Cieplutkaa. Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Aga jak mam Twoje błogosławieństwo co do wysłania Marcela do hotelu to zabieram sie do pracy! :evil_lol: Ty zawsze pozostaniesz dla mnie "góru"... Jak napisałam wypracowanie na polski o moim "idolu" i napisałam o Tobie to 6 dostałam tak się rozpisałam...:diabloti: No ok... Nie wiem jak Wy, ale ja mam dużo zapału do pracy! ;) PS: Zmieniłam już tytuł i nie wiem czemu się wyświetla ten stary?!:roll: Quote
kasia14 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 rzeczywiście stary się wyświetla... SPróbuj jeszcze raz a jak nie to napisz do moda prośbę o zmiane tytułu - bo dogo jak zwykle żyje swoim życiem i nie ma zamiaru nas słuchać... Z mojej strony oferuje bazarki dla Marcela ;) U Murki jest super, ale kolejka spora i on chyba by musiał czekać aż któryś ze staruszków opuści hotel...? Fajne wydają się te dwa pierwsze które Modliszka zaproponowała... Quote
Cieplutkaa. Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Kasiu u MURKI staruszki to psy od 10 roku życia... To że Marcel ma sierść takiego koloru, jest troche przytyty i nigdy nie był na spacerze to nie znaczy, ze to jest już nie wiadomo jaki staruszek;) Mi sie wydaje, ze to naprawde fajny, ale troszke nieśmiały i zagubiony psiak w średnim wieku... On może jest z rok, 2 od Elzy starszy :eviltong: Quote
Onaa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Ten piesek jest duży jak rozumiem. Bo faktycznie cena hoteliku to 15 zł za dużego pieska. Fajne hoteliki to w Brodnicy, u Murki, u Wiosny. Jest też hotelik u Pati i u Morii. Tylko , że on będzie sobie w kojcu mieszkał ale mu to chyba nie przeszkadza. Quote
Cieplutkaa. Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Dogo07 napisał(a):Ten piesek jest duży jak rozumiem. Bo faktycznie cena hoteliku to 15 zł za dużego pieska. Fajne hoteliki to w Brodnicy, u Murki, u Wiosny. Jest też hotelik u Pati i u Morii. Tylko , że on będzie sobie w kojcu mieszkał ale mu to chyba nie przeszkadza. On nie jest jakoś bardzo duży :roll: Ma ok. 50 cm wzrostu... Quote
kasia14 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 nie no Justyna, Marcel podchodzi już pod duże psy ;) Wiadomo, jest mniejszy niz bernardyn itp, ale one pod molosy podchodza, on jest wielkosci owczarka. Quote
Cieplutkaa. Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 kasia14 napisał(a):nie no Justyna, Marcel podchodzi już pod duże psy ;) Wiadomo, jest mniejszy niz bernardyn itp, ale one pod molosy podchodza, on jest wielkosci owczarka. Ja wziełam informacje ze strony Kasiu :eviltong: Jest dokładnie napisane, że Marcel ma ok. 50 cm :p Quote
Onaa Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Na poprzednich stronach wątku widziałam plan działani - fajna sprawa :). Następne punkty programu to chyba: - znalezienie odpowiedniego dt/hoteliku i zarezerwowanie go - zebranie dkleracji na dt hotelik. Przepraszam że się troszkę wtrącam, ale mam słabość do kudłatych piesków. Quote
Cieplutkaa. Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Dogo07 napisał(a):Na poprzednich stronach wątku widziałam plan działani - fajna sprawa :). Następne punkty programu to chyba: - znalezienie odpowiedniego dt/hoteliku i zarezerwowanie go - zebranie dkleracji na dt hotelik. Przepraszam że się troszkę wtrącam, ale mam słabość do kudłatych piesków. Nam jest bardzo miło, że pomagasz Marcelkowi ;) Jesteśmy wdzięczni wszystkim osobom, które pomagają... No... Kasiu.. Może masz rację... Ja oślepina przez urok Marcela mogłabym go tylko chwalić :eviltong: Stary... Wydaje mi się, że 9 lat to lekka przesada no, ale nie będe podważać tej opini... Jak już pisałam to psiak ma wpisane na stronie 50 cm wzrostu... Quote
modliszka84 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 no dobra to jakie sa deklaracje finansowe... :roll: ? Quote
fizia Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Jest przecudny! Strasznie mi przykro, że nei mogę pomóc finansowo, bo mamy kilka psiaków w hotelikach, ale będę mocno trzymać kciuki! Quote
modliszka84 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='zuzlikowa']Doguniu koffany...robę Marcelkowi allegro już ponad...o kurcze...już miesiąc:shake: i gumtree,...Dogusiu,biegaj po cioteczkach ,biegaj... Dziewczyny...ja chcę nowych fotek...Marcelek jest śliczny, ale ma tak ich mało...gdzie są te,które mi Dogo 07 podesłała? Śliczna focia!Skąd ta focia?...może ich jest więcej...zaraz wstawiłabym do allegro! nie będzie nowych zdjec dopóki Marcel w schronisku :cool1: pisałam już wcześniej że nie ma mozliwości wyjąć go z boksu, bo jest z nim razem 5 czy 6 innych psów. wszytskie istniejące zdjęcia są gdzieś na wątku. Terier Marcel - czy znajdzie jeszcze dom? (608696934) - Aukcje internetowe Allegro Quote
zuzlikowa Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Doguniu koffany...robę Marcelkowi gumtree już ponad...o kurcze...już miesiąc:shake: i kokosy...kupiępsa,...Dogusiu,biegaj po cioteczkach ,biegaj... Dziewczyny...ja chcę nowych fotek...Marcelek jest śliczny, ale ma tak ich mało...gdzie są te,które mi Dogo 07 podesłała? Śliczna focia!Skąd ta focia?...może ich jest więcej...zaraz wstawiłabym do ogłoszeń. Quote
Nadziejka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 :Dog_run::ghost_2:Przyszlam odwiedzic Marcelka i bede mooocnoooo :thumbs:trzymac !! Quote
kasia14 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='modliszka84']no dobra to jakie sa deklaracje finansowe... :roll: ? nie wiele:shake: Agata51 deklarowała 50zł/mies. JUSTYNA tytuł!;) i trzeba pw porozsyłać... Quote
zuzlikowa Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 ...ach,szkoda...już nieco mi się kręci...ja nie robiłam Marcelkowi allegro tylko ogłoszenia ...tylko trzy:-(...fotki już ściągnęłam z allegro...będę wstawiać zamiennie w ogłoszenia... ...pieniążkami nie dam rady wesprzeć...sama wpadłam w ...dół:oops:,ach ale tu nie o tym! Dalej będę ogłaszać! Quote
kasia14 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Powysyłałam trochę PW, może ktoś wpadnie nowy do Marcela... Przydałaby mu się tez aukcja cegiełkowa allegro na początek, tylko trzeba kogoś poszukać kto mógłby zrobić.... Isadora7 chyba czasem robiła, dobrze pamiętam...? Quote
gibon301 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 dziękuję za zaproszenie. faktycznie trzeba coś zrobic, żeby to biedactwo wyciągnąć!! na dobry początek mogłabym zaoferować zrobienie plakatu jesli znajdzie sie ktoś kto porozwiesza? Quote
nescca Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Cudo....bede myslala....porozsylam psiaka.... Quote
clo Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 cudny psiak!nie moge pomoc finansowo bo mamy sporo psow w hotelikach ale wysylajcie pw i deklaracje napewno uda sie zebrac:)no i zalatwiajcie juz miejsce w hoteliku dla marcelka bo o miejsce tez nie latwo Quote
modliszka84 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 nika100 napisał(a):Witaj Marcelku :loveu: Mam takie pytanka: On jest biały ? Bo wygląda na beżowego,a piszecie że biały. Jak to możliwe że nikt nie potrafi mu ściągnąć tych szelek ? :crazyeye: To co za ludzie tam pracują...:roll: Od kiedy to on siedzi...2006 rok ? to ponad 2 lata chodzi w szelkach ? Przy jego sierści to katastrofa! Dlaczego niby ten pies nie może wyjść na spacer? Co ma do tego ilość psów siedzących z nim w kojcu ? Chyba w innych schroniskach wychodzą psy a przecież nie mają pojedyńczych kojców. Proszę napiszcie głupiej blondynce bo ja nie rozumiem :shake: On jest w Pabianicach ? Był link do schroniska? Może najpierw przeczytaj wątek zamiast zadawać głupie pytania :shake: Quote
Recommended Posts