Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem i ja...niestety teraz nie mogę się zadeklarować, ale będę na wątku..będę śledziła..jak coś się ruszy u mnie w kieszeni-to będę pamiętała:lol::lol:Piękny ten Marcello:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Cioteczki,wujaszkowie, dziękuję za przybycie na wątek Marcelka. Pieniądze ważna rzecz, ale wsparcie duchowe też się liczy!

A ja wyślę kasę w poniedziałek/wtorek.

Uszy do góry, piesku!

Posted

agata51 napisał(a):
Pieniądze ważna rzecz, ale wsparcie duchowe też się liczy!

To ja na razie wesprę duchowo Marcelka :oops: Jak sytuacja się zmieni (na co liczę), Marcel będzie pierwszy do wsparcia materialnego .

Posted

Dostałam zaproszenie na wątek od Agaty51- Marcel cudo-wierzę, że w hoteliku nie zabawi długo i frr do domku. W związku z tym,że Agata ma takie zaje..... emotikony daję na Marcelka 10 zł. co m-c. Przykro mi tylko, że nie mogę dac więcej, ale wiecie jak jest, gdy ma sie kilka deklaracji a szef nie chce dawac podwyżki :placz:
Poproszę księgową o numer konta

Posted

TO kto jeszcze wspomoże Marcelka :cool3: Każdy grosz się liczy!
A ci szefowie to serio jacyś tacy dziwni... mi też mój jakoś podwyżki nie chce dać, a tu przecież tyle bied do wsparcia :roll:

Posted

Wysłałam nr konta do naszych nowych deklaracjuszek;) Jest też wpłata 20 zł dla Marcela od Katarzyny O. z Warszawy. Kasiu, podaj mi na pw swój nick, to zedytuję post. Pozdrawiam cioteczki:)

Posted

Dziewczyny, moja deklaracja jest pewna, ale wpłacę trochę później, dobrze? Muszę dać odetchnąć TŻowi, bo ostatnio każdego dnia coś przelewa. Niech chłopisko ochłonie. :evil_lol:

Posted

Słuchajcie....
Te piękne bannerki, które powinny zagrzać miejsca w Waszych podpisach :evil_lol: są niepodlinkowane... Jak można je podlinkować? Moze mógłby ktoś to dla mnie i Marcelka zrobić? :razz:

A i jeszcze.... Ciotki!:mad:
Niektóre macie miejsca w podpicie, a Marcelka w nich nie ma :-o:diabloti:
Tyle pięknych bannerków psiak ma - do wyboru do koloru!
Wstawiać i to juz! :evil_lol::mad: