konfirm31 Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Wszystko idzie w dobrym kierunku :) . Quote
ewu Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Nie udało mi się odwiedzić Gigi i Zulki u anecik , jednak bez auta to skomplikowane. Ale wiadomość ,że Giga ma dom jest jednych z najlepszych prezentów gwiazdkowych. Imka i Giga największe strachulce mają domy:):):) Dzielne dziewczynki:) A to wszystko dzięki ogromnej pracy i uporowi wspaniałych domów tymczasowych. Zuli też w końcu się uda, jestem pewna pomimo falstartu. 1 Quote
Nutusia Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 Rewelacja!!! Wersja eksportowa - to jest TO! :) Quote
Poker Posted December 15, 2016 Author Posted December 15, 2016 Rozmawiałam dziś z pańcią Gigi. Wspaniała kobieta. Radosnym głosem oznajmiła ,że są postępy, bo Giga na spacerze podnosi do góry chorągiewkę. Jak myśli ,że pani nie widzi, to zwiedza cały dom. Puszczona na ogródku siada po paru krokach na doopci, a zapięta na smycz dumnie kroczy. U nas też tak robiła.Ona chyba ma większe poczucie bezpieczeństwa jak jest zapięta. Uwierzcie mi ,że ja ciągle nie mogę uwierzyć ,że Giga ma domek i to jaki wyrozumiały. 8 Quote
Anecik Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Bardzo zazdroszczę Ci tej Pani Poker, nie da się jej sklonować? 1 Quote
konfirm31 Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Poker, ten dom się słusznie należał Gidze za całe zło, którego doświadczyła kiedyś w swoim życiu w okresie przedpokerowym , co i Tobie, za pracę i serce włożone w socjalizację Gryzi-Gigi :))) 1 Quote
Tyśka) Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Cudnie! :) Czytam bez przerwy relację z domku i nie mogę się nacieszyć! Quote
Mysza2 Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 I takie wieści chce się czytać:) O radości z każdego nawet najmniejszego postępu:) 1 Quote
mari23 Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Dnia 11.12.2016 o 21:02, ewu napisał: Nie udało mi się odwiedzić Gigi i Zulki u anecik , jednak bez auta to skomplikowane. Ale wiadomość ,że Giga ma dom jest jednych z najlepszych prezentów gwiazdkowych. Imka i Giga największe strachulce mają domy:):):) Dzielne dziewczynki:) A to wszystko dzięki ogromnej pracy i uporowi wspaniałych domów tymczasowych. Zuli też w końcu się uda, jestem pewna pomimo falstartu. podpisuję się pod tym z wielką, wielką radością !!!!!!!! Quote
jola_li Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Nie pisałam wcześniej, ale cały czas kibicowałam Giguni i - cieszę się przeogromnie z takiego happy endu :)! 1 Quote
Poker Posted December 17, 2016 Author Posted December 17, 2016 16 minut temu, jola_li napisał: Nie pisałam wcześniej, ale cały czas kibicowałam Giguni i - cieszę się przeogromnie z takiego happy endu :)! Miło ,że zajrzałaś. Quote
ania75 Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Ja też zaglądam i kibicuję sunieczce - oby tak dalej maleńka :) Quote
Poker Posted December 22, 2016 Author Posted December 22, 2016 Dziś zadzwoniła do mnie pańcia gigi z życzeniami. Porozmawiałyśmy chwilę. Pani, jak zwykle radosnym głosem powiedziała ,że są postępy.Giga na spacerku chodzi z podniesioną i machającą kitą. Jest grzeczniutka, coraz częściej podgląda pańcię przy różnych zajęciach. Syn pani kupił Giguni piękne posłanko w prezencie pod choinkę. Spytałam się wprost czy pani jest zadowolona z Gigi. Odpowiedź brzmiała: tak, bardzo,ona jest taka kochana, delikatna i grzeczna. Ja z kolei podziękowałam pani za wspaniały dom jaki dała suni. Chciało mi się ryczeć ze szczęścia. 3 Quote
Anecik Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 36 minut temu, Poker napisał: Dziś zadzwoniła do mnie pańcia gigi z życzeniami. Porozmawiałyśmy chwilę. Pani, jak zwykle radosnym głosem powiedziała ,że są postępy.Giga na spacerku chodzi z podniesioną i machającą kitą. Jest grzeczniutka, coraz częściej podgląda pańcię przy różnych zajęciach. Syn pani kupił Giguni piękne posłanko w prezencie pod choinkę. Spytałam się wprost czy pani jest zadowolona z Gigi. Odpowiedź brzmiała: tak, bardzo,ona jest taka kochana, delikatna i grzeczna. Ja z kolei podziękowałam pani za wspaniały dom jaki dała suni. Chciało mi się ryczeć ze szczęścia. A ja się popłakałam. Kochana Gigusia tyle musiała czekać na swoją Panią ale warto było. Quote
kajtek Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 I ja bardzo się cieszę Jedni potrzebują psów żywiołowych, inni chcą mieć dyskretnych towarzyszy, a Pani i Giga tworzą zgrany zespół. Niech im się wiedzie na wspólnej drodze :-) Quote
Anecik Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Szczęśliwych, spokojnych, przeżytych w zgodzie ze światem i z sobą samym, pełnych życia i miłości świąt Bożego Narodzenia oraz niesamowitego, niezapomnianego, niepowtarzalnego sylwestra życzą Aneta z Arkiem i całe Mimronkowo Quote
Mela Jakimiuk Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Spokojnych i zdrowych Swiat i aby w przyszłym roku psiny miały tyle szczęścia co Gigusia i inne serduszka kochane przez swoich właścicieli ! 1 Quote
Figunia Posted December 24, 2016 Posted December 24, 2016 Spokojnych, pieknych Swiat! W zdrowiu i radosci!!! Quote
Nette Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Giguniu, oby Nowy Rok był dla Ciebie tak szczęśliwy, jak to tylko możliwe :) Quote
Poker Posted December 31, 2016 Author Posted December 31, 2016 Wszystkim Futrzakom, życzliwym cioteczkom i wujkom życzymy Foksia z psio- kocio - ludzką rodzinką. Quote
mari23 Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Z całego serca życzę Wam dobra i radości na każdy dzień Nowego 2017 Roku. Quote
Recommended Posts