agata51 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='kasia14']Powysyłałam trochę PW, może ktoś wpadnie nowy do Marcela... Przydałaby mu się tez aukcja cegiełkowa allegro na początek, tylko trzeba kogoś poszukać kto mógłby zrobić.... Isadora7 chyba czasem robiła, dobrze pamiętam...? Aukcje cegiełkowe robi Lara. To ile mamy deklaracji finansowych? Quote
Onaa Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Cieszę się, że na wątek zawitały nowe osoby i dziękuję :) !!! Quote
__Lara Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='agata51']Aukcje cegiełkowe robi Lara. To ile mamy deklaracji finansowych? Zgłaszam się jako wytypowana :) jasne, mogę zrobić, trzeba tylko ustalić warunki spłaty: wystawienia, prowizji, wysyłki dyplomów ;) Quote
modliszka84 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='agata51'] To ile mamy deklaracji finansowych? chyba żadnej oprócz Twojej... na czyje konto wpłaty z allegro cegiełkowego? Dogo07 - wracając do Twojego PW, ja nikogo nie zniechęcam, po prostu szlag mnie trafia jak ktoś krytykuje, obraża Jak to możliwe że nikt nie potrafi mu ściągnąć tych szelek ? :crazyeye: To co za ludzie tam pracują...:roll: nie mając pojęcia o niczym. Jakby koleżanka spojrzała choćby na zdjęcia Marcela to by zauważyła, że od daawno chodzi on w obroży :cool1: Dlaczego niby ten pies nie może wyjść na spacer? Co ma do tego ilość psów siedzących z nim w kojcu ? Chyba w innych schroniskach wychodzą psy a przecież nie mają pojedyńczych kojców. A byłaś kiedyś w tych "innych schroniskach"? Byłaś w jakimkolwiek schronisku? Jak sobie wyobrażasz przy 3 wolontariuszkach wyprowadzenie 1 psa z boksu, w którym jest 6 psów? I jak sobie wyobrażasz wprowadzenie tego psa z powrotem do tego boksu? Wytłumacz głupiej brunetce.... Quote
agata51 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Modlicha, spokojnie. Róbmy to allegro i zaczynajmy zwoływać ciotki i wujków. Ale samych znajomych, bo nas zbanują. Quote
Onaa Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Ja Cię nie rozumiem Modliszko. Co za problem komuś coś wytłumaczyć, a nie od razu go nieładnie traktować. Człowiek przychodzi na wątek po to , żeby pomóc a nie tylko zajmować się samym czytaniem i studiowaniem wątku. Każdy ma też różne doświadczenia z psami w potzrebie ale inne nie znaczy gorsze. Jeśli będziemy w ten sposób postępować to psu się nie pomoże a taki brak życzliwości to przykre po prostu jest. Mnie osobiście się nie chce wtedy pomagać. Quote
Cieplutkaa. Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Coś nie idzie z tymi deklaracjami :cool1: Poffuję jeszcze troche, porozsyłam PW... Mam nadzieję, że będzie dobrze :roll: Quote
agata51 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Justy$ka napisał(a):Coś nie idzie z tymi deklaracjami :cool1: Poffuję jeszcze troche, porozsyłam PW... Mam nadzieję, że będzie dobrze :roll: Rozsyłaj, ale tylko do zaprzyjaźnionych osób. Strasznie banują za rozsyłanie spamu. Quote
Onaa Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Justy$ko, jak będzie dobrze skoro przychodzą nowe osoby na wątek Marcela, żeby pomóc, doradzić, a tu co , niemiłe powitanie ?! Sama , chcąc pomóc psiakowi, pozapraszałam trochę osób, tylko po co, ktoś mnie zapyta, skoro tu się tak "miło" wita ? Quote
agata51 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Dziewczyny, błagam, nie kłóćmy się, bo nikt tu nie zajrzy. A jak zajrzy to ucieknie. Quote
Onaa Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='agata51'] Dziewczyny, błagam, nie kłóćmy się, bo nikt tu nie zajrzy. A jak zajrzy to ucieknie. Dokładnie zgadzam się z Tobą Agata. Quote
modliszka84 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Dogo07 napisał(a):Dokładnie zgadzam się z Tobą Agata. no więc skończ tę dyskusję, bo dla mnie temat skonczony już dawno Quote
Ra_dunia Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Przybyłam na zaproszenie ;) Na razie zaznaczam - potem poczytam o co były kłótnie :cool1: Agata - jednak banują za "spam"?? Quote
kasia14 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 To rozsyłanie na PW też spam? myślałam, że tylko jak się na wątek wkleja... W takim razie się ciesze, że jeszcze nie mam bana :) Ale to działa tylko jak ktoś zgłosi, że dostał na PW czy modzi jakoś to sprawdzają...? W każdym razie powysyłałam do osób, które wydaje mi się że mogłyby pomóc... Quote
ewelinka_m Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 dostałam 3 pw z zaproszeniem na wątek :evil_lol: więc dotarłam. dopisuję się do wątku, wieczorem poczytam. Quote
kasia14 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ewelinka_m napisał(a):dostałam 3 pw z zaproszeniem na wątek :evil_lol: więc dotarłam. dopisuję się do wątku, wieczorem poczytam. ode mnie tylko 1:razz: widocznie jesteśmy z Justyna jednomyślne... Może napisz mi Justyna na gg do kogo wysyłasz, bo ktoś nie bedzie tak cierpliwy jak ewelinka i się na nas wkurzy:eviltong: Quote
Cieplutkaa. Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Ojj... Kasiu to juz nie jest możliwe :razz: Juz kilka razy musiałam skrzynkę opróżniać, więc dokładnie Ci nie jestem w stanie powiedzieć ;) Quote
piechcia15 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 pozwolę sobie wtrącić się do sprzeczki !! Tak samo jak modliszka nie mogę siedzieć obojętnie jak ktoś obcy nie znając sytuacji obraża schroniskowych pracowników. Jacy są tacy są ALE SĄ i na pewno źle nie chcą dla psów. A potem ktoś ci chlapnie "TO CO TO ZA LUDZIE TAM PRACUJĄ" ??!! i ma pretensje że się go niemiło wita!! :angryy: jak niemiłe osądy to i niemiła odpowiedź!! To chyba logiczne że jak jest 6 psów w boksie to nie pójdzie się tylko z jednym bo go reszta z zazdrości ZEŻRE!! My tam jesteśmy po to aby z boku obserwować i doglądać i zapewniam, że staramy się aby każdy pies miał najlepsze jak to tylko możlwie warunki!! Więc mnie również szlag trafia jeśli ktoś sobie wchodzi na wątek (zaproszony czy nie-nieważne) i plecie takie bzdury nie przeczytając ani jednej strony wcześniej, gdzie była o tym wszystkim mowa! takie jest właśnie moje zdanie, ale niestety takich wymian zdań się nie uniknie... Zawsze gdzieś pojawiają się takie bzdury ZARZĄDZAM KONIECCCC i bierzmy się za pomaganie...! :diabloti: Quote
__Lara Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 piechcia15 napisał(a):pozwolę sobie wtrącić się do sprzeczki !! Tak samo jak modliszka nie mogę siedzieć obojętnie jak ktoś obcy nie znając sytuacji obraża schroniskowych pracowników. Jacy są tacy są ALE SĄ i na pewno źle nie chcą dla psów. A potem ktoś ci chlapnie "TO CO TO ZA LUDZIE TAM PRACUJĄ" ??!! i ma pretensje że się go niemiło wita!! :angryy: jak niemiłe osądy to i niemiła odpowiedź!! To chyba logiczne że jak jest 6 psów w boksie to nie pójdzie się tylko z jednym bo go reszta z zazdrości ZEŻRE!! My tam jesteśmy po to aby z boku obserwować i doglądać i zapewniam, że staramy się aby każdy pies miał najlepsze jak to tylko możlwie warunki!! Więc mnie również szlag trafia jeśli ktoś sobie wchodzi na wątek (zaproszony czy nie-nieważne) i plecie takie bzdury nie przeczytając ani jednej strony wcześniej, gdzie była o tym wszystkim mowa! takie jest właśnie moje zdanie, ale niestety takich wymian zdań się nie uniknie... Zawsze gdzieś pojawiają się takie bzdury ZARZĄDZAM KONIECCCC i bierzmy się za pomaganie...! :diabloti: Ja akurat to rozumiem, bo tak samo jest w moim schronisku. Po prostu psy za kratami żebrzą o odrobinkę chociaż czułości, dotyku, jak się wyjmie jednego to potem reszta będzie chciała go zagryźć, bo niby czemu on ma być lepszy od nich? ja nie widzę więc nic w tym dziwnego, że jest jak jest. Quote
gibon301 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 to ja żeby zmienić temat proponuję 10pln/miesięcznie - wiem nie jest to dużo :oops:, ale może ta deklaracja cos rozrusza?! Quote
Cieplutkaa. Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Super! :lol: Nawet jeśli to takimi drobnymi kroczkami, ale się uzbiera... No to na razie mamy deklaracje: Agata51 - 50 pln miesięcznie Gibon301 - 10 pln miesięcznie madcat1981 - 10 pln miesięcznie Kto jeszcze pomoże białemu terrierkowi? :p PS: Dodam jeszcze, ze kremowy jest odcienią bieli, a ja nie będe się zaglębiać w kolory ;) Bo jeszcze by wyszedł z tego kolor kości słoniowej :diabloti: Quote
agata51 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Dzisiaj nie miałam czasu. W weekend obskoczę znajome cioteczki. Marcelku, uszy do góry! Quote
madcat1981 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Agata51 do mnie (jesl oczywiście miałas zamiar:oops:) już nie musisz, od dawna podgląduję Marcela:evil_lol: Deklaruję 10 zl miesięcznie ale bardzo proszę o przypominanie, po prostu mam juz za dużo deklaracji i nie ogarniam sytuacji. I nawet nie czuję jak mi się rymuje:evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Madcat super :multi: Bardzo Wam dziękuję!!! :loveu::lol: Dzisiaj też wysłałam PW do kilkudziesieciu cioteczek...:roll: Po prostu tylko czekać na bana :razz: No, ale jak widać opłaca sie...;) Na razie mamy deklaracje: Agata51 - 50 pln miesięcznie Gibon301 - 10 pln miesięcznie madcat1981 - 10 pln miesięcznie Quote
agata51 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ja już nie będę nic wysyłać - Justyna obskoczyła chyba całe dogo. :loveu: Poczekam, zobaczę, kogo nie ma na wątku i dopiero wtedy. madcat, ja sobie zeszycik założyłam! Polecam. Czy Marcel jest już wpisany na listę do któregoś z hotelików? Quote
Recommended Posts