Poker Posted November 3, 2015 Author Posted November 3, 2015 dzięki, zaraz obejrzę. A tymczasem pokazujemy się. Tak sobie śpimy obok łóżka pańci. Czy ktoś czegoś od nas chciał? Spać nie dają. 1 Quote
Poker Posted November 3, 2015 Author Posted November 3, 2015 Obejrzałam filmik ,ale w przypadku Giguni ta metoda nie ma zastosowania.Na dźwięk klikiera sunia wyrwałaby gdzie pieprz rośnie, a o wzięciu smaczka mowy nie ma. Ale dziękuję za pokazanie go , wiedzy nigdy za wiele. Quote
Nadziejka Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 A zagladam z kciukami i pozdrawiam xcalunkie stadeczko cudne cuuuudne :) :) Quote
Nadziejka Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 oj ale narobilo podwojnych ... pozdrawiam podwójnie i stokrotnie zatem Quote
Figunia Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Ależ tym futrzakom u Poker jest dobrze... Pannice miny mają niesamowite, Loczka wygląda tak, jakby wyrwana ze snu, nie wiedziała gdzie jest i co się dzieje...:) Dolarek - król haremu - wyluzowany :) Quote
mari23 Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Fajnie masz w sypialni :) w takiej sypialni ma się cudowne sny ;) szczęśliwe psiaki :) Quote
Poker Posted November 6, 2015 Author Posted November 6, 2015 U nas mija dzień za dniem i wielkich postępów nie widać.Wczoraj była nawet cofka. Wyszłam z Gigą na ogródek na sioo i sąsiadki rozmawiały za płotem.Sunia się wystraszyła i chciała uciekać.O sioo już mowy nie było. Nie wiem kiedy ona da radę wyjść z nami na spacer chociaż parę metrów za furtkę. Jest zdecydowanie najbardziej zalęknionym tymczasikiem. Nadal nie weźmie niczego z ręki, czasem je w naszej obecności. Niby się cieszy jak wracamy do domu, macha ogonkiem , skręca się ,ale nie ma mowy ,żeby podeszła, ucieka na górę. I niestety ciągle pojawia się przerażenie w jej oczkach. Zaczyna czasem radośnie zaczepiać Dolarka i Loczkę,ale w sekundzie smutnieje. Nie załamujemy się Quote
ALMA2 Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 może to małe pocieszenie, ale pewnie wszyscy tu na wątku sercem jesteśmy z Wami. Dobrze, choć to pewnie trudne, że się nie załamujecie :) Quote
Poker Posted November 6, 2015 Author Posted November 6, 2015 E tam , nie ma powodu do załamywania się. Staramy się jak możemy. Czas pokaże co z tego wyjdzie. Czy sunia wykorzysta daną jej szansę. Imka u Nutusi już rok siedzi, a nam 15 miną dopiero albo już 2 miesiące. Quote
konfirm31 Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Masz rację, Pokerku - starać się trzeba, a co będzie z tego naszego starania, tego nikt nie wie. Co się Wam w Gigusi uda wyprostować, a czego - nie. I czy taka, jaka będzie, znajdzie kogoś kto ja pokocha z jej zaletami i wadami? W każdym razie, sunia dostała szansę, a to jest ogromnie dużo :) Quote
Ewanka Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Fotki sypialniane cuuuudne :) Trzymam nieustannie kciuki za dalsze postępy Gigusi, wiadomo było, że łatwo nie będzie, bo to jest bardzo trudny "przypadek", że tak to nieładnie określę. Quote
Nutusia Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Pokerku - kocham Twój optymizm i czuję w Tobie bratnią duszę w tym względzie :) Quote
Poker Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 Ja może jestem bardziej realistką niż optymistką co dla niektórych osób już jest optymizmem. Fajnie ,że kochasz mój optymizm i jesteśmy bratnimi duszami w tym zakresie, bo to daje większą moc i napęd do wspólnego działania. Quote
Poker Posted November 8, 2015 Author Posted November 8, 2015 Dziś była piękna pogoda i psiaki pobiegały po ogródku. Giga prawie nie odbiegała ode mnie . Ciągle się boi hałasów zza płota i gwałtownych ruchów. Z naszymi psami żyje w zgodzie.Czasem burczy na kotę jak ta się pcha do niej na posłanko. Nasze prosiaki chrapią ,a Gigunia czuwa Quote
terierfanka Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 biedna, czy ona się kiedyś wysypia? też bym burczała, gdyby ktoś nieproszony pchał się do mnie na posłanko ;) Quote
bou Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Podziwiam Cię,Poker...Giga przy Tobie i tych Cudaczkach Pięknych - zaufać MUSI.To jej - byc może- jedyna szansa...Pozdrawiam,M. Quote
Poker Posted November 8, 2015 Author Posted November 8, 2015 biedna, czy ona się kiedyś wysypia? też bym burczała, gdyby ktoś nieproszony pchał się do mnie na posłanko ;) Wysypia. W nocy ją podglądam , gdy śpi przy moim łóżku i wtedy leży nawet na boczku. Kota tak ma.Pcha się do wszystkich.Obojętnie czy ludzi czy futrzaków.Ale doskonale wyczuwa do którego psa nie może. Podziwiam Cię,Poker...Giga przy Tobie i tych Cudaczkach Pięknych - zaufać MUSI.To jej - byc może- jedyna szansa...Pozdrawiam, M. Nie ma za co mnie podziwiać. Robię to co mi sprawia radość ,a więc jestem egoistką. Mam nadzieję ,że kiedyś zaufa mocniej, bo na razie jest cienko w porównaniu z tym jak powinno być. Quote
Nutusia Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Ech, taka jest śliczna, że gdyby była "normalna" domek by znalazła w okamgnieniu! Podobnie jak Pepsi od Kejciu. One obie plus moja Imka urodziły się jako dzikie psy - jestem tego pewna. Inaczej socjalizacja by przebiegała tak, jak u Fasolki Marysi O... Tak myślę. 2 Quote
Recommended Posts