :modla: ...Amgelika8 to w rzeczywistości Angelika8:evil_lol: Literówka - troszkę się śpieszyłam - już poprawione;) Quote
gibon301 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ja jeszcze deklarowałam i o ile jeszcze wszystko kontroluję (tego nie jestem pewna...) to nie zapłaciłam. w związku z tym że już praiwe maj to mam nadzieję, że nikt nie będzie miał mi za złe że po weekendzie zapłacę podwójnie. ale zapłacę na pewno więc możecie mnie spokojnie doliczyć! Marcel może na mnie liczyć ;) Quote
agata51 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 gibon, nie musisz podwójnie. Druga rata się przyda, jak Marcel będzie już w hoteliku. Chociaż nie sądzę, żeby długo tam zabawił! :lol: Quote
monika55 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 I zycze Marcelkowi zeby szybciutko do domku poszedl. Quote
Ra_dunia Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 A wiadomo kiedy Marcel będzie mógł iść do hoteliku? Quote
zuzlikowa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 To wyślijcie nr konta i mnie...nawet marna dycha się przyda w maju!:oops: A Marcelek ...należy się mu dom i basta!:mad: Quote
kasia14 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ra_dunia napisał(a):A wiadomo kiedy Marcel będzie mógł iść do hoteliku? Czekamy aż zwolni się miejsce...:roll: W hoteliku u Ani jest pierwszy, u Murki sa chyba 4 psiaki jeszcze przed nim Quote
Yorija Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 kasia14 napisał(a):Czekamy aż zwolni się miejsce...:roll: W hoteliku u Ani jest pierwszy, u Murki sa chyba 4 psiaki jeszcze przed nim A orientowałyście się co z hotelem pod Krakowem? Quote
rita60 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Bank nie przyjał dzisiaj przelewu:angryy:wysle w poniedziałek,sorry za zwłoke:oops: Quote
agata51 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Kuba P napisał(a):A ja czekam na nr konta:roll: Czy w końcu się doczeka!? Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 agata51 napisał(a):Czy w końcu się doczeka!? doczekał się i zuzlikowa też, bo ja wkroczyłam do akcji:cool3:;) niebawem i swoją kasę podeślę:cool3: Quote
agata51 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Ariel już u Ani w Brodnicy. Teraz na ciebie kolej, Marcelku. http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-lodz-ariel-obraz-psiego-nieszczescia-prosimy-o-pomoc-finansowa-133774/index77.html#post12225813 Quote
Cieplutkaa. Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 No ciekawa jestem kiedy Marcel pojedzie do hoteliku, czy znajdą sie jeszcze jacyś sponsorzy no i przede wszystkim kiedy znajdą się własciciele Marcyśka... :loveu: Ohh... Właśnie wyobraziłam sobie Marcelka w reklamie proszku do prania :evil_lol: Wybacz ciotce Psiaku :p Quote
__Lara Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Justy$ka napisał(a):No ciekawa jestem kiedy Marcel pojedzie do hoteliku, czy znajdą sie jeszcze jacyś sponsorzy no i przede wszystkim kiedy znajdą się własciciele Marcyśka... :loveu: Ohh... Właśnie wyobraziłam sobie Marcelka w reklamie proszku do prania :evil_lol: Wybacz ciotce Psiaku :p Co ??? :smhair2::lying::question::biggrina::eek::shock::jumpie::jumpie::jumpie: Quote
__Lara Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Justy$ka napisał(a):No ciekawa jestem kiedy Marcel pojedzie do hoteliku, czy znajdą sie jeszcze jacyś sponsorzy no i przede wszystkim kiedy znajdą się własciciele Marcyśka... :loveu: Ohh... Właśnie wyobraziłam sobie Marcelka w reklamie proszku do prania :evil_lol: Wybacz ciotce Psiaku :p :oops2: ... Quote
Cieplutkaa. Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 __Lara napisał(a):Co ??? :smhair2::lying::question::biggrina::eek::shock::jumpie::jumpie::jumpie: WoooooW! Jaki najzad emotikonek! :p Jeśli chodzi o moją wypowiedź to nie ma w niej nic dziwnego... :mad::evil_lol: To, że wybiegam w przyszłość i marzę sobie o nowym domku dla Marcela - to sprawa w zupełności normalna... A to, że wyobraziłam go sobie w reklamie proszku do prania to inna sprawa xDD Skoro labradory są w reklamach papieru toaletowego to dlaczego Marcel nie może być w reklamie proszku?!?!?! xDD Żartuję oczywiście ;) Quote
Cieplutkaa. Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Edit ..................................................................... Quote
Cieplutkaa. Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Aaaaaaaaaaaaaaaaa...... :evil_lol: Teraz sie zorientowałam o co kaman...xDD Nie Marcel nie byłby prany w proszku - ani żaden inny pies xDD Tylko jako ozdoba.... ;) On jest taki śliczny :loveu: Chciaż moment - za nisko celuję... Jakiś film a'la "I kto to mówi 3" byłby dla niego idealny xDD Chociaż - na razie niech się właściciel znajdzie... To będzie najpiękniejsze! :loveu: Quote
__Lara Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Justy$ka napisał(a):Aaaaaaaaaaaaaaaaa...... :evil_lol: Teraz sie zorientowałam o co kaman...xDD Nie Marcel nie byłby prany w proszku - ani żaden inny pies xDD Tylko jako ozdoba.... ;) On jest taki śliczny :loveu: Chciaż moment - za nisko celuję... Jakiś film a'la "I kto to mówi 3" byłby dla niego idealny xDD Chociaż - na razie niech się właściciel znajdzie... To będzie najpiękniejsze! :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Cioteczki- zulugula w najbliższych dniach oddaje już Dramka do DS...może miałaby szansę wziąść Marcelka na DT?...a ma dziewczyna rękę do piesków i ich adopcji... http://www.dogomania.pl/forum/f28/halinow-k-w-wy-dramek-cudny-owczar-katalonski-jedzie-w-niedziele-do-domu-132872/index59.html#post12228989 ...napisałam do niej na wątku Dramka,ale...:oops: Quote
Cieplutkaa. Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Teraz korci mnie, żeby wątek dla kolegi z boksu Marcelka założyć... Psiak nazywa się Diego i byłby chyba najgrubszym psem na dogomanii! No może troche przesadzam, ale ma przy tym grubą, zaniedbaną sierść, to już starszy psiak - bez szans na adopcję :shake: Na zdjęciach i tak nie widać jaki on jest -gruby- :placz: Przepraszam Marcelku, że na Twoim wątku, ale przecież koledzy z boksu ;) Quote
Recommended Posts